93/3 asker yolu bekleyenler

Tam iki gün sonra çift hanelerdeyim:32: Allah'ım çok şükür bu günlere...:nazar::nazar: Iyi geceler kızlarrr rüyanızda sevdiceklerinizi görün. :16:

Birde arkadaşlar yemin töreninden ne kadar sonra ustalık yerleri belli olup dağıtım izni oluyor ?

yaa çok güzel ya birsürü kişi plakalara düşmüş :119: bende 27 gün sonra ikiyüzlerden kurtuluyorum inşallah :52:

hoşgeldin canım Allah şimdiden sabır versin:) benim sevgilimin usta birliği yemin törenine 1 hafta kala belli olmuştu heryerin farklı olabilir ama
hım bakalım hayırlısıyla gidip gelsinler inşaAllah ben daha nasıl olucak böyle telefonsuz alışabilecek miyim bilmiyorum bile of of..

hım bakalım hayırlısıyla gidip gelsinler inşaAllah ben daha nasıl olucak böyle telefonsuz alışabilecek miyim bilmiyorum bile of of..

öylede bi alışıyosunki canım mecbur ben senelerdir msjlaşmaya telefona bağımlı haldeydim çok üzülüyodum gitmeden önce napıcam diye ama şimdi alıştığımı farkediyorum Allah gerçekten yardım ediyo zaman zaman anlık bunalımlar oluyo ama geçiyo ya hiç takma kafana biz 4 aydır hala ankesörlüyle konuşuyoruz bide

Günaydın herkese yeni bi haftaya daha başladık çabuk geçmesi dileğiyle :16:

Yeni bir haftadan herkese günaydınlaaar,
hadi bu hafta da çabuk geçsin yoksa ben bunalımın eşiğindeyim daha 5 i mi yeaaaa diye uyandııım :37::37:

Back
X