93/2 yarenlerrr burayaaa ....

Kızlar nerelerdesınız bu topiği size ugramayın yazmayın dıye mı actık ..

Yemın torenlerınız ne zaman nasıl gecırıyosunuz gunlerı konusun bıraz konu gerıye dusmesın

bizim yemin töreni haziran 7 canım tokata gidicem 2 gün eşimle geçiricem sonra ayrılık

Son düzenleme:
Anaaam şu topiği görünce birden şaşıdım 93/2-92/3 karışıyoo bende ahh yaa allah kavuştursun kızlarr,siz gelince biz seviniyoruz ama emin olun yeniler gidince siz de sevinceksiniz az kaldı diyee.Birisi sormuş sanırım askerim Burdur'da nerelere çıkabilir diye.Benim askerim de Burdur'da yaptı acemiliğini şimdi Hatay'da.Pek fazla doğuya göndermiyor ama bu işler belli de olmuyo tabi.İçinizi ferah tutun iyi olsun hepimzi Allah kavuştursunn

canım benimki burdurdaydı ama o askeriyeyi dağıttılar malesef acemiliğinin yarısını tokatta yapıyo malesef orasıda hep sınırlara gönderiyomuş (( sağ sağlim gelsin de gerisi geçer

Merhaba canim hemen gördüm yazmsk istedim.Allahim tez zamanda kavustursun insaallah canim(tüm asker bekleyen arkadaslarimida)seninde esin askerde cok zor geciyor degilmi?alistin mi biraz olsun?

evett kızlar çok az kaldı sevgilim 18i gecesi gidiyor burdura şuan hiçbişey hissedemiyorum normal mi bilmiyorum ama terminalde ağlamamam lazım beni öyle görüp kötü olmasını istemiyorum

evett kızlar çok az kaldı sevgilim 18i gecesi gidiyor burdura şuan hiçbişey hissedemiyorum normal mi bilmiyorum ama terminalde ağlamamam lazım beni öyle görüp kötü olmasını istemiyorum

Tatlım Allah kavuştursun öncelikle.. Aramıza hoşgeldin
Normal canım gideceğinin hala farkında değilsin çünkü terminala giderken araba kornaları, en büyük asker bizim asker diye sesler duymaya başladığında anlayacaksın gideceğini. O zaman içine bi boşluk oturacak ama inan insan alışıyor canım. Ben tutamamıştım kendimi herkese sarılmıştı en sona beni bırakmıştı hatta otobüse bile beraber bindik sarıldığı an başladı hıçkırıklarla ağlamaya abim çekip almıştı beni ona sarılmıştım. Zor çok zor o ilk gidiş.. Ama insan alışıyor canım, alışmak zorundasın. Bu zorlu zamanda bizim tek destekçimiz bizleriz.. Ona hep destek ol. İlk zamanlarda çok zor oluyor onlar içinde.. Allah yardımcın olsun şekerim.

Bende nişanlımı dün gönderdim bu topik mi bizlere ait şimdi?

Allah kavuştursun nereye düştü cnm ?evet cnm sizin topiğiniz ama her topiğe yazabiilirsin bilgi almak istersen falan
özellikle şafak kaç teskereci güzeller ? topiğine yaz öğrenmek istedikerini ve orda sohbet koyu

Son düzenleme:

Saol cnm allah razı olsun.Burdur acemi birlik 4 haftaymış sanırım acemilik.Ben sizlerde çıkan şafak sayarı yapamıyorum bir türlü:)))

Saol cnm allah razı olsun.Burdur acemi birlik 4 haftaymış sanırım acemilik.Ben sizlerde çıkan şafak sayarı yapamıyorum bir türlü:)))

Anladım cnm hayırlısı olsn 1 aysa acemiliği çok iyi bnmki 75 gn yapmıştı
yukarda sağda profilime gir ordan hakkımdaya gir teskere tarihi yazıo onu biliosan onu yaz aşşağıyada beklediğin kişiyi ve jandarma mı kara kuvvetlerimi onu kaydet

Teşekkür ederim,senin şafak sayar 7 aylara inmiş darısı bizlere inşallah....

farkettim:))) herkes bu zamanın geçeceğini söylüyor ama ben boş boş yaşıyorum sanki bitmeyecekmiş gibi oluyorum.özlemde başladı(((

Hepmiz öyleyiz cnm geçmio gibi gelio ama biraz zaman geçsin söyle 100 gün falan geçiyormuş diyeceksin birde usta belli olsun

Canım bende sevgilimi seninkiyle aynı zamanda gönderdim burdurda benimkide 19unda yemin töreni var belki görüyolardır birbirlerinide :))

kızzlarr kimse yok mu yaa burda aktif üye göremiyorum bir saat kadar önce sevgilimle konuştum komanda olarak seçilmşti ama elenmiş çok şükür çok mutlu oldum :))

kızzlarr kimse yok mu yaa burda aktif üye göremiyorum bir saat kadar önce sevgilimle konuştum komanda olarak seçilmşti ama elenmiş çok şükür çok mutlu oldum :))

Mrb cnm gözün aydın iyi olmş elenmesi.. Bu topic boş cnm kimse yok tbiki ana topiğe yaz istersen şafak kaç teskereci güzeller adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…