• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/2 Asker yolu bekleyecek arkadaşlar toplanalıııımm :(

benim sevdiğimde burdurda, 19 haziranda gitti. sizin dağıtımlarınız oldumu usta birliğiniz bellimi. en çok nereler çıkmış. çok soru sordum kusura bakmayın :)

ne kusuru canım yeni gördüm iletini benim eşimi tokata sevk ettiler şöför olarak 28 gün yapacağına hudud askeri oluverdi bi anda 75 gün oldu acemiliği ustaya da şırnağa düştü

ne kusuru canım yeni gördüm iletini benim eşimi tokata sevk ettiler şöför olarak 28 gün yapacağına hudud askeri oluverdi bi anda 75 gün oldu acemiliği ustaya da şırnağa düştü

allah hayırlısıyla gidip gelmelerini nasip etsin, bizim daha usta birliği belli olmadı 19unda yemin töreni var hemen dağıtım iznine gelicekler allah kısmet ederse

Çok zor asker beklemek çookk :( 93/2[

hayat karşımıza her zaman güzel şeyler çıkarmıyo maleseff..Bu da karşılaşacağımız en zor şeylerden biri belkide..Bu konuyu ilk açtığım gün zamanı nasıl geçireceğim hakkında hiç bir fikrim yoktu boşlukta gibiydmm ama geçiyo işte 400 den düşücez derkeen şimdi 200 leri bekler olduk..Allahım herşeyin sabrını veriyo buna çok inanıyorum..Yemin töreni heyecanı dağıtım ilk mehtap derken geçti işte şükürler olsunnn 4 ayı bitirmek üzereyizz teskereyi aldığımız günü de göster yarabbiiiiim

Bir gün gelecek bir gün kalacak o gün bizim günümüz olacakk ! Hem her kıza nasip olmaz böyle asker beklemek bu günlerin de değerini bilelimm :)

hayat karşımıza her zaman güzel şeyler çıkarmıyo maleseff..Bu da karşılaşacağımız en zor şeylerden biri belkide..Bu konuyu ilk açtığım gün zamanı nasıl geçireceğim hakkında hiç bir fikrim yoktu boşlukta gibiydmm ama geçiyo işte 400 den düşücez derkeen şimdi 200 leri bekler olduk..Allahım herşeyin sabrını veriyo buna çok inanıyorum..Yemin töreni heyecanı dağıtım ilk mehtap derken geçti işte şükürler olsunnn 4 ayı bitirmek üzereyizz teskereyi aldığımız günü de göster yarabbiiiiim

Bir gün gelecek bir gün kalacak o gün bizim günümüz olacakk ! Hem her kıza nasip olmaz böyle asker beklemek bu günlerin de değerini bilelimm :)

Haklısın hemşom herkeze nasip olmaz, Allah yüzümüzün akıyla beklemeyi nasip etsin bizi utandırmasın inşallah :16:

mutluluk_06 sen de benim gibi eş yolu gözleyenlerdenmişsin.
şanssızlık olmuş eşin için. ama olsun bir şekilde yapıp gelecekler inşallah.

Çok zor asker beklemek çookk :( 93/2[

Ne güzel yazmışssın gerçektende allah herşeyin sabrını veriyo. Ne demişler sabrın sonu selamettir elbet biticek güzel günler kapıda :))

Back
X