- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #20.061
evet tatlım öyleymiş annesi gelicekti zaten ama bizimle kalmaya bilir onun arkadaşı varmış orda kim arıcak ki annesi var mı diye
Izmirde.5ayi var daha.ben istanbulda yasiyorum normalde ama ankarada okuyorumAa hatirlayamadim ben.tekrar hosgeldin o zmn .askerin nerde?sn nerdesin
Cok cok iyiyim hersey yolundaİyiyim ben de canım. Nasıl gidiyor, her şey yolunda mı ? :26:
şeyma hoşgeldin,
hatırlıyorum seni çok uzun zamandır yoktun?
Evet bzde byle yaptik.bnm akrabam vardi bilecikte onun adresini verdm emreye onu verdi iceri.ama evraklar icn bi zaman var.yani son dk gidip bn evci cikiyorm adres bu yapmadik bz.evci icn verdigm adreside ztn emre yukarda cantasnda unutmustu sallamis adresi:)ona bile dikkt etmemisler o kalablikta ztn:)bz emreyi bilecikten izmite getirdk orda kaldik.normalde yasak tabi ama komutan yakin olanlar yakalanmam diyosa gtsnler demis.araba falanda kullandi emre bi sorun olmadi ck sukur:)hayır bak orda evcıye cıkıcaklar ıcın toplanıp ımza atıyo aılesı falan cıkıs gırıs ızınlerı verılıyor canım .
bzde mesela gıttık otelde kalıyorduk aılesı ve bız yemın torenınde gıdıldı toren olmadan orda her boluge asker koymuslar komutanlar basında evcı cıkcakların ısımlerını alıyolardı ve nerede kalıcagı bız otelden kagıt aldık burada kalıyoruz gıbısıne cunku sehır dısına cıkması yasak zaten sonra ıste cıkarttık o sekılde ondan sonra ısterse senle ısterse annesıyle kalır ama 1.drece yakını cıkartır sen degıl onu evcıye
Izmirde.5ayi var daha.ben istanbulda yasiyorum normalde ama ankarada okuyorum
sennnn?
Evet bzde byle yaptik.bnm akrabam vardi bilecikte onun adresini verdm emreye onu verdi iceri.ama evraklar icn bi zaman var.yani son dk gidip bn evci cikiyorm adres bu yapmadik bz.evci icn verdigm adreside ztn emre yukarda cantasnda unutmustu sallamis adresi:)ona bile dikkt etmemisler o kalablikta ztn:)bz emreyi bilecikten izmite getirdk orda kaldik.normalde yasak tabi ama komutan yakin olanlar yakalanmam diyosa gtsnler demis.araba falanda kullandi emre bi sorun olmadi ck sukur:)
Annesi cikarsin yeter.annesiyle kalcak illa diye bisi yk
Yok acemilikte hcbisi gndermedim.gidiyodm ztn ziyarete yakin diye
otelı falan ayarlayın neredeydı canım senın askerın cok karısık ve kalabalık oluyor yemın torenı tarıhı herkesın bellı oldugundan bıletlerınızı falanda bencede halledın cok gecıktırmeden bugun yarın otelı motelı otelı sor bakalım bazı yerlerde evlılık ıstıyorlar aynı oda ıcın vs oyle bı anda gıdıp kalmayın vahım durumda canım
otelı falan ayarlayın neredeydı canım senın askerın cok karısık ve kalabalık oluyor yemın torenı tarıhı herkesın bellı oldugundan bıletlerınızı falanda bencede halledın cok gecıktırmeden bugun yarın otelı motelı otelı sor bakalım bazı yerlerde evlılık ıstıyorlar aynı oda ıcın vs oyle bı anda gıdıp kalmayın vahım durumda canım
ankara polatlı tatlım zaten ufacık yer otellerde az
Canm anneme herseyı anlattım çok gtmek ıstedıgımı arkdasmla gıdecegmı soyledım ve izin verdi babamıda ıdare edecekçook mutluyum .
5 Nisan
sennnn?
ankara polatlı tatlım zaten ufacık yer otellerde az
evet o olayda var ne bilet alındı ne bişey annesinin umru değil çıldırıyorum bu hafta halletmemiz lazım
sennnn?
Yaa ailelerimiz aslında anlayışlılar da biz bazen emin olamıyoruz. Hayırlısı olsun canım ilk mehtabınız
canım o zaman sen ayarla hepsını ara sonrada ben bunu bunu buldum bu da boyle boyle gıbısınden cunku hadı ypalım edelım demeıs olursun yada ınt bul yap hepsını gıt evlerıne boyle boyle yaptım buldum sunu bunu dıye goster alırsınız halledersınız telfonla kosma yanı pesınden evet haklısın son dk ısıne kalmasın allah korusun bak sorun olur bı de...
anladımm otellerı ara konus hayatım cunku dedıgım gıbı bazı kucuk yerlerdekı otellerı cogu beraber oda kabul etmıyor soyadı tutmadan kız ve erkegın .
benım ankarada da basıma cok geldı yanı ıstersenız ankaranın ıcınden bulursunuz zaten orda cok var ılla polatlı dıyorsanda gıtmeden sen ara otellerle konus ayarlayın kı dırek gıdınce sorun olmasın otel ararsınız bı ton tatılınız bozulmasın otel aramakla gecmesın yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?