93/3 asker yolu bekleyenler

Buarada herkese günaydın
İş ve mehtap yoğunluğundan giremiyorum kk ya :18: Evde bile iş düşünür oldum yani o derecedeyim

bende diledim canım gül ağacının oraya gömdük aslında inanmıyorum annemin zoruyla yapıyorum ama olsun :)hayırlısıyla Allah kabul etsin dualarımızı inşallah

Bende ilk defa heves ettimde yaptim:)
Sabah ezanindan once kalkip alcaktim gece 04:05e alarm kurdum ama hic duymamism alarmi ya:)sabah kalkinca aldim mecbur:)hayirliysa olsun dualarimiz insallah

Hakkari'de askeri araç takla atmış!! nasıl olduysa artık. 3 tane şehit varmış,Allah ailelerine sabır versin tüm askerlerimizi korusun,sağsalim kavuşalım

Hakkari'de askeri araç takla atmış!! nasıl olduysa artık. 3 tane şehit varmış,Allah ailelerine sabır versin tüm askerlerimizi korusun,sağsalim kavuşalım

İşte sırf bu haberleri görmeyeyim diye televizyon izlemez oldum artık ben. Allah yakınlarına sabır versin, ışıklar içinde uyusunlar

Kızlar acemilikten sonra izne geliniyor ya hani o izin 30 güne dahil mi yoksa ekstra mı?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Benim sevgilimin askerliği yarın başlayacak.. Ben ne yapayım

başlamak bitirmenin yarısıdır..zamanla alışcaksın canım bizde öyleydik bnde daha yeni sayılırım zaten. bu arada izin toplam 24 gün dağıtım iznide bunun içinde

başlamak bitirmenin yarısıdır..zamanla alışcaksın canım bizde öyleydik bnde daha yeni sayılırım zaten. bu arada izin toplam 24 gün dağıtım iznide bunun içinde

Yapma ya ne kadar azmış ben 30 olarak hayal etmiştim 24 ne ya.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…