- 13 Şubat 2014
- 2.019
- 45
- 83
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #24.921
iyi bak arayabiliyo gene gnde bi kaç kere beni en son 2 gnde br anca arıyodu deliriyodum![]()
Kıız ben uyucam zannimca uykum geldi yarin erken kalkiyom is var yine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi bak arayabiliyo gene gnde bi kaç kere beni en son 2 gnde br anca arıyodu deliriyodum![]()
hoşgeldin canım Allah şimdiden sabır versin:) benim sevgilimin usta birliği yemin törenine 1 hafta kala belli olmuştu heryerin farklı olabilir amaBirde arkadaşlar yemin töreninden ne kadar sonra ustalık yerleri belli olup dağıtım izni oluyor ?
hım bakalım hayırlısıyla gidip gelsinler inşaAllah ben daha nasıl olucak böyle telefonsuz alışabilecek miyim bilmiyorum bile of of..hoşgeldin canım Allah şimdiden sabır versin:) benim sevgilimin usta birliği yemin törenine 1 hafta kala belli olmuştu heryerin farklı olabilir ama
hım bakalım hayırlısıyla gidip gelsinler inşaAllah ben daha nasıl olucak böyle telefonsuz alışabilecek miyim bilmiyorum bile of of..
Kızlar ziyarete gittiğimde yemek yiyecek falan sokabilir miyim yanımda bir de telefonsuz mu gitmem gerekiyor??
Kıız ben uyucam zannimca uykum geldi yarin erken kalkiyom is var yineiyi geceler canım öpüyorum
Birde arkadaşlar yemin töreninden ne kadar sonra ustalık yerleri belli olup dağıtım izni oluyor ?
Evet ariyor ya konusuyoz biz cokta Allah'a şükür msj yok bzde işte
son hafta belli olur
Yeni bir haftadan herkese günaydınlaaar,
hadi bu hafta da çabuk geçsin yoksa ben bunalımın eşiğindeyim daha 5 i mi yeaaaa diye uyandııım![]()
günaydın hayatım sizin şafak bitince ben de rahatlıycam ya![]()
Biz rahatlayamadık ki daha sizi rahatlatalım tatlım![]()
Kızlar ziyarete gittiğimde yemek yiyecek falan sokabilir miyim yanımda bir de telefonsuz mu gitmem gerekiyor??
Birde arkadaşlar yemin töreninden ne kadar sonra ustalık yerleri belli olup dağıtım izni oluyor ?