93/3 asker yolu bekleyenler

evet ondan çıkmıyor tatlım üst devreler çıkıyorda bize yok daha bnde doğu ya ondan istemiyorum çarşı izni aslında

haklısın tatlım allah yardımcın olsun öyle böyle geçecek 94/2 ler gelicek bugün allah yardımcıları olsun biz hiç değilse alıştık bi yol katettik sennki telefon alınca bayağ rahat ediceksinzi ama söleme o uygun zamanda alsın ben hiç söelmedim üzülüyorum diye hemen almış kıyamadım hiç ya

evet canım ya alt devrelerimizde geliyor yavaş yavaş biz baya yol aldık yarılıcaz nasipse bi bu kadr zamn sonra evet bizde telefon olsa daha rahat olcaz bn ısrar etmiyorum hiç zaten kendi diyor hep alcam artık alcam diye

evet canım ya alt devrelerimizde geliyor yavaş yavaş biz baya yol aldık yarılıcaz nasipse bi bu kadr zamn sonra evet bizde telefon olsa daha rahat olcaz bn ısrar etmiyorum hiç zaten kendi diyor hep alcam artık alcam diye

aman yakalanmasınlarda burda galiba çağlaydı telefonu yakalatıp ceza almıştı öle hatırlıyorum

Merhabalar sevgilim 94/2 tertip askerliğe gidicek bu çarşamba asker ve ben ziyarete gitmek istiyorum fakat acemilikte ziyaret oluyo mu ne zamanlar ne kadar süre ile oluyor bilen var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…