93/1 yarenleri burayaa

Ay ewet tatlım çok güzel bir tesadüf oldu bu önemli olan bundan sonraki yogun tempo İnşallah askerlerimiz gittikleri yerlerden memnun kalırlar.

Gözün aydın canım benimkide ankaraya çıktı en azından sitresin gitmiştir.

kızlar ustamız belli oldu Ankara özel koruma tabur komutanlığı çıktı

Bizimde ustamız belli oldu biraz önce aradı önce hakkari dedi şöyle bi duraksadım. Şaka şaka Ankara-Güvercinlik dedi.
Nasıl bir yer kiii :44:

Maşşallah kızlarr hepinizinkii Ankara çıkmışş gözünüz aydınn rahat bir nefes almışsınızdır..
Bizimki belli olduğunda ağlamıştım doğu olduğu için siz ne güzell gülmüşsünüzdürr Allahım inşallah hep güldürür..
Biraz zorlu geçebilir tüm rütbeliler ankara da olduğu için fazla rahat olmayabilirler ama inşallah olurlar iyi olsunlardaa gerisii boşş Hepinize hayırlı teskerelerr..

Son düzenleme:

Teşekkürler balım inşallah

Sana da hayırlı teskereler

Bizim sıkıntı henüz bitmedi kızlar haftayada yakın korumalar açıklancakmş biletini bile alamıyo yakın korumalar izmir foçada eğitime gitcekmiş direkt dağıtıma gelmeden ...bekleyiş sürüyo yani böyle belirsizliklerden nefret ediyorum ya

Kızlaaaaaar usta birlikleriniz hayırlı olsun, umarım hepinize iyi yerler düşmüştür... Çok şükür asıl zorlu zamanı atlattınız

Sağol tatlıım, selenin dediği gibi siz gidinde sırayı bize bırakın ya hu

Hayırlı olsun kızlar

Önceden çoğumuzun askeri İzmirdeydi. Şimdi hepimizinki Ankarada oldu galiba

Sena kaldı bi sanırım onların neresi çıkar acaba :18:

Ay kızlar çok sevindim 93/yarenleri olarak ankaralımı olduk ne

Hahahayt Gülsem mi ağlasam mı allahım allahım. İçim bi hoş bugün kkızlaaar
Benim araştrmalarıma göre ankara-güvercinlik haftada iki kez disiplini fazla oluyormuş. Genelde rahat oluyorlarmış telefon serbestmiş.
Oooff hepimiz için hayırlısı olsun kızlar, 93/1 yarenleri olarak izmirliydik-ankaralı olduk

Bende ağlayıp ağlamamakta kararsız kaldım önce araştırdım biraz sonra güldüm
Aynen canım iyi olsunlarda, hayırlı insanlarla karşılaşsınlarda tek isteğimiz bu zaten
Sağol tatlım evet hepimiz ankaralıyık Sizin şafak bitmiş ya birşey kalmamış 19 gün sonra 99 dan sayıyorsunuz.
Hayırlı teskereler sizede canım, Allah kavuştursun

Bol bol dua et canım, hepimiz dua ederiz askerin için merak etme

Benim şimdi çıkmam gerek akşam konuşuruz misafir geliyor hazırlık var görüşürüz

Ağlama tatlım ağlama

Bitiyor yavrum bitmiyor deniyor başta ama bitiyor merak etmee ustaya gitsinler bi kaç ay sonra anlicaksınız sizde tatlım merak etme

kızlar cok sevindim askerleriniz ankaraya dusmuuşş :)
benım daha belli olmadi kafayı yemek uzereyım sabah konuştuk bı arkdsının bellı olmuş diyarbakır demişler
hazırla kendını akşama bellı olur heralde dedi yüreğim azımda beklıyorum bu gun gecmicek bana

üzülme canım dogu cıkarsa, her iste vardır bi hayır bizim kızların hep dogu cok sükür bak yarıladı bi cogu askerliği..

Benimkinin de akşam 5te açıklanmıştı canım az kaldı açıklanınca arar seni zaten sen içini ferah tut ne çıkarsa da Hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…