93/1 yarenleri burayaa

vay be kızlar hepinizin ankara ne enteresan ya
çokmutlu olun bence sıkıdır rütbeliler çoktur falan ama doğu olmadığına şükredin...hayırlı kişilerle karşılaştırsın Allah en önemlisi bu
belli olmayanlarda sıkmayn biliyorum çokçok zor ama elbet öğreniceksiniz sakin olunnn
hayırlı olsun tekrardan umarım dağıtım izinleriniz çok güzel geçer ustayada alışırlar hemen

selam kızlaaarrr ayy siz bizim çömezimiz mi oluyorsunuz alt devrelerimiizzz
şaka şaka canlarım kızmayın biz askerimle uyuz oluyoruz bu muhabbetlere
nasılsınız kader ortaklarım? nerede askerleriniz? inşallah herşey yolundadır ve hayırlı yerlere giderler inşallah.. Rabbim hepinize sabır versin sağ salim gidip gelir hepsi inşallah.. hayırlı teskereler kızlar

waowww kızlarrr hepinizin ankara ya tesadüfün de bu kadarıı.. gelin gelinn üst devrenizin yanına tek ankara benken bir sürü olduk...
kızlar öncelikle bence şanslısınız özel korumada olsa yani ankarada.. güvenli diğer yerlere göre.. ulaşımı kolay uçak biletnde falan hiç sorun yaşamadık biz. sonra çarşıya çıkınca kafa dağıtıyorlar gezebilecekleri pek çok yer var.. askeriyeler büyük genelde ve bir eksikleri olmuyo kocaman kantin ve hatta subay marketleri var yani ihtiyacı olmayacak şeyler bile fazlasıyla var öyle düşünün..muhtemelen ankaradaki diğer askeriyelerde de öyledir bizim o şeklde..

işte ama disiplin var haliyle üst devreyle ve paşalarla fazla muhattap oluyorlar ama kendisini sevdirdikten sonra sorun yaşamazlar..bide askerleri bakımlı istiyorlar her türlü bakım malzemesinide veriyorlar .. buda gayet güzel

umarım sizin de gittiğiniz askeriyeler bu şeklde olur kızlar.. allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepsini...
tam yeri olduğundada haberdar edin benm askerim ankara kara kuvveleri karargah binasında . çankaya da.

TOPLU CEVAP YAZAYIM DEDİM
Ağlama tatlım ağlama

Bitiyor yavrum bitmiyor deniyor başta ama bitiyor merak etmee ustaya gitsinler bi kaç ay sonra anlicaksınız sizde tatlım merak etme

Bitsiin bitsiin. Şafak değilde hasret çok fene koyuyor canım

Kızlar hepiniz anlastınız Ankarayamı düstünüz sansa bak hayırlı olsun ustalarınız cok sanslısınız kıymetini bilin

Sağol canım, çok sağol. Anlaşmış gibi olduk gerçekten çoğumuzun izmirdeydi, şimdi ankarada oldu

Dün uyuyamadım o stresten kuran okudum bol bol dua ettim sabaha kadar askerinede dua ederim canım. İnşallah güzel bir yer ve hayırlı insanlar çıkar karşısına. Sabret canım dualarını eksik etme :44:

Eveeeet çok enteresan ama oldu işte Sağol canım, haftaya bugün yanımızdalar gelsin de her günün acısını çıkartcam ondan Hepimiiz tez zamanda kavuşuruuz inşallah edacım

Bende uyuz oluyorum malesef Ama olsun devir böyle ilerliyo sonuçtaa
Ben iyiyim bugün Ankara haberini aldıktan sonra kendime birazda olsun geldim. İzmir/Narlıdere..
Sen nasılsın canım, askerin nasıl, nerde ? Gelecek teskere inşallah hepimize

Sağol canım çok sağol. Şükür bu zorlu süreci atlattık ama daha bi ton yol var önümüzde inşallah hepimiz atlatırız ve askerlerimizi sağ salim alırız komutanların ellerinden Ankara-Güvercinlik jandarma lojistik komutanlığı Ulaştırma olarak gidiyor.
Hayırlı teskereler sizede üst devrem

Son düzenleme:
il jandarma dedı ama oraya gidince karakollara dagtm olckmiş tekrar nerde ıhtyc varsa yani

Canım sıkma canını desem faydasız biliyorum :44: Ama sabırlı ol ve dua etmekten vazgeçme. Askerlerimizi bizim dualarımız koruyor sonuçta.. Nasıl bi yer olduğu hakkında bilgisizim. Askeriminde ordan arkadaşı bingöle düşmüş öyle demişti. Van hakkari hep öyleymiş. Askerininde keyfi yoktur şuan sanırım onun keyfi senin sesinde.. Pes etmeyin, Rabbim koruyacak inşallah onları. Tez zamanda yanımıza gelecekler şafak bitince.. Şafak çok ama bitecek elbet.. Bırakma kendini sakın.. Sabırlı, güçlü olmaya çalış. Dualarımız tüm askerlerimizi korusun. Onları bize sağ salim kavuştursun. Ayrıca babam hep şey derdi yakup eğer doğu tarafına giderse karakola gider ve rahat olur devir eski devir değil derdi..

Son düzenleme:

saol canımm bilmiorm tuhaf hssedıyorum suan o daha iidi sesi komutanlari ii fln demiş bana morel vermeye calısıodu ailesine söylicekti noldu bilmiyorm oraya gidince görucez artık nolucagını.. hakkarıye ve serınyola cok dusen varmiş komutanı senın en iisi aralarında demiş en azından yerlı halkı sevıyomuş askerleri
avutulucak bi tarafı yok sonucta dogu hep tehlike var sanırım buna alişmam gerekicek

Ne diyim ki tatlım. :44: Alıştır kendini başka çare yok.. Komutanı öyle dediyse vardır bi bildiği..
Başka birşey diyemiyorum canım benim. Sadece güçlü ol.
Benim çıkmam gerekiyor. Görüşürüz canım ..

ben iyiyim çok şükür canım teşekkür ederim..sen nasılsın? bence çok şanslısınız ben t.dağlıyım sevgilimde tuncelide askerlik yapıyor tel yok çarşı yok sosyal yapabileceği hiçbi aktiivite yok tabur dışına çıkamıyor hatta haftasonları bile çalışıyorlar sabah 6da kalkıyorlar.üst alt olmak önemi değil tatlım şaka bir yana her türlü bitiyorda hayırlısıyla bitsin yeterki..bize göre hepiniz çoooook şanslısınız.bizim durum vahim ve allah hepimizin yardımcısı olsun dualarımız onlar için..

Bingöl e dusmus kızlar

SAKIN üzülme canım..benimkide tuncelide.. buradan bi arkadaşımızda bingölde yapıyor ambulans şoförü olmuş çok rahat ediyor. hem doğu disiplin yönünden daha rahatmış. gerçi bizde öyle bi durum yok doğuda herkes tel kullanıo ama benim askerimin oldğu yerde kullandırmıyorlar hiç kimseye çok hassaslarmış. ama bingöl öyle değilmiş tatlım içini ferah tut her zaman.ben tunceliyi ilk duyduğumda telde ayaktaydım bi oturdum oturduğum yerden kalkamadım nutkum tutuldu ama askerime hiç yansıtmadım aksine ilk saniyeden beri hep moral veriyorum! o ve psk. rahat olsun yeterki! sende öyle yap cnm lütfen üzülmen ve ona yansıtman inan daha kötü ve daha çok kötüyü çekersiniz kendinize..sağ salim yapıp gelcek hepsi allahın izniyle..

amin canım cok teşekkur ederim dun aksam daha kötuydum tabi telde yansıtmadim cunku gercekten doguya dusenlerin arasında en ii yere dusendi komutanıda öyle söylemiş cukurca serınyol daglıca okdr cok varki sukur oralara dusmedi ama ordan dagtım olcakmiş gene sanırım canım karakollara merkezdede kalablrmiş dagtıladabılırmiş senın askerinde öyle oldumu ne olarak gitti jandarma bnmki

Öncelikle gözün aydın diyorum tatlım en azından nereye çıkacak sıkıntısından kurtuldun.Sakın üzülme kimin daha rahat olacağını bilemeyiz Kısmeti buraymış ve inşallah çok rahat olur seninde gözün arkada kalmaz canım sonuçta herkes askerlik yağıyor doğu batı hiç farketmez.Allah tüm askerlerimizi korusun.

rica ederim canım ne demek bizim başımızdanda geçti bende deli gibi araştırıyordum nette ve tunceliye giden kimseyi göremiyordum bu beni daha üzüyor ve endişelendiriyordu
bende benimkine hep şükretmeliyiz halimize her zaman kötünün kötüsü var diyorum..benimki başta bilecik merkezdeydi jandarma tim olarak gitti sonra şoförlük sınavlarına girdi psikoteknik sınavı falan geçirdi k1 le geçti.kesin şoför olarak dağıtım görecekti yani çok şükür timden çıktı.daha sonra yazıcı yaptılar 1 ayda dağıtım görmediği için.onun acemiliği 75 gündü.daha sonra bilecik söğüte gönderdiler 15 gün eğitim için şoförlerin eğitim yeri orası.orada da unimog şoförü oldu ordanda tunceli-ovacığa düştü usta birliği.başka yerede gitmedi 3 yer değişikliği yaptı yani.taburda şu an karakolda değil.jandarma yani benimkide.şuan yine yazıcı yaptılar ihtiyaç oldğu için ama şoför eksiğide var her ikisinide yapıyor bu yüzden çok yoğun.artı bide şimdi komutanı onu postası yapcakmış sanırım dahada yoğun olcak.allah yardımcısı olsun askerimin ve askerlerimizin..

amin canım evet en azından o sıkıntıdan kurtuldum inş rahat olur iyi olur dua edıcem bol bol gene baska bısı gelmıyor elden canım..

amin canım benm..
baya deişiklige ugramıs canım senınkı ama yazıcı ve komutanın postasi olmasi iyi her askeri yapmıyolar rahattır umarım
benmkide belinde fıtık oldugu icin timde deildi refuze olrk serbest dagtım gördu tim olarak dagtılmadi yani
bende merkezde kalmasini istiyorum inş öyle olur karakollara dusmez

insallah canim hayirlisi.. yalnz her zmn hayrlisi neyse onu iste allahtan illa merkez yada koy olsun die dua etme.benimkinin bi arkadasi tim olarak bi karakola dagitim gordu.gitti.cok rahatmis.20 kisi flnmis komutanlarla birlikte.hepsinin elinde tel serbestce gezip istedikleri yemekleri siparis edip yiolarms.hayrlisi yani herseyn cnm.kotu dusunme sakin.herkes gbi bizimkilerde yapip gelecekler allahin izniyle.ne seninki suan?gittiginde mi belli olcak..refze edildyse agir is vermezler ordan rahat edersiniz

kesınlıkle haklısın canım öyle dua edıyorumda insanın bırsuru sey gelıyo aklına işte
ılk önce jandarma komando olrk gitti komando olucakti refuze olunca jandarmalarla bırlıkte manisaya gidicekti egtime komutanı orda tuttu serbest dagtım gördu jandarma olrk dagtıldı time falan baglı deil oraya gidincede karakollara dagtılckmş ozmn belli olucak ne olucagı artık yazıcımı postami ne olursa sımdı bısı belli deil yani ama acemideyken cavustu timlerin basinda egtmlere katılmıyodu sadece temel egtmleri gördü

İyiyim canım da hasret çok zor ya. Bende orduluyum, askerimde trabzonlu. Bizi sadece biz anlıyoruz başka anlayanımız yok ki.. :44: Aaa bak nerdeyse 2 buçuk aylık asker çabuk geçmiş diyorlar ama birde bana sorsana. İçimde he evet siz öyle sanın diyorum. Dışımdan söylesem bile anlamazlar biliyorum.. Allah askerin/tüm askerlerimizin yardımcısı olsun. Rabbim onlarada bizlerede sabır versin. Dediğin gibi canım hayırlısıyla bitsin de başka bi dileğimiz yok. Dualarımız hep onlardan yana..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…