- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.881
kesınlıkle haklısın canım öyle dua edıyorumda insanın bırsuru sey gelıyo aklına işte
ılk önce jandarma komando olrk gitti komando olucakti refuze olunca jandarmalarla bırlıkte manisaya gidicekti egtime komutanı orda tuttu serbest dagtım gördu jandarma olrk dagtıldı time falan baglı deil oraya gidincede karakollara dagtılckmş ozmn belli olucak ne olucagı artık yazıcımı postami ne olursa sımdı bısı belli deil yani ama acemideyken cavustu timlerin basinda egtmlere katılmıyodu sadece temel egtmleri gördü
İyiyim canım da hasret çok zor ya. Bende orduluyum, askerimde trabzonlu. Bizi sadece biz anlıyoruz başka anlayanımız yok ki.. :44: Aaa bak nerdeyse 2 buçuk aylık asker çabuk geçmiş diyorlar ama birde bana sorsana. İçimde he evet siz öyle sanın diyorum. Dışımdan söylesem bile anlamazlar biliyorum.. Allah askerin/tüm askerlerimizin yardımcısı olsun. Rabbim onlarada bizlerede sabır versin. Dediğin gibi canım hayırlısıyla bitsin de başka bi dileğimiz yok. Dualarımız hep onlardan yana..
çavuş olmakta sorumluluk gerektiren bişi.belli askerlerden sorumlusun rakamını bilmiyorum şimdi 10 asker olablr.onbaşı yani..:44:
yavrum iyiside kötüsüde sonuçta askersin emir altındasın ama doğudakiyle batıdakide bir değil tabikide o da bi gerçek.tek ortak yönleri hepsi emir altında bu. :18:
amin canım evet en azından o sıkıntıdan kurtuldum inş rahat olur iyi olur dua edıcem bol bol gene baska bısı gelmıyor elden canım..
amin canım benm..
baya deişiklige ugramıs canım senınkı ama yazıcı ve komutanın postasi olmasi iyi her askeri yapmıyolar rahattır umarım
benmkide belinde fıtık oldugu icin timde deildi refuze olrk serbest dagtım gördu tim olarak dagtılmadi yani
bende merkezde kalmasini istiyorum inş öyle olur karakollara dusmez
evet tatlim oyle.baslamis is bitmis istiraynen öyle canım haklısın neyseki basladik biticek bi şekilde
Bizimkilerde bilet alacağız demişler yoksa cezalılardı canım bu aralar kavga çok çıkıyormuş koğuşlarda son gün uyumam diyor zaten askerim uyurlarsa yüzlerini boyuyormuş ustalar
aynen canım daha iyim dun cok tuhaftım kötuydum bugun askerlımlede knstm oda iyidi dusunmuyorum sımdı gidince görucez dıyo okdr kötu deilmiş fln dıo hayırlısı canım ya sag saglım dönsunde rahat etsnde gerisi önemli deil dayanıcaz hep beraber :))
sabır tatlım sabır..yaşamayan bilemez canım bu hasreti bu duyguları.. benimkide 5 aylık asker ama gel bide bize sor onu amin canım amin inşallah..
Ah o ustalar yok mu az çektirmediler bizimkilere ya huAskerimde ustalar bize çektiriyo bizde usta olunca acemilere çektiririz diyo
Siz iyi olunda aşarsınız canım bu zorluğuda. Tabi hep beraber aşacağız hayırlısıyla
Askerlik 12 aya kesin düşecek diyorlar mayısta belli olacakmış inşallah bu kez düşer ya. Düşerde erken gelirler canımSormuyorum tatlım ben bile 2 buçuk ayda böyle olduysam seni düşünemiyorum
Ah o ustalar yok mu az çektirmediler bizimkilere ya huAskerimde ustalar bize çektiriyo bizde usta olunca acemilere çektiririz diyo
Siz iyi olunda aşarsınız canım bu zorluğuda. Tabi hep beraber aşacağız hayırlısıyla
Askerlik 12 aya kesin düşecek diyorlar mayısta belli olacakmış inşallah bu kez düşer ya. Düşerde erken gelirler canımSormuyorum tatlım ben bile 2 buçuk ayda böyle olduysam seni düşünemiyorum
evet canım öyle bir söylenti var ama henüz kesin değil.yinede biz düşmicekmiş gibi devam ediyoruz çnkü yıllardır hep düşcek deniyormuş..inşallah bu kez kesin sonuçlanır en azından doğudakilere bi tölerans tanımaları lazım kız düşerse kasımda yani 7 ay sonra askerim burda olmuş olcak bitircek ay ne güzel ya düşününce anneler günü hediyesi olsa bari..
ay inş duşer canım yaa ama hep bu söylenti var netlik kazanamadi..
aynen canım kesınlıkle katılıyorum sana bari dogudakılere bişiler yapsalaröyle bı teklıf sunulmuştu ama sunulduguyla kaldi malesef bariş surecı nasıl gecicek bakalım suan en önemlisi o
aynen canım kesınlıkle katılıyorum sana bari dogudakılere bişiler yapsalaröyle bı teklıf sunulmuştu ama sunulduguyla kaldi malesef bariş surecı nasıl gecicek bakalım suan en önemlisi o
evet canım öyle bir söylenti var ama henüz kesin değil.yinede biz düşmicekmiş gibi devam ediyoruz çnkü yıllardır hep düşcek deniyormuş..inşallah bu kez kesin sonuçlanır en azından doğudakilere bi tölerans tanımaları lazım kız düşerse kasımda yani 7 ay sonra askerim burda olmuş olcak bitircek ay ne güzel ya düşününce anneler günü hediyesi olsa bari..
seninkide elazığ ktm ye katılcak o zmn tatlım.bingöle giden seninkiydi dimi?hiç ktmye katılmamışken benimki çok merak ediyordum nasıl biyer die çok kötü söylüyorlardı çnkü ama hiç öyle değilmiş.eskiden öyleymiş.hele elazığ ktmde playstation oynuyordu benimki hep
Söylenti evet ama ne bilim senelerdir yasaya sürülmeyi bekliyorlarmış bu sene sürülecek falan diyorlar anneler gününde açıklancakmış bakalım başbakan bu sefer bize bi güzellik yapsaa ahh
93/1 yarenleri son 4 gün mutluluğa,aşka...
inş canım yaa duser umarım ama her sene askere gidenler aynı seyı söyluyo..(
EveeeeeeeeeeeeeeeettLakin son günler geçmiyo geçmiyoo.
Söylenti olarak kalmayacak inşallah canıım bu sefer :44:
inş tatlım sen nasılsın knusamadık kac gundur daha dogrusu ben ii deildim :))
Şuan daha iyisin ya o yeterli canım.İyi miyim? sanırım iyiyim balım. Ama geçmiyor, günler zaten uzadı şimdi zaman yaklaştı iyice geçmemeye başladı. Keşke onlar geldiğindede zaman böyle yavaş geçse
keske tatlım yaa ama ozmn cok cabuk gecicek olsun napalımm ilk basladıgımız zamanlarda nasıldık sımdı nasılız belli oldu yerleri ustabırlıklerındede tamamen kesınleşir artık yapıcakları ısler bıraz daha rhtlariz inş
şafaklar 300 e ındi hayırlısıyla 200leride 100leride görcez biticek gidicek bu zamanlar gelıp gecmezse sona yakşalamayız o yuzden gelip gitsinler bian önce şafak atsn :))
Geldiklerinden birşey anlayamıyacağız ne yazıkki canım ama ben artık çok özledim seninde dediğin gibi esin şu 4 gün zor geçeçek gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?