93/1 yarenleri burayaa

Valla kesin öyledir canım dışarı çıkarken bile önceden haber veriyorum çok sinir bozucu

Aile falan dinlemiyor canım napacam bilmiyorum uyuz işte napacaksın.

Ahh seleen aynı durumdayız İnsan sinir oluyor ama katlanmak zorundayız. Bende derdim benim kadar kıskanç, uyuz yoktur diye ama varmış
Annemle bir yere bile gidemiyorum doğru düzgün annem aradığından özel olarak söylüyor yani öyle çıkıyorum, babamda surat yapıyor ben gitmeyince gidincede yakup yapıyor arada kalıyorum ya :44:

Bak bende merak ettim şimdiikk Ben benimkinin ağzından bi şekilde öğreniyorum çünkü çatlıyorum uyuyamıyorum meraktan.. Bende dayanamıyorum hemen söylüyorum Saat aldım ya söylemicem dedim tuttum tuttum kendimi ağzımdan kaçırdım Öğrendiim yaşasın kötülükk hahahah diyo bide

Canlarım ben çıkıyorum. Kendinize çok iyi bakın. Yicez hayırlısıyla bugünleri görüşmek üzereee

Aynen valla tatlım bende öyle 3 senedir ne arkadaş yüzü görüyorum nede annemlerle biryere gidiyorum gidince surat yapıyor yada kavga ediyoruz sırf huzursuzluk olamasın diye gitmiyorum.Benimkinin ağzı çok sıkıdır ne yapsamda söylemez asla ama ben azıcık sevgi sözcüğü söylesin hemen söylerim artık sabredeceğim tatlım.

aynen canım yaa benmkıde öyle söylemez ben aldım burda hemen söyluyorum tutamıyorum :)

Canlarım ben çıkıyorum. Kendinize çok iyi bakın. Yicez hayırlısıyla bugünleri görüşmek üzereee

görusurz tatlımm sende kendıne iyi bak

ya kızlar bingölle ilgili hıc bi bilgi bulamıyorum nette dogru duzgn anlatılmiş hiç bişi yok askeri bıngölde olanda yok heralde kımseden bişi ögrenemıyorum (

Boşver tatlım hiç bakma kötü birşey okursun canın sıkılır bence akışına bırak zaten askerin yakında bingöllü olacak ozaman bol bol bilgi sahibi olacaksın.

Allahtan heşeyin hayırlısını dileyelim tatlım inşallah sağ salim gidip gelirler düşünme artık kötü şeyler sen takmamaya çalış dua et.

evet canım ktm ne oluyor tam olrk anlamadım ben onu telde söledi ama cok anlatamadi kapatması gerekıyodu

inş canım yaa duser umarım ama her sene askere gidenler aynı seyı söyluyo..(

canım ktm için nette araştırma yapma çnkü çok yanlış şeyler yazıyor.yada şöle söliim eskiden yaşananlar onlar..son 3 aydır yepyeniymiş.bde seninki bingöl diye sadece elazığ ktm ye katılacak.benimki tunceli ovacık die 2 ktm geçiriyordu önce elazığ ktm sonra tunceli ktm sonra tunceliden helikopterlerle alıyorlar ovacığa..ktm nin açılımı "Kabul ve Toplama Merkezi". doğuya giden askerlerin toplandığı yer.oradan güvenli bir şekilde birliklerine teslim ediliyorlar.kaç gün kalacakları belli olmuyor.bazen 1 gece bazen 1 hafta..hiç belli değil yani canım faaliyet günleri.(yolculuğa faaliyet deniyor tatlım) elazığ ktm yeni bina ve sıcak yemekleri güzel beğenmezsede kantini çok büyük fast food bile var.oyun alanları var tv,playstation vs.vs. orada hiç askerlik yapmıyorlar zaten siviller ama askerliklerinden düşüyor o yanı güzel.. ve teskeresini alacağı zamanda birliğinden 10 gün önce falan çıkar askerler ktm ye son günlerini ktm de doldururlar sonrada memleketlerine dönerler.o yanları güzel canım. yani hiçbi sıkıntı yok.ben o kadar büyütmüştüm ki o ktm yi anlatamam :18: nette yazanlar çok berbat çünkü.üst üste yatıyormuş askerler yer hiç yokmuş yok yerlerde yatıyorlarmş falan sefil yani.ama içini ferah tut hiç öyle değil.ha daha önce öyleymiş şikayet gelince herşey yenilenmiş.yani bizimkiler çok şanslı canım çok şükür..

ay canım benım cok sagol icimi ferahlatıyosun wallahi :)) guvenlıklerıyle ılgılı yani doguda olduklari icin
bana tam olrk anlatamamişti teror olayı var die birliklere teslim edılıo demişti nette gercektn kötu oldugunu yazmişlar
böyle olmasina cook sevindim teelfon edınce anlatırım onuda rahatlatirim :)) şafaktanda dusmesi guzelmiş ayrıca

anlat tabi canım oda söylentilere aldırmasın biz bizzat yaşadık
ne demek tatlım seni çok iyi anlıyorum ikimizde doğu yareniyiz iletişimi koparmayalım kader ortağım
seninkide bu kadar bilmez ktm hakkında bikez gitsin görceksiniz bak sakın ama sakın dert etmeyin.seninki ne olarak dağıtım gördü canım? benimki jandarma unimog şoförü olarak gördü acemiliğimizde 75 gün sürdü..sizin? (istersen 92/3 topiğine gel canım orda da sohbet güzel kızlar iyi genelde ben ordayım..seni bilgilendirmek için giriyorum buraya )

canım bu arada doğuya gittiğinde ankesörlüden görüştüğünüzde sakın sana bilgi vermesin sende sorma çok çnkü komutanları çok tembihliyor karşı taraf hatta girebiliyormuş! bilgi alıyorlar o zmn sizin konuşmalarınızdan. yüzyüze gelince anlatırsa anlatsın sana izinde falan.cep telin frekanslarına bile giriyorlarmış sanırım.benimki cep tel kullanamıyor gerçi girişte teslim etti.ama ktmlerde çok rahat kullanıyorlar.. bu arada az önce söylediğim topik 92/3 ve 92/4 yarenleri imiş kabul ettim seni arkadaşlıkta ordanda görebilirsin benim yazdğm yazılardan topiği

inşallah ya umutluyum o gün gelcek 460 dan sonra 378 leri görünce =)

sorma canım ya o 400 lerde içim daralıyordu nefes alamıyordum sanki aslında en kısa o 60 gün sadece diğerleri 99 ama nolursa olsn o baştaki 4 içimi karartıyordu :26: çok şükür atlattık bitirdik yakında 300 lerde bitince çok ferahlıcam heme 100 lere düşünce nolur artık bilemiyorum allah sağlık sıhhat versin yeterkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…