93/3 asker yolu bekleyenler

ay evette ben uzun kollu gıymeyı bıle sevmedıgım ıcın bayılcam sanırım öf ya gidip bi doncam önce sonra aklım basıma gelcek dıger gıdısımde gıbı gozukuyo

Ben ankaraya ilk gittigim sene senn gibiydim ama akşam bi dondum bidaha yanımda ceketsiz hırkasız cıkmadım dışarı sonbahar ve kış aylarında

Bnmki aramaz bugün sanırım oyüzden haberleri sizden alıcaz siz sorunda öğrenelim bakalm

Bodoslama dalıyorum kızlar ama, daha ben ümitlendirmemek için sormadan Aytaç'çığım söyledi düşecekmiş diye. Ben de yok be hayatım düşmez her sene seçim öncesi aynı şeyi yapıyorlar dedim. Yok yok düşecek bak gör, 9 ay teklifi vardı daha önce ama o olmazdı bu 12 ay olacak bak gör dedi.
Allah'ım sen konuyu biliyorsun, amiiiiiiin

Kızlar bugün güzel haberlerle uyandık askerliğin kısalıcak olmasıyla ilgili konuşmayı dinledim sabah.Moralim nasıl düzeldi nasıl kendime geldim anlatamam.Aslında tabi ki kendimi çok kaptırmak istemiyorum olmazsa hayal kırıklığı yaşamamak için ama içim içimi yiyor inşallah olur ve bizde yararlanabiliriz bu yasadan.

Kızlar askerimle konustum binbası düşüceğini söylemis kesin gibi konuşmuş. Yiinede ümitlenmemk lazım ama kesin gibi görünüyor.
Herşeyin hayırlısı

Böyle haberleri duymak okdr iyi geldiki bna ohh be inş düşcek bizde burda sevinçten delircez

Tabi canım daha netleşmedi netleşssin bi şafak kartlarından düşmek bile nasıl eğlenceli olcakk ya

O bu değil de ben asıl şunu merak ediyorum, düz mantık 90 gün düşüp 370 mi olacak askerlik, yoksa 12 ay mantığıyla 365 mi :26:

Düştü de benim takıldığım 5 gün işte, Allah'ım sen aklıma mukayyet oooool

Ben 360 diye hesapladım hani 460dan 360 direk. Amaan aynen 5 günü mü düşünücez hele bi düşssün 5 gün fazla olsun 3 ay erken nasılsaa

Öyle düşüncek olursak 15x30=450 yapıyo ama 460 gün askerlik yapılıyo yani

90 günde düşerim yenisinide yaparm bi kesinleşsinde ohooo bna iş cıkar işte

ahaha bu kadar ümtlendik ya hadi bakalım inş düşer Pazarr günü çarşımız varmıss :)) Çok mutlu olduuum gerçi ben yarın diye ayarlamısıtm kendimi ama olsun camdaan görüşücez

Kızlar yaa, ben sevgilime hediyesini hazırlamaya başladım da şuan askerde olduğundan elim sürekli askerlikle ilgili olan şeylere gidiyor ama sonuçta ben bunu doğum günü için yapıyorum o kadar da içine sokmamak gerek demi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…