93/3 asker yolu bekleyenler

canım valla dün akşam açıklamayı öğrenince sizlerin adına çok sevindim.. inşallah askerlerinizin döneminde uygulamaya geçer.. hayırlısı bakalım

Çok sağolasın canım benim. Bnede sabah burda öğrendim gerçekten çok sevindim. Allah'ım inşallahhh hayırlısıyla kısalır.

Son düzenleme:

Kesinlikle az değil bence. Bildiğim kadarıyla etkiliyor. Yasa çıktığı anda askerde olanlarıda gidecek olanlarıda etkiler diye biliyorum. Çünkü bunun hayalini askerimle konuşmuştum

Ah canım ben çok konustum. Bu kadar heveslendik inşş olurr :)

Gözünüz aydın kızlar sizinkileri kesin etkiliyor
İnş yasa çıkarda...bakalım bize vurmaz hemen çıkmazsa sanırımda size inş..

Bizi etkiliyomş okudum netten umarım cıkar şu yasa kesinlige kavusur
Askerlere söylenmşse kesindir ztn az önce okudum diger topicte zeynepsin in askerine düşücek denmş sanırm ama bilmiyorm :26:

Bugün bende soriyim bakalım bi muhakkak söylenmiştir :44:

Bi anda 310 lara düşcez ya olursak mükemmel bi durum
Ama cok umutlanmiyim sakin oliyim

Yaa insan ne kadar umutlanmayım desede bi yerde umut büyüyor En azından ben kendi adıma konuşayım sabahtan beri diyorum sakin ol kesin bişey yok diyorum ama içim içimide yiyor.

Yaa insan ne kadar umutlanmayım desede bi yerde umut büyüyor En azından ben kendi adıma konuşayım sabahtan beri diyorum sakin ol kesin bişey yok diyorum ama içim içimide yiyor.

Aynen bnde öyleyim ya ama o moda girip snra olmamasıda üzcek bu sefer bni ayyyh bi belli olsaydı şu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…