- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #20.101
teşekkürler tatlım birde otellerde yer kalıyo mu annesine ulaşamıyoruz kaç kişi kalıcağmız belli değil randevumuz yok daha
çok şanslısın yakınmış ne güzel
Merhaba kizlar :) nasilsiniz :)
Merhabalar , iyi diyelim iyi olsun. Ya seen
bebek şimdi aradım ha siz evli değilmisiniz dedi bende söylemiştim dedim o da bu seferlik böyle olsum para yatırdığınız için dedi bende sorun olmasın dedim o da bu telefon görüşmesinden sonra olmaz ben orda olucam dedi oh rahatladım
İyiyim bende sağol canim:) askerleriniz nasil:)
İyiler şükür de yoğunlar şu sıra yaa, en azından kendi adıma. Seninki nasıl canım, bir de neredeydi sanırım unutmuşum ben ya
ya gordun mu bak salak salak ıs yapıyolar sonra cunku sorun oluyoıyı yaptın arayıp soylemekle
Acemilik yakindi o acidan belki sansliydim.ama suan doguda pek sansli oldugumuz soylenemez
Bz otelde kalmadik o yzdn pek bilemiyorm.ama oncesinde yaptirmanizda yarar var sncta yemin toreni snrasi otele yerlesicekler olucak sknti yasarsiniz
İyi çok şükür canim ama 2 3 gündür haber alamiyorum, kibrista benimki canim:)
Kıbrıs iletişimde sıkıntılı diye biliyorum canım zaten ben yaa :26:
nels kıbrıs nasılmış benim aşkımında kıbrısa gitme ihtimali varmış sen hiç gittin mi orda yanına
aynen öyle canım şimdi konuştum ödemeli attı ben aradım :) çok yazıyo burdan orası çok konuşamıyoruz:S
Bizim arkadaşlar whatsapp tan konuşuyorlar , yani mesajlaşma tabi. Siz de öyle yapsanız en azından gün içinde haberleşmiş olursunuz :26:
hadi ya gene mi konuşma sıkıntısı yaşıcaz :Ccanım benimki pek anlatmıyor bana ama rahat şoför olarak yapıyo benimki:) en büyük sıkıntı konuşmak maalesef:S çok yazıyo konuşamıyoruz nadir:S kendi hatları orda çekmiyor Kıbrıs hattı almas lazım, onun dışında yemek konusundada sıkıntılıydık ama şuan iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?