93/1 yarenleri burayaa

evet tatlım 50 ye kadar saymayalım en iyisi :)) böle söyleince cok cabuk bıtıyo ama ıcındeyız neyse sag saglım dönsunlerde biticek elbet nerde olurlarsa olsunlar

Son düzenleme:
İstanbul/Ordu hariç bildiğim hiç bi plaka yok Bu sayede öğreneceğim artık

Aynen canım hava güneşli olunca, iyice geçmez oluyor

aynen cnm bende ıstanbul ve trakya trflarını bılıyorum bu askerlik sayesınde cok sey ögrenicez ztn

Güzel fikir valla 385 görmeden 50 saysak çabuk geçer mi acaba

olablr yada 3 ayda bir 100 100 attırıcaz :))

Son düzenleme:
Oda ayrı bir konu zaten canım askerimle gitmeden onun yüzünden kavga ettik asla denize gitmeyeceksin diye söz aldı ama annemle babam tatil planları yapıyorlar.

aynen cnm bende ıstanbul ve trakya trflarını bılıyorum bu askerlik sayesınde cok sey ögrenicez ztn

olablr yada 3 ayda bir 100 100 attırıcaz :))

Bende öyle valla tatlım askerlerimiz sayesinde öğreneceğiz

Kızlaaar ama öyle hiiiiiççç geçmeez ya hu bırakın saymayalım, şafak takvimlerimizi çizelim yeterli.
Askerlik bilgilerimizi arttırıyorrr

Son düzenleme:
Kızlaaar ama öyle hiiiiiççç geçmeez ya hu bırakın saymayalım, şafak takvimlerimizi çizelim yeterli.
Askerlik bilgilerimizi arttırıyorrr

evet canım sonlara dogru ztn şafak sıkıstırıcak ister istemez sayıcaz suan erken

Oda ayrı bir konu zaten canım askerimle gitmeden onun yüzünden kavga ettik asla denize gitmeyeceksin diye söz aldı ama annemle babam tatil planları yapıyorlar.

sımdı asker daha cok kıskanır cnm belkı asker olmasaydı öyle tepki vermezdi ama aileyle mecbur yani insan gitmeye

Seven insan katlanır demişler canım.Askerim bana çarşı izninde hediye almış çok merak ediyorum söylemiyor ne aldığını gelince öğrenirsin diyor bu erkeklerin ağzı ne kadar sıkı ya ben olsam dayanamaz anlatırım.

Gİtmemek için uğraşacağız artık tatlım napacaksın ama deniz kum işte insanın aklı gidiyor Askerim için gitmeyeceğim işte sırf onun huzuru için o daha önemli bu süreçte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…