- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.821
Ay ewet tatlım çok güzel bir tesadüf oldu bu önemli olan bundan sonraki yogun tempo İnşallah askerlerimiz gittikleri yerlerden memnun kalırlar.
Kızlar nasılsınız giremedim ben uzun süredir
Bizim usta birliğimiz belli oldu daha demin. Direk buraya geldim valla
Ankara Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanlığı dedi askerim.
Şöyle bi baktım bordo bereli olarak geçiyolarmış :44:
Gözün aydın canım benimkide ankaraya çıktı en azından sitresin gitmiştir.
kızlar ustamız belli oldu Ankara özel koruma tabur komutanlığı çıktı
Bizimde ustamız belli oldu biraz önce aradı önce hakkari dedi şöyle bi duraksadım. Şaka şaka Ankara-Güvercinlik dedi.
Nasıl bir yer kiii :44:
Maşşallah kızlarr hepiminizinkii Ankara çıkmışş gözünüz aydınn rahat bir nefes almışsınızdır..
Bizimki belli olduğunda ağlamıştım doğu olduğu için siz ne güzell gülmüşsünüzdürr Allahım inşallah hep güldürür..
Biraz zorlu geçebilir tüm rütbeliler ankara da olduğu için fazla rahat olmayabilirler ama inşallah olurlar iyi olsunlardaa gerisii boşş Hepinize hayırlı teskerelerr..
Kızlaaaaaar usta birlikleriniz hayırlı olsun, umarım hepinize iyi yerler düşmüştür... Çok şükür asıl zorlu zamanı atlattınız
Hayırlı olsun kızlar
Önceden çoğumuzun askeri İzmirdeydi. Şimdi hepimizinki Ankarada oldu galiba
Sena kaldı bi sanırım onların neresi çıkar acaba :18:
Ay kızlar çok sevindim93/yarenleri olarak ankaralımı olduk ne
Maşşallah kızlarr hepinizinkii Ankara çıkmışş gözünüz aydınn rahat bir nefes almışsınızdır..
Bizimki belli olduğunda ağlamıştım doğu olduğu için siz ne güzell gülmüşsünüzdürr Allahım inşallah hep güldürür..
Biraz zorlu geçebilir tüm rütbeliler ankara da olduğu için fazla rahat olmayabilirler ama inşallah olurlar iyi olsunlardaa gerisii boşş Hepinize hayırlı teskerelerr..
Bizim sıkıntı henüz bitmedi kızlar haftayada yakın korumalar açıklancakmş biletini bile alamıyo yakın korumalar izmir foçada eğitime gitcekmiş direkt dağıtıma gelmeden ...bekleyiş sürüyo yani böyle belirsizliklerden nefret ediyorum ya
Bende ağlayıp ağlamamakta kararsız kaldım önce araştırdım biraz sonra güldüm
Aynen canım iyi olsunlarda, hayırlı insanlarla karşılaşsınlarda tek isteğimiz bu zaten
Sağol tatlım evet hepimiz ankaralıyıkSizin şafak bitmiş ya birşey kalmamış 19 gün sonra 99 dan sayıyorsunuz.
Hayırlı teskereler sizede canım, Allah kavuştursun
üzülme canım dogu cıkarsa, her iste vardır bi hayır bizim kızların hep dogu cok sükür bak yarıladı bi cogu askerliği..kızlar cok sevindim askerleriniz ankaraya dusmuuşş :)
benım daha belli olmadi kafayı yemek uzereyım sabah konuştuk bı arkdsının bellı olmuş diyarbakır demişler
hazırla kendını akşama bellı olur heralde dedi yüreğim azımda beklıyorum bu gun gecmicek bana
üzülme canım dogu cıkarsa, her iste vardır bi hayır bizim kızların hep dogu cok sükür bak yarıladı bi cogu askerliği..
Sabret tatlım belli olacak inşallah Allahtan hayırlısını dile.
Benimkinin de akşam 5te açıklanmıştı canım az kaldı açıklanınca arar seni zaten sen içini ferah tut ne çıkarsa da Hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?