93/3 asker yolu bekleyenler

Sordum biraz once daha vermemis bile bgn yarin verirmis:)).Bu rahatlikla bn askerlik boyunca toplam 2mektup alabilcem galiba emreden:))

raşit bana bi tane doğum gününde gönderdi, ilk cümlesinde bu sana yazdığım ilk mektup, aynı zamanda son demiş o yüzden ümidimi kestim ben kübi

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 19. ŞUBAT. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 57 ->>> SİNOP'A SELAM, YOLA DEVAM

... endoplazma ... 67 ->>> ZONGULDAK'A SELAM, YOLA DEVAM

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... Snt55 ... 89

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 150

... sweet71 ... 155

... apple2 ... 156

... KUBB88 ... 156

... zeytinagaci ... 159

... Kanaryam35 ... 175

... KorEc ... 176

... blss ... 176

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... hilal1108 ... 250

... tuqbaCadi ... 257

... AskerYariyim ... 260

... dilanumut ... 261

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... prety54 ... 301

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... Bella9292... 349

... kobayfare ... 349

... wishw ... 351

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

selamm normalde cıkısını zaten aılesı yapabılıyo 3 gun ızın 3.gun gırmek sartıyla 2 gece kalabılıyor evet
annesının kalması olayını bılmıyorum pek ama cıkısı annesı yaptırabılır sen gıdıp onu evcıye cıkartamazsın zaten

Size bir şey sorucam nöbete giderken arama yapılıyormuş telefon götüremiyorlarmış bu doğru mu ?

bazı yerlerde dıye bılıyorum normalde kural o tabıkı sıgara , telefon vs goturmelerı yasak tlefon zaten yasak yanı nobette degıl ama ıyıce saklar goturur yanı bısey olmaz cok var goturen

bazı yerlerde dıye bılıyorum normalde kural o tabıkı sıgara , telefon vs goturmelerı yasak tlefon zaten yasak yanı nobette degıl ama ıyıce saklar goturur yanı bısey olmaz cok var goturen

Neyse öyle merakımdan sordum zaten bizimki facesini açıp benim engelimi kaldırmış bu seferde ben engelledim

evet tatlım öyleymiş annesi gelicekti zaten ama bizimle kalmaya bilir onun arkadaşı varmış orda kim arıcak ki annesi var mı diye

allahım alt devrem gelsin artıkkkk bu şafak bitmez

evet tatlım öyleymiş annesi gelicekti zaten ama bizimle kalmaya bilir onun arkadaşı varmış orda kim arıcak ki annesi var mı diye

hayır bak orda evcıye cıkıcaklar ıcın toplanıp ımza atıyo aılesı falan cıkıs gırıs ızınlerı verılıyor canım .
bzde mesela gıttık otelde kalıyorduk aılesı ve bız yemın torenınde gıdıldı toren olmadan orda her boluge asker koymuslar komutanlar basında evcı cıkcakların ısımlerını alıyolardı ve nerede kalıcagı bız otelden kagıt aldık burada kalıyoruz gıbısıne cunku sehır dısına cıkması yasak zaten sonra ıste cıkarttık o sekılde ondan sonra ısterse senle ısterse annesıyle kalır ama 1.drece yakını cıkartır sen degıl onu evcıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…