- 8 Mayıs 2013
- 555
- 159
- 53
Kızlar nerelerdesınız bu topiği size ugramayın yazmayın dıye mı actık ..
Yemın torenlerınız ne zaman nasıl gecırıyosunuz gunlerı konusun bıraz konu gerıye dusmesın
canım benimki burdurdaydı ama o askeriyeyi dağıttılar malesef acemiliğinin yarısını tokatta yapıyo malesef orasıda hep sınırlara gönderiyomuş(( sağ sağlim gelsin de gerisi geçer
evett kızlar çok az kaldı sevgilim 18i gecesi gidiyor burdura şuan hiçbişey hissedemiyorum normal mi bilmiyorum ama terminalde ağlamamam lazım beni öyle görüp kötü olmasını istemiyorum
Bende nişanlımı dün gönderdim bu topik mi bizlere ait şimdi?
Allah kavuştursun nereye düştü cnm ?evet cnm sizin topiğiniz ama her topiğe yazabiilirsin bilgi almak istersen falan
özellikle şafak kaç teskereci güzeller ? topiğine yaz öğrenmek istedikerini ve orda sohbet koyu
Saol cnm allah razı olsun.Burdur acemi birlik 4 haftaymış sanırım acemilik.Ben sizlerde çıkan şafak sayarı yapamıyorum bir türlü:)))
Teşekkür ederim,senin şafak sayar 7 aylara inmiş darısı bizlere inşallah....Anladım cnm hayırlısı olsn 1 aysa acemiliği çok iyi bnmki 75 gn yapmıştı
yukarda sağda profilime gir ordan hakkımdaya gir teskere tarihi yazıo onu biliosan onu yaz aşşağıyada beklediğin kişiyi ve jandarma mı kara kuvvetlerimi onu kaydet
Teşekkür ederim,senin şafak sayar 7 aylara inmiş darısı bizlere inşallah....
farkettim:))) herkes bu zamanın geçeceğini söylüyor ama ben boş boş yaşıyorum sanki bitmeyecekmiş gibi oluyorum.özlemde başladıAmin canm iner m.etme bu arada safagını fazla hesaplıo olabilirsn n zmn gitti o gndn 2 gn öncesinden hesapla sîlüs tarihi o zmndır
farkettim:))) herkes bu zamanın geçeceğini söylüyor ama ben boş boş yaşıyorum sanki bitmeyecekmiş gibi oluyorum.özlemde başladı(((
Hepmiz öyleyiz cnm geçmio gibi gelio ama biraz zaman geçsin söyle 100 gün falan geçiyormuş diyeceksin birde usta belli olsun
Usta birliği nerde senin erkek arkadaşının?
Ne olarak yapıyor?Artvinde cnm :))
Saol cnm allah razı olsun.Burdur acemi birlik 4 haftaymış sanırım acemilik.Ben sizlerde çıkan şafak sayarı yapamıyorum bir türlü:)))
Ne olarak yapıyor?
kızzlarr kimse yok mu yaa burda aktif üye göremiyorumbir saat kadar önce sevgilimle konuştum komanda olarak seçilmşti ama elenmiş çok şükür çok mutlu oldum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?