- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #20.001
Yiyecek kargosuydu. Hala sağlam mı diye denemişler iyiydi dedi, ellerine sağlık dedi ama tam yorumları daha alamadım . Akşam alcam kısmetseBir mektup yazıp koymuştum içine, adam bir cümleyle benim bir sayfamı alt etti yani öyle diyeyim
Günaydıınn sabah kuşu :) Bitmişş bişeycikk kalmamışşş . Bir gün bizlerde senin şafagına düşerizz inşallahh derinden bi ohh cekmek ıstıyorumm :)
Yedin valla serooooş kalmadı bişey maşallahhh
Ooo teskereci gelmiş :)
Heheh en onemli kargoyu yollamissin senn:)sag salim gitmiss ne guzell onayda verilmis begenilmisoda mektuba cevap yaZar artik )
Ah bitti bitti de bir de bana sor nasıl geldim buralara şu topik te en çok ben çektim şu 6 ayda son 2 ay güzel geçer inşAllah
Düşeceksiniz tabiki başlamak bitirmenin yarısıdır
Maşallahbebeğim vallahi azcık kaldı ama geçmiyor geçmiyor heyecandan ölüceeem cidden
Topiğinizin ilk teskerecisi olaraktan aranızda bulunmaktan gurur duyuyorum canlaar
Nasılsın Handeciiiiim nasıl gidiyor askerlik
Nöbette uyudu diye mi bu ceza :44:
Valla bilmiyorum, mesajla cevap verdi ya yine bi yorum yapamıcamGerçi cevabı dağıttı geçti beni
Evet maalesef canım kac kere söyledim ama dinlemedi çeksin cezasını :)
İşlerini biliyorlar valla az degil bunlar ya:))
Bnde halaaaa mektup bekliyorm gelirken getircek heralde:))
Cezada bayag agir olms ama ya.ama akillandirici bir ceza
İşlerini biliyorlar valla az degil bunlar ya:))
Bnde halaaaa mektup bekliyorm gelirken getircek heralde:))
İyi akşamlar kızlar
Nasılsınız bakalıııııımm
kızlar siz ne zaman mektup yazdınız ben yazcaktım şimdi yazma dedi öküz ağlarmış
Zaten biz çarşıda görüntülü konuşmazdk o yüzden sıkıntı yapmıyoruz ikimizdeii oldu yatar dinlenirim dio
Aman Kübi gelirken falan getirsin de yani mesele değil zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?