- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #2.361
Duşa bile telefonla girer oldum yahu o derece yani
Bn seni tekrar tekrar ararım merak etme diyo ama benim içim rahat etmiyo aynenn her yere telefonla gidiyorum eskiden olsa telefonu evde unutup çıktığım günleri bilirim smdi nerdeeee
Günaydın bayanlar sabahın köründe uyandım ama bomba gibiyim Askerlik kısalıyor..!! diyo fox haber daha ne isteriz ki yasa kabul edilmiş sonunda beee inşallah bi pürüz çıkmaazz
Günaydın bayanlar sabahın köründe uyandım ama bomba gibiyim Askerlik kısalıyor..!! diyo fox haber daha ne isteriz ki yasa kabul edilmiş sonunda beee inşallah bi pürüz çıkmaazz
napıyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Direk askerlik kısalıyo yazılarını okuyunca Günaydın demeden daldım konuya
Günaydın kızlar umarım askerlik kısalmştırda ohh be deriz 3 ay 3 aydır
ama acaba bundan snra gidicek olanlar için mi gecerli ki :26:
Bildiğim kadarıyla şuanda askerde olanlar içinde geçerli olur . İnşallahh
Günaydın kızlarrr
Günaydın kızlarrr
Ayy inş ya hemen sevinmemek lazım ama bilmiyorm ki bu devletin lafına ne kadar güvenilir :26:
Evet haklısın ne kadar güvenmek lazım ama sanki bu sefer olacak gibi :)Dua edelimde bizim askerler askerliklerini bitirmeden çıksın :)
Günaydın canım . duydun mu haberi :)
Günaydın hazal
Askerlik kısalcakmş güya daha iki gün ince lafını yapıyo senle
Umarım gercekten kısalır
Duydum canım da pek inanmadım açıkcası 3 ay öcnede aynı sekilde bi alt yazız görerek çok umutlanmıştım o yüzden fazla umutlanmıyorum artık
Haklısın canım ne kadar güvenilir. Ama o zaman meclis tatile girecekti falan filan. Şimdi başbakan milli savunma bakanı ile mutabıkız diyor. Askerlik kısalacak diyor. Yani sanki bana kesin konuşuyor gibime geliyor.
Duydum canım da pek inanmadım açıkcası 3 ay öcnede aynı sekilde bi alt yazız görerek çok umutlanmıştım o yüzden fazla umutlanmıyorum artık
Umarımmm ececim ama hiç zannetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?