93/3 asker yolu bekleyenler

Evet bzde byle yaptik.bnm akrabam vardi bilecikte onun adresini verdm emreye onu verdi iceri.ama evraklar icn bi zaman var.yani son dk gidip bn evci cikiyorm adres bu yapmadik bz.evci icn verdigm adreside ztn emre yukarda cantasnda unutmustu sallamis adresi:)ona bile dikkt etmemisler o kalablikta ztn:)bz emreyi bilecikten izmite getirdk orda kaldik.normalde yasak tabi ama komutan yakin olanlar yakalanmam diyosa gtsnler demis.araba falanda kullandi emre bi sorun olmadi ck sukur:)

aynen en guzelııı valla ah ya gelselerde artık tamamen of baydı hehe

evet o olayda var ne bilet alındı ne bişey annesinin umru değil çıldırıyorum bu hafta halletmemiz lazım

ankara polatlı tatlım zaten ufacık yer otellerde az

ankara polatlı tatlım zaten ufacık yer otellerde az

anladımm otellerı ara konus hayatım cunku dedıgım gıbı bazı kucuk yerlerdekı otellerı cogu beraber oda kabul etmıyor soyadı tutmadan kız ve erkegın .
benım ankarada da basıma cok geldı yanı ıstersenız ankaranın ıcınden bulursunuz zaten orda cok var ılla polatlı dıyorsanda gıtmeden sen ara otellerle konus ayarlayın kı dırek gıdınce sorun olmasın otel ararsınız bı ton tatılınız bozulmasın otel aramakla gecmesın yanı

evet o olayda var ne bilet alındı ne bişey annesinin umru değil çıldırıyorum bu hafta halletmemiz lazım

canım o zaman sen ayarla hepsını ara sonrada ben bunu bunu buldum bu da boyle boyle gıbısınden cunku hadı ypalım edelım demeıs olursun yada ınt bul yap hepsını gıt evlerıne boyle boyle yaptım buldum sunu bunu dıye goster alırsınız halledersınız telfonla kosma yanı pesınden evet haklısın son dk ısıne kalmasın allah korusun bak sorun olur bı de...

Yaa ailelerimiz aslında anlayışlılar da biz bazen emin olamıyoruz. Hayırlısı olsun canım ilk mehtabınız

Evet canım anlayışlı olduklarını bılıyodumda bana annemın izin verecegı imkansız gibi gelıyodu ilk mehtabmızzz inşallah hayırlısı olur cok sagol canıım 1 dakka bıle görsem bıle yeterr yeterkı bi görebıleyıım ♥

şimdi zar zor 2 kişilik oda ayırttım tatlım hiç yer kalmamış nişanlımla gelicez dedim bişey demedi kız annesine ayırtamadım gelip gelmiyce belli değil uğraşamadım onunla odayı ayırdım bilet yok daha ortada of napıcaz ya odayı kendim hallettim şimdi ama bişey derlerse kalcaz derlerse diye korkuyorum tanıdıkta kalcaktı annesi

nişanlımla dedim bişey demedi verdi odayı sorun olur mu ki artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…