93/3 asker yolu bekleyenler

yok ya dalgınlığıma gelmiş 2014 yazmışım ayy çok güldüm haaa:52::52: bn yazıncamı çıkıyor altta tarih nasıl kaptcam bn onu yaa teskereyimi silmem lazım sizin çıkmıyor
bizim şafaklar altımızda ya pelimcim görmüyon musun kız:9: bilmiyorumki şimdi normal şafağın doğru yazıyor:9::52:

şimdi bide askerde ya iyice tirbe bağladı ortak face vardı onu kpatcaksın dedi kavga ederken.bende kapattım dün. bugünde aç diyor bana bakalım bir kaç gün geçsin açcam:1:

ya bu erkek millti salak gerçekten kendim içinde sölüyorum bunu bana trip atar kızlara gtcem der ben diyince sen ne biçim konuşuyon bilmem ne bi dengesiz hepsi ya askerde iyice sapıttılar:1::1::1::1:

ya bu erkek millti salak gerçekten kendim içinde sölüyorum bunu bana trip atar kızlara gtcem der ben diyince sen ne biçim konuşuyon bilmem ne bi dengesiz hepsi ya askerde iyice sapıttılar:1::1::1::1:

evet onun söylediğini ben diyince aynı ne diyosun sen der halbuki onun dediğini söylüyorum.ilginç oldular kavga sırasında başkalaşıyor benimki:1::1:

yaptım oldu kapalıymış benm o ayar kurcalamadığımdan bilmiyomki şubatta grdm zaten buraya:1:

aynen sende dedin diyorum hiç duymuyo onu:1::1::9:

bir süre sonra sinirden herkes kendi konuşuyor kendi dinliyor haklıyız tabi ikimizde ya inat işte:9: bu arada yaptım görüyorum şafakları ama kapattım yne moralim bozulmasın diye ikide bir şafak görcem sinirim bozulcak:27::27:

Teşekkür ederim canımm bende iyiyim okulda iyi şimdilikk :)) Bahriyelinin de seyirleri başladı Mersin Kıbrıs geziyorlar 30 Mayısta da Somali :52: Sizinkiler nasıllar efenim :27:

somali miiiiiii
:53:
ne kadar sürecek bu somaliye gidiş geliş?
haber alabilecek misin?
bizde her şey normal seyrinde işte yuvarlanıp gidiyoruz...

Back
X