93/3 asker yolu bekleyenler

Çok çook tesekkur ederim gittiğinden beri ilk defa görecem ve habersiz gidip süprz yapmk ıstıyorum bi şok yaşasın istıyorum

askeriyede sürpriz yapmak biraz tehlikeli. o hafta çarşısı iptal olur ya da bi yere göndermişlerdir vs. önceden o gün ne yapacağını öğren çaktırmadan, gerekirse de söyle ki nöbeti vs. varsa değiştirtsin.

çarsı izni pazar günleri bende pazar sabahı incem ankaraya .. arkdasına bı hfta oncesınden haber verecem ona göre bılgılendırecek benı beraber cıkıyolar çıkmazslar askeriyeye gıderım görürüm heralde :)

Canm anneme herseyı anlattım çok gtmek ıstedıgımı arkdasmla gıdecegmı soyledım ve izin verdi babamıda ıdare edecek çook mutluyum .
5 Nisan

Hadi gözün aydın bakalm ama süpriz işi riskli sonucta tamam cıkcaksn ama nerde bulcaksn fln bi aksilik olur bulamazsn fln garantiye al yani

Hadi gözün aydın bakalm ama süpriz işi riskli sonucta tamam cıkcaksn ama nerde bulcaksn fln bi aksilik olur bulamazsn fln garantiye al yani

cok tesekkur .. cok samımı oldugu arkdası var her pazar beraber cıkıyolar düşünüyorum ona durumu anlatsam bellı bı yere gıtseler bende direk gıtsem nasıl olur dıyee :44:

annesiyle gidicez ama çıktıktan sonra annesi başka bi yere gidebilir of anneside gezmekte telefonu çekmiyo haftaya gidilcek daha rezervasyon yapılmadı ne geniş kadın ya

annesiyle gidicez ama çıktıktan sonra annesi başka bi yere gidebilir of anneside gezmekte telefonu çekmiyo haftaya gidilcek daha rezervasyon yapılmadı ne geniş kadın ya

otelı falan ayarlayın neredeydı canım senın askerın cok karısık ve kalabalık oluyor yemın torenı tarıhı herkesın bellı oldugundan bıletlerınızı falanda bencede halledın cok gecıktırmeden bugun yarın otelı motelı otelı sor bakalım bazı yerlerde evlılık ıstıyorlar aynı oda ıcın vs oyle bı anda gıdıp kalmayın vahım durumda canım

raşit bana bi tane doğum gününde gönderdi, ilk cümlesinde bu sana yazdığım ilk mektup, aynı zamanda son demiş o yüzden ümidimi kestim ben kübi

Yaaa bnlar niye boyle:)bna demedi daha.bi mektubu gondersin cvp yazicam cevap ta bekliyorm diycem:)ama bakalim mektupta bu son falan yazicakmi ne yazmis acaba mrk ediyorm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…