- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.921
Valla kesin öyledir canım dışarı çıkarken bile önceden haber veriyorum çok sinir bozucu
Aile falan dinlemiyor canım napacam bilmiyorum uyuz işte napacaksın.
Seven insan katlanır demişler canım.Askerim bana çarşı izninde hediye almış çok merak ediyorum söylemiyor ne aldığını gelince öğrenirsin diyor bu erkeklerin ağzı ne kadar sıkı ya ben olsam dayanamaz anlatırım.
Seven insan katlanır demişler canım.Askerim bana çarşı izninde hediye almış çok merak ediyorum söylemiyor ne aldığını gelince öğrenirsin diyor bu erkeklerin ağzı ne kadar sıkı ya ben olsam dayanamaz anlatırım.
Canlarım ben çıkıyorum. Kendinize çok iyi bakın.Yicez hayırlısıyla bugünleri görüşmek üzereee
Allahtan heşeyin hayırlısını dileyelim tatlım inşallah sağ salim gidip gelirler düşünme artık kötü şeyler sen takmamaya çalış dua et.
Ben çıkıyorum tatlım sende düşünme kötü şeyler dikkat et kendine görüşürüz.
evet canım ktm ne oluyor tam olrk anlamadım ben onu telde söledi ama cok anlatamadi kapatması gerekıyodu
inş canım yaa duser umarım ama her sene askere gidenler aynı seyı söyluyo..(
canım ktm için nette araştırma yapma çnkü çok yanlış şeyler yazıyor.yada şöle söliim eskiden yaşananlar onlar..son 3 aydır yepyeniymiş.bde seninki bingöl diye sadece elazığ ktm ye katılacak.benimki tunceli ovacık die 2 ktm geçiriyordu önce elazığ ktm sonra tunceli ktm sonra tunceliden helikopterlerle alıyorlar ovacığa..ktm nin açılımı "Kabul ve Toplama Merkezi". doğuya giden askerlerin toplandığı yer.oradan güvenli bir şekilde birliklerine teslim ediliyorlar.kaç gün kalacakları belli olmuyor.bazen 1 gece bazen 1 hafta..hiç belli değil yani canım faaliyet günleri.(yolculuğa faaliyet deniyor tatlım) elazığ ktm yeni bina ve sıcak yemekleri güzel beğenmezsede kantini çok büyük fast food bile var.oyun alanları var tv,playstation vs.vs. orada hiç askerlik yapmıyorlar zaten siviller ama askerliklerinden düşüyoro yanı güzel.. ve teskeresini alacağı zamanda birliğinden 10 gün önce falan çıkar askerler ktm ye son günlerini ktm de doldururlar sonrada memleketlerine dönerler.o yanları güzel canım. yani hiçbi sıkıntı yok.ben o kadar büyütmüştüm ki o ktm yi anlatamam :18: nette yazanlar çok berbat çünkü.üst üste yatıyormuş askerler yer hiç yokmuş yok yerlerde yatıyorlarmş falan sefil yani.ama içini ferah tut hiç öyle değil.ha daha önce öyleymiş şikayet gelince herşey yenilenmiş.yani bizimkiler çok şanslı canım çok şükür..
ay canım benım cok sagol icimi ferahlatıyosun wallahi :)) guvenlıklerıyle ılgılı yani doguda olduklari icin
bana tam olrk anlatamamişti teror olayı var die birliklere teslim edılıo demişti nette gercektn kötu oldugunu yazmişlar
böyle olmasina cook sevindim teelfon edınce anlatırım onuda rahatlatirim :)) şafaktanda dusmesi guzelmiş ayrıca
Mehtap 5 gün gelecek şafağımız 5 olucak
eveeeeeeeeeeet!gün gelecek doğan güneş şafağımız olacaaaaak! o gün bizim günümüz bayramımız olacaaaaakk!
ay canım benım cok sagol icimi ferahlatıyosun wallahi :)) guvenlıklerıyle ılgılı yani doguda olduklari icin
bana tam olrk anlatamamişti teror olayı var die birliklere teslim edılıo demişti nette gercektn kötu oldugunu yazmişlar
böyle olmasina cook sevindim teelfon edınce anlatırım onuda rahatlatirim :)) şafaktanda dusmesi guzelmiş ayrıca
inşallah ya umutluyum o gün gelcek 460 dan sonra 378 leri görünce =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?