merhaba tatlım hoşgeldin aramıza bende 93/1 yareniyim çok iyi yapmışsın erkenden gelmekle topiğe.çok zor insanın sevdiğiyle her anı geçiripte uzun süre ayrı kalması ama unutma ki eğer seviyorsan geçiyor zorda olsa üstesinden geliyorsun burada herkes aynı duyguları yaşıyorlar burada olmaktan çok mutluyum ben dertlerimizi sevinçlerimizi paşlaşıyoruz herkes yanında oluyor en güzelide seni her yönüyle anlıyorlar.senin şuan yapacağın tek şey askerin gitmeden onunla güzel vakitler geçirmen.
inş sende bugünlere zamanla geleceksin kuzum.... Bu dönemlerde kendini onun yanında tutman gerekiyor, için ağlasa da yüzün ona karşı hep gülsün... Eğer seni burda bu kadar üzülürek gözü yaşlı görürse inan sevdiğine o askerlik geçmek bilmes... Sen hep ona destek ol ve üzüldüğünü belli etmemeye çalıl... Kendimizden örnek vermek gerekirse, sen ister misin bir yere giderken arkanda gözü yaşlı birini bırakmayı, geçer mi o günler
hoşbuldum canım çok teşekkür ederim allahım yardımcımız olsun inşallah..
Gidene kadar vakit o kadar çabuk geçiyor ki demi anlamıyorum hiç bi şeyama gittikten sonrada hiç geçmez vakit hele o ilk günü ilk geceyi düşünemiyorum bile haberdar olmadan nasıl dururum bilmiyorum yemin törenine gitmek çok istiyorum ama çok zor gözüküyor benim için oyy oyy nolcak napcam hiç bilmiyorum desteğiniz için çok teşekkür ederimm Sizin halinizi yeni yeni anlasamda eldimden geldiği kadar bende destek olurum..
Benim için şuan onunla geçirdiğim bir saat bir saniye gibi o kadar çabuk geçiyor ki(
[ı]
evet çabuk geçer canım, geçen hafta perşembe askerim dağıtıma geldi ve o 6 gün o kadar çabuk geçti ki anlayamadım sanki hiç gitmemiş gibi geldi. Ama her zaman ilk gidiş daha zordur. Tartşmalarınız artacak bu bi gerçek, ama bunlarında üstesinden geleceksiniz. çok zor gerçekten çok zor o aradığında sırf o üzülmesin diye ağlamamak için kendini zor tutacaksın sonra telefon kapanacak ve hıçkırıklar eşliğinde ağlayacaksın ama emin ol insan bi süre sonra alışıyor canım. Alışmak zorunda çünkü şimdi zamanlarınızı çok iyi değerlendirin ona süprizler yap mutlu et onu ki onlar orda burda bizimle ne kadar güzel şeyler yaşarlarsa onları düşünerek geçiriyorlar[/ı]
başlamaz mı tartışmalar artıyor gün geçtikçe ama barışması çok güzel oluyor şu günlerde hasretle barışıyo insan yinedeağlamamak için zorda olsa tutarım kendimi ama onca hasret içinde 2 dk lık 5 dk lık telefon görüşmesinde ben az da olsa tartışmaktan korkuyorum hasretle o telefon çalsın diye beklerken tartışmak herşeyden daha çok üzer beni sonuçta o oralarda benden daha çok stres altında olucak ben burda onsuz günleri sayıcam o anlarda anlaşamamaktan onu kırmaktan kırılmaktan korkuyorum sizde oldu mu böyle bi konu canım
[ı]askerlik psikolojisi derler ya, bekleyenin psikolojisi de var yavrumO tartşmalar mecbur oluyor tatlım, orda neye sinirlense senden çıkartıyor sinirini falan.. Biz çok tartşıyorz bi de askerim felaket derecede kıskanç olunca.. çok kırıcı konuşuyor benimki, ben normalde hiç sabırlı bi insan değilimdir ama şu askerlik sabretmeyi de öğretti sağolsun 93/1 topiğine de uğra canım. Kızlarla neler yaşadığımızı görürsün [/ı]
aynen benim sevdiğimde böyle ya en korktuğum şeyi çoğu kişi yaşıyor demekki çözümü yine galiba inşallah bende daha çok öğrenirim o sabırı ya allahım size olduğu gibi banada nasip etsin.
Askerlikle ilgili bütün topikleri okumaya başladım gözlerimden yaş dinmiyor ama..
Merhaba canlarım ben ilk defa yazıyorum daha önce hep takip ettim topikleri ama yazamadımm
benim yarim 93/3 gidicek nasip olursa erken mi daha bilmiyorum ama şimdiden başladı bütün düşünceler ve bizim hergün görüşme imkanımız var ama buda o gitmeden son ayda azalıyor nolcak bilmiyorum nasıl dayancam bilmiyorum kendimi nasıl toparlayıp ona destek olucam bilmiyorumm 460 gün dile kolay ama kalbe zor... BANADA YARDIM EDİN NOLUR İHTİYACIM VARR
Allahım askerlerini bekleyen herkese sabır versin inşallah sağ sağlim dönmek nasip etsin..(
başlamaz mı tartışmalar artıyor gün geçtikçe ama barışması çok güzel oluyor şu günlerde hasretle barışıyo insan yinedeağlamamak için zorda olsa tutarım kendimi ama onca hasret içinde 2 dk lık 5 dk lık telefon görüşmesinde ben az da olsa tartışmaktan korkuyorum hasretle o telefon çalsın diye beklerken tartışmak herşeyden daha çok üzer beni sonuçta o oralarda benden daha çok stres altında olucak ben burda onsuz günleri sayıcam o anlarda anlaşamamaktan onu kırmaktan kırılmaktan korkuyorum sizde oldu mu böyle bi konu canım
[ı]ahh güzelim, ağlama bak güçlü olman lazım o gözünden akan tek bi damla yaş bile askerine ait biliyorsun dimi
Her ne kadr ağlarsan ağla gidecek sende alışacaksın bi süre sonra.. Tabi sevgililer gördüğünde, onunla gezdiğiniz yerdenden geçtiğinde, yaptığınız şeyleri düşündükçe içini yakıp kavuran bi hasret basacak seni ama geçiyor canım. Kendini çok yıpratma biz hep buralardayız birbirimize destek olacağız bitecek elbet
''şafak her ne kadar zengin olursa olsun, fakirleşmeye mahkumdur. ''[/ı]
canım öncelikle seni çok iyi anlıyorum.senin yaşadıklarını her asker yareni sıra sıra yasıyor :) ama onemlı olan bu zor gunlerı bırlıkte asabılmek.basta cok zor gelıcek ama sonra alısıcaksın.arayamamasına alısıcaksın,snırlı oldugunda sana patlamasına alısıcksın,ınsanlar dısarda sevgılısıyle gezerken sen tek olmanın verdıgı uzuntuyle öylece oturmaya alısıcaksın.. Tum bunlar olurken zaman zaten gecıcek ve şafak atmaya devam edıcek.hersey cok guzel olucak buna ınan ve kendını uzme.durumuda zora sokma bence.oda uzulur sende.. Elımden geldıgınce yardım etmeye calısırım aklına takılan bırsey olursa canım..
desteğin için çok teşekkür ederim haklısın canım o ordayken birbirimizden başka çaremiz yok zaten birbirimize değil mi onuda köreltmeyim ben sevdiğimi üzmeyim
canım hosgeldın aramiza senın askerinin gitmesine daha var bol bol vakıt gecir
suan seni teselli etmicem cunkuu okdr boş gelıyoki söylenenler biliyorum icindeki sızıyı bizlerde öyleydik..
Ama bak gitsin ozaman baslıcaksn alışmaya suan hic alısmaya calısma cunku yapamazsin keyfını cıkartmaya bak
sonucta kacınılmaz son askerlik yani.. Dua et sag saglm gelsn rahat bı askerlik gecirsin
etrafındakılerde sayılı gun gecer der amaa yasamayan bilemez o yuzden sıkıldıgın zaman herzaman buraya gel bızler burdys sana destek oluruz..
Mayısta gidecekler 93/2 lerden kimse gelmemiş...enteresannn
sağol canım haklısın tabiki cok erken size göre benim durumum inşallah bende sizin gibi oduğum günleri görürüm o zaman da yazarım size sabırla ve sizinle birlikte bende alıştım diye hayırlısı olsun inşallah..
aynen canım.baktın oraya gttı kafası attı sana patlıyor he de gec.yoksa olmuyor.zaten sonra kendıde anlıyor senın sucun yokken sana patladıgını.oyle boyle gecıcek bu gunlerde...
Mayısta gidecekler 93/2 lerden kimse gelmemiş...enteresannn
Edaa bende ona şaşırdım canım sahi nerdeler bunlar yaa 93/3 yareni bile geldi onlar yok ortada
görursun canım alısıcaksnda mecburuz cunku hepimiz sen suanının degerını bil yeter sonraa 460 ı bızlerle yasıcan ztn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?