- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #24.661
yok ya dalgınlığıma gelmiş 2014 yazmışım ayy çok güldüm haaabn yazıncamı çıkıyor altta tarih nasıl kaptcam bn onu yaa teskereyimi silmem lazım sizin çıkmıyor
neyin kavgasını ediyonuz nette
telden giriyosan görünmez
bizim şafaklar altımızda ya pelimcim görmüyon musun kızyok ya dalgınlığıma gelmiş 2014 yazmışım ayy çok güldüm haaabn yazıncamı çıkıyor altta tarih nasıl kaptcam bn onu yaa teskereyimi silmem lazım sizin çıkmıyor
şimdi bide askerde ya iyice tirbe bağladı ortak face vardı onu kpatcaksın dedi kavga ederken.bende kapattım dün. bugünde aç diyor bana bakalım bir kaç gün geçsin açcam
Günaydınnn kızlar tekrar uzun bir aradan sonra, ben yine giremedim bir süre.
Nasılsınızzz ??
canım iyiyiz sen nasılsın? okul nasıl gidiyor? bahriyeli nasıllar :)
bizim şafaklar altımızda ya pelimcim görmüyon musun kızbilmiyorumki şimdi normal şafağın doğru yazıyor
ya bu erkek millti salak gerçekten kendim içinde sölüyorum bunu bana trip atar kızlara gtcem der ben diyince sen ne biçim konuşuyon bilmem ne bi dengesiz hepsi ya askerde iyice sapıttılar
ya bu erkek millti salak gerçekten kendim içinde sölüyorum bunu bana trip atar kızlara gtcem der ben diyince sen ne biçim konuşuyon bilmem ne bi dengesiz hepsi ya askerde iyice sapıttılar
Gormuyorum bn ne kendiminkini ne sizinkini tatlim.evet duzelttim safagimi normale döndüm
evet onun söylediğini ben diyince aynı ne diyosun sen der halbuki onun dediğini söylüyorum.ilginç oldular kavga sırasında başkalaşıyor benimki
yaptım oldu kapalıymış benm o ayar kurcalamadığımdan bilmiyomki şubatta grdm zaten buraya
aynen sende dedin diyorum hiç duymuyo onu
bir süre sonra sinirden herkes kendi konuşuyor kendi dinliyor haklıyız tabi ikimizde ya inat iştebu arada yaptım görüyorum şafakları ama kapattım yne moralim bozulmasın diye ikide bir şafak görcem sinirim bozulcak
bene pek anlamam interne tişlernden kapalı değildi demkki bnmki kapalı olsa açamazdım
bnm öle mesela acaba kapatsam mı bende ya:44:
Teşekkür ederim canımm bende iyiyim okulda iyi şimdilikk :)) Bahriyelinin de seyirleri başladı Mersin Kıbrıs geziyorlar 30 Mayısta da SomaliSizinkiler nasıllar efenim
çizelgeleri göster filan diyo ayarlarda araya araya buldumlazım oldumu ses et bana yeter gelirim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?