- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.901
İnşallah tatlım yaa o günleri bir görseydik ALLAHIN İZNİYLE.
Hani onlar izne geldiklerinde de şafak atacak ya. Bazen diyorum ki her ay 2 gün gelse şafak öyle bitse kafamda kuruyorum da çok güzel oluyo
Gözümüz 350 'de sonra 50 daha düş 200 sonra 250 sonra 100ahh böyle söyleyince çok hızlı geçiyor ya hu
evet tatlım 50 ye kadar saymayalım en iyisi :)) böle söyleince cok cabuk bıtıyo ama ıcındeyız neyse sag saglım dönsunlerde biticek elbet nerde olurlarsa olsunlar
Zaten plaka sayacağımız günü iple çekiyorum kızlar
yaz gelmeden yazın bitmesini istiyorum bian önce walla sonra daha az kalcak
İstanbul/Ordu hariç bildiğim hiç bi plaka yokBu sayede öğreneceğim artık
Aynen canım hava güneşli olunca, iyice geçmez oluyor
Güzel fikir valla 385 görmeden 50 saysak çabuk geçer mi acaba
aynen cnm bende ıstanbul ve trakya trflarını bılıyorum bu askerlik sayesınde cok sey ögrenicez ztn
olablr yada 3 ayda bir 100 100 attırıcaz :))
Bende öyle valla tatlım askerlerimiz sayesinde öğreneceğiz
Oda ayrı bir konu zaten canım askerimle gitmeden onun yüzünden kavga ettik asla denize gitmeyeceksin diye söz aldı ama annemle babam tatil planları yapıyorlar.
Kızlaaar ama öyle hiiiiiççç geçmeez ya hu bırakın saymayalım, şafak takvimlerimizi çizelim yeterli.
Askerlik bilgilerimizi arttırıyorrr
Oda ayrı bir konu zaten canım askerimle gitmeden onun yüzünden kavga ettik asla denize gitmeyeceksin diye söz aldı ama annemle babam tatil planları yapıyorlar.
Valla kesin öyledir canım dışarı çıkarken bile önceden haber veriyorum çok sinir bozucu
Aile falan dinlemiyor canım napacam bilmiyorum uyuz işte napacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?