- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #2.381
canım valla dün akşam açıklamayı öğrenince sizlerin adına çok sevindim.. inşallah askerlerinizin döneminde uygulamaya geçer.. hayırlısı bakalım
Duydum canım da pek inanmadım açıkcası 3 ay öcnede aynı sekilde bi alt yazız görerek çok umutlanmıştım o yüzden fazla umutlanmıyorum artık
Haklısın canım ne kadar güvenilir. Ama o zaman meclis tatile girecekti falan filan. Şimdi başbakan milli savunma bakanı ile mutabıkız diyor. Askerlik kısalacak diyor. Yani sanki bana kesin konuşuyor gibime geliyor.
İnşallah canım 90 gün az değil yani. İnş bu sefer olurr.. Bizide etkiler sanırım değil mi ? 2014 te teskere çünkü. Yılbasıdnan sonra bile gelse etkliliyo:44:
İnşallah canım 90 gün az değil yani. İnş bu sefer olurr.. Bizide etkiler sanırım değil mi ? 2014 te teskere çünkü. Yılbasıdnan sonra bile gelse etkliliyo:44:
Bizi etkiliyomş okudum netten umarım cıkar şu yasa kesinlige kavusur
Askerlere söylenmşse kesindir ztn az önce okudum diger topicte zeynepsin in askerine düşücek denmş sanırm ama bilmiyorm :26:
Kesinlikle az değil bence. Bildiğim kadarıyla etkiliyor. Yasa çıktığı anda askerde olanlarıda gidecek olanlarıda etkiler diye biliyorum. Çünkü bunun hayalini askerimle konuşmuştum
Askerlere söylenmşse kesindir ztn az önce okudum diger topicte zeynepsin in askerine düşücek denmş sanırm ama bilmiyorm :26:
Benim askerle dün konuşamadımBakalım onlara demişler mi.
Kesinlikle az değil bence. Bildiğim kadarıyla etkiliyor. Yasa çıktığı anda askerde olanlarıda gidecek olanlarıda etkiler diye biliyorum. Çünkü bunun hayalini askerimle konuşmuştum
Bugün bende soriyim bakalım bi muhakkak söylenmiştir :44:
Bnmki aramaz bugün sanırım oyüzden haberleri sizden alıcaz siz sorunda öğrenelim bakalm
Ah canım ben çok konustum. Bu kadar heveslendik inşş olurr :)
Bi bakmışız şafaklar 90 gün eksilmiş. Allah burası bayram yerine döner heralde
Kesin haberi bi alalımda hemen ilk işim 90 gün azaltmak olcak ztn
Aynen canım seve seve azaltırım
Bi anda 310 lara düşcez ya olursak mükemmel bi durum
Ama cok umutlanmiyim sakin oliyim
Yaa insan ne kadar umutlanmayım desede bi yerde umut büyüyor En azından ben kendi adıma konuşayım sabahtan beri diyorum sakin ol kesin bişey yok diyorum ama içim içimide yiyor.
Aynen bnde öyleyim ya ama o moda girip snra olmamasıda üzcek bu sefer bni ayyyh bi belli olsaydı şu iş
Bilmiyorum içimden bir ses olacak diyor :) HEpimizin yüzü gülecek Allah'ın izniyle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?