- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #20.081
çağlayla senin sevgilin aynı yerlerde mi?
zor değil diyo benmki senin ki memnun mu nasıl mışEvet aynen öyle
Memnun canım benimki de başka da şansı yok zaten artık ustalık yerimiz bizim orası. Tek sıkıntımız cuma günü son dakikada belli olan çarşıları yani. Bir de ilk zamanlarda daha telefon kullanmıyorken ankesörlülerde çok sıra oluyodu öyle uzuun uzuun konuşamıyoduk. Şimdilik hepsi bu kadar da bakalımzor değil diyo benmki senin ki memnun mu nasıl mış
Memnun canım benimki de başka da şansı yok zaten artık ustalık yerimiz bizim orası. Tek sıkıntımız cuma günü son dakikada belli olan çarşıları yani. Bir de ilk zamanlarda daha telefon kullanmıyorken ankesörlülerde çok sıra oluyodu öyle uzuun uzuun konuşamıyoduk. Şimdilik hepsi bu kadar da bakalım
şimdi zar zor 2 kişilik oda ayırttım tatlım hiç yer kalmamış nişanlımla gelicez dedim bişey demedi kız annesine ayırtamadım gelip gelmiyce belli değil uğraşamadım onunla odayı ayırdım bilet yok daha ortada of napıcaz ya odayı kendim hallettim şimdi ama bişey derlerse kalcaz derlerse diye korkuyorum tanıdıkta kalcaktı annesi
e onu belırlemedınız mıbu otel fıkrınden annesının haberı yok mu ?
nişanlımla dedim bişey demedi verdi odayı sorun olur mu ki artık
annesinin 1 haftadır telefon çekmeyen bir yerde tatilde peki ben nişanlımla gelicem dedim para verdm sorun olur mu evlilik cüzdanı
aynen ankesor sorunu bizdede var arayamıyo her zaman ordan kıbrısa çıkcak gibiymiş galiba ustalık ama başka şikayetim yok diyo
para nıye verdın kızım sen :S
rezervasyon yaptırıp kalsaydı ıste onu dıyorum sen anlamadım ne yaptıgını 2 oda dıyon ama evlılık cuzdanı dıyon
bak şimdi 2 niz gittiniz sen ve nişanlın eğer tek oda tuttuysanız ve eğer o otelde evli olmadan kalınmıyorsa kalamazsınız
ama 2 oda tuttuysanız kalabilirsiniz tabikide sonucta bı oda onun bı oda senın gıbı gozukuyo oldugundan sorun olmaz
yok tek oda burdan tuttuğumdan para vermeden rezarvasyon olmuyomuş
yok tek oda burdan tuttuğumdan para vermeden rezarvasyon olmuyomuş
eh be kızım.. tek odada adam gıbı sorsaydın genede bak sen arayıp ben nısanlımla gelıcem askerden evcıye cıkıcak 2 gun kalınıcak falan gıbısıne konussaydın aynı odada sorun oluyo mu dıye ara sor sorun oluyosa paranı gerı yatırırlr karta baska otele bakarsın sen nısanlım bılmemne demıssın ama dıkkast etmıyolar oyle seylere bazen sonradan sorun cıkıyo ayrıca o zaman annesınede dersın ben otelımızı tuttum parasınıda odedım dersın gelın dıyemez sıze akrabasına
Onun acemilik olduğu için çok normal canım, yeriyle alakası yok o durumun
Izmirde.5ayi var daha.ben istanbulda yasiyorum normalde ama ankarada okuyorum
sennnn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?