- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #20.041
Aaa ne zaman
bu arada herkese günaydın
allahım alt devrem gelsin artıkkkkbu şafak bitmez
Canm anneme herseyı anlattım çok gtmek ıstedıgımı arkdasmla gıdecegmı soyledım ve izin verdi babamıda ıdare edecekçook mutluyum .
5 Nisan
hadi hayırlı olsun
Çok çook tesekkur ederim gittiğinden beri ilk defa görecem ve habersiz gidip süprz yapmk ıstıyorum bi şok yaşasın istıyorum
askeriyede sürpriz yapmak biraz tehlikeli. o hafta çarşısı iptal olur ya da bi yere göndermişlerdir vs. önceden o gün ne yapacağını öğren çaktırmadan, gerekirse de söyle ki nöbeti vs. varsa değiştirtsin.
Neyse öyle merakımdan sordum zatenbizimki facesini açıp benim engelimi kaldırmış bu seferde ben engelledim
çarsı izni pazar günleri bende pazar sabahı incem ankaraya .. arkdasına bı hfta oncesınden haber verecem ona göre bılgılendırecek benı beraber cıkıyolarçıkmazslar askeriyeye gıderım görürüm heralde :)
Canm anneme herseyı anlattım çok gtmek ıstedıgımı arkdasmla gıdecegmı soyledım ve izin verdi babamıda ıdare edecekçook mutluyum .
5 Nisan
işini garantiye almak her zaman iyidir
Hadi gözün aydın bakalm ama süpriz işi riskli sonucta tamam cıkcaksn ama nerde bulcaksn fln bi aksilik olur bulamazsn fln garantiye al yani
günaydın canım..
evet ya senin şafak biraz karanlık
ama geçecek bu günler
hayır bak orda evcıye cıkıcaklar ıcın toplanıp ımza atıyo aılesı falan cıkıs gırıs ızınlerı verılıyor canım .
bzde mesela gıttık otelde kalıyorduk aılesı ve bız yemın torenınde gıdıldı toren olmadan orda her boluge asker koymuslar komutanlar basında evcı cıkcakların ısımlerını alıyolardı ve nerede kalıcagı bız otelden kagıt aldık burada kalıyoruz gıbısıne cunku sehır dısına cıkması yasak zaten sonra ıste cıkarttık o sekılde ondan sonra ısterse senle ısterse annesıyle kalır ama 1.drece yakını cıkartır sen degıl onu evcıye
annesiyle gidicez ama çıktıktan sonra annesi başka bi yere gidebilir of anneside gezmekte telefonu çekmiyo haftaya gidilcek daha rezervasyon yapılmadı ne geniş kadın ya
Tünaydıınlaaaaar
raşit bana bi tane doğum gününde gönderdi, ilk cümlesinde bu sana yazdığım ilk mektup, aynı zamanda son demiş o yüzden ümidimi kestim ben kübi
ay ay ay 155 olmuşuz saymayınca daha mı hızlı geçiyor ne :118:
hmmm acemilikte göndermedin yani bende hatıra olsun istyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?