- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.861
beni asıl dusunduren izinden sonrasidaha gelmeden nasıl göndericem bingöle onu dusunuyorum
askere gittigine alış sonra bide doguda olmasina alış
beni asıl dusunduren izinden sonrasidaha gelmeden nasıl göndericem bingöle onu dusunuyorum
Canım hiç üzülme hep hakkımzda hayrlısı diye dua etmedik mi vardır bi hayır...benim arkadaşm bitliste yapıyo batıda olsam böyle olmazdm diyo santralde telefon hep elinin altında cep bile kullanmıyo iznine geliyo rahat rahat tek sıkıntı doğuda yapanlar izne falan gelirken toplu gönderiyolarmş galiba önlem amaçlı o kadar rahat ki hatta keşke benim askerim içinde buraya gelse dedi bi işte çarşıları yokmuş onu da sıkıntı yapmıyorum kimsenin yok dedi...bence biraz olumlu düşün batıda bi yer olupta komutanı psikopatta olabilir bi sürü böyle olay var doğuda olup rahat rahat bitirende var sen askerine moral ver...benmki bile ankara ama bi telaşlı çünkü buraya alıştılar arkadaşlarına komutanlarna şimdi ayrılmak zor gelicek ama yapcak bişi yok bu askerlik öyle yada böyle biticek
Eki Görüntüle 684892
Kızlaar bu saatte karar verdim ve bugün aldım. 89 dediler biraz ısrarla 80 tl verdim ve çıktım.
Saatin arkasına ''Esin/04.07.2012.'' yazdırdım. Sizce nasıl beğenir mi kii
Canım hayırlı olsun kader buymuş yapcak bişey yok..Okudum bingöl çıkmış
jandarma dimi? Önce ilk jandarmaya gidicek 1 hafta kadar kalır sonra karakollara dağıtım olur canım.
üzülme geçirebileceğiniz kadar güzel geçirin izin günlerinizi kırmayın kavga etmeyinn havalarda güzel maş şansınıza
Alışırsın cnm gitmesine alışırsın doğuda olmasına bişey diyemem ama çözüm sürecindeyiz çatışma olduğnu sanmıyorum korkma
tekrar hayırlı olsun
evet cnm il jandarma rahat olur umarım karakola gitmez ama gidersede hazırla kendini bişey olmaz karakollar 20-30 kişi en fazla daha rahatsaol canım ıns hakkımızda hayırlısı olur..
jandarma olrk gitti il jndrma komutanlıgına gidicek önce ordan tekrar dagtm olckms ilde kalırsa carsısı fln sorun olmaz ama karakollara giderse bilemıyorum
evet cnm il jandarma rahat olur umarım karakola gitmez ama gidersede hazırla kendini bişey olmaz karakollar 20-30 kişi en fazla daha rahat
Kızlar hepimizin ustaları belli oldu çoğumuz ankara bingölümüzde var ama her şey vatan için işte yurdumun her yerinde askerlik yapanlar var Allah herkese güç kuvvet versin...
Allahın izniyle yicez bu askerliği hepimiz,,seneye bu zamanlar 1 ayımız falan kalcak belkide daha az o güne odaklanınca çok iyi geliyo işte =)
Haftaya bugün inşallah hepimizin yüzünde güller açıcak dağıtım için çok heycanlıyım benimki diyo hemen bize gelirsin dedim siz bi ailecek hasret giderin ben gelirim ertesi gün yok olmaz sende gelceksin diyo :)
saat çok güzel canım güle güle kullansın inşallah kırılmaz ...benimkine casio aldım ben giderken ilk çıkan modeli varya digital hep dua ediyo iyi ki akıl ettin diye =)
Çok özledim ben çook özledim. Mehtap 6- Yarın-5 off.
Ben bizimkine sinir oldum ya. Beyfendi bana pazar görüşürüz demez miBen seni bekliyorum özlüyorum sen bana iki gün daha bekle diyorsun dedim. Aşkım teyzemler gelecekmiş bize napim diyo. İyi tamam sen teyzelerinle hasret gider hatta gitmeden önceki gün gelirsin dedim. Oysaki dün bana gezeceğimiz yerleri söylüyordu. Hıhh
Alışacaksın tatlım zor olacak ama dualarımız sayesinde allahın izniyle gelecekler.
İzinden sonra birde göndermesi, tekrar yokluklarına alışması var. Şimdi yanımızda yoklar zaman geçmiyor. Gelince su gibi geçer
O model benimde çok hoşuma gidiyor ya. Çok hoş duruyorda
Saatin üstüne not yapıştırdım ''Her saate baktığında, 1 dk bile geçse bana yaklaşıyorsun.'' yazdım.
Saat saat diye tutturmuştu tamam alcam ben sana dedim. İş yok güç yok. Annem sağolsun babamdan çarptığı paraları bana verdi
Bugün askerimle konuştum görüntülü onu çok özlemişimresmimizi gönderdim oda çıkarttırdı cuma sabah yanımda olacak günler geçsede biran önce gelse görünce daha zor geldi bana gelince nasıl göndereceğim geri çok zor olacak
Bugün daha iyisin dimi canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?