93/3 asker yolu bekleyenler

Bn seni tekrar tekrar ararım merak etme diyo ama benim içim rahat etmiyo aynenn her yere telefonla gidiyorum eskiden olsa telefonu evde unutup çıktığım günleri bilirim smdi nerdeeee

Telefonu unutup sevgilimizin yanında oldugumuz günlerde gelicek inş amin

Günaydın bayanlar sabahın köründe uyandım ama bomba gibiyim Askerlik kısalıyor..!! diyo fox haber daha ne isteriz ki yasa kabul edilmiş sonunda beee inşallah bi pürüz çıkmaazz

Günaydın bayanlar sabahın köründe uyandım ama bomba gibiyim Askerlik kısalıyor..!! diyo fox haber daha ne isteriz ki yasa kabul edilmiş sonunda beee inşallah bi pürüz çıkmaazz

ama acaba bundan snra gidicek olanlar için mi gecerli ki :26:

Direk askerlik kısalıyo yazılarını okuyunca Günaydın demeden daldım konuya
Günaydın kızlar umarım askerlik kısalmştırda ohh be deriz 3 ay 3 aydır

Evet haklısın ne kadar güvenmek lazım ama sanki bu sefer olacak gibi :)Dua edelimde bizim askerler askerliklerini bitirmeden çıksın :)

canım valla dün akşam açıklamayı öğrenince sizlerin adına çok sevindim.. inşallah askerlerinizin döneminde uygulamaya geçer.. hayırlısı bakalım

Günaydın canım . duydun mu haberi :)

Duydum canım da pek inanmadım açıkcası 3 ay öcnede aynı sekilde bi alt yazız görerek çok umutlanmıştım o yüzden fazla umutlanmıyorum artık

Günaydın hazal
Askerlik kısalcakmş güya daha iki gün ince lafını yapıyo senle
Umarım gercekten kısalır

Umarımmm ececim ama hiç zannetmiyorum

Duydum canım da pek inanmadım açıkcası 3 ay öcnede aynı sekilde bi alt yazız görerek çok umutlanmıştım o yüzden fazla umutlanmıyorum artık

Umarımmm ececim ama hiç zannetmiyorum

Haklısın canım ne kadar güvenilir. Ama o zaman meclis tatile girecekti falan filan. Şimdi başbakan milli savunma bakanı ile mutabıkız diyor. Askerlik kısalacak diyor. Yani sanki bana kesin konuşuyor gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…