- 4 Mayıs 2014
- 595
- 9
- 118
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #25.021
Benim sevgilimin askerliği yarın başlayacak.. Ben ne yapayım
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Uzun dönem için bahsediyorsun değil mi??
evet uzun dönem canım
Tühdaha çok üzüldüm şimdi ;(
sabah ezanı öncesi almak lazımmı onu bilmiyoruz hiç biz almadık duruyo hala orda vallaBende ilk defa heves ettimde yaptim:)
Sabah ezanindan once kalkip alcaktim gece 04:05e alarm kurdum ama hic duymamism alarmi ya:)sabah kalkinca aldim mecbur:)hayirliysa olsun dualarimiz insallah
yaa çok çabuk geçti hiç bişey anlamadım gitceğim günü düşünerek o heycanla günler geçiyodu şimdide bi boşluktayım böyle :) bide samet çok zayıflamış görünce şok oldum önceden kiloluydu ben hep zayıfla derdim şimdi zayıfladı kıskançlık krizlerindeyim
Merve merveeeeee, nasıl geçti mehtapp ??
of samette askeri araç kullanıyo hergün trafikte Allah korusun inşallah bütün hepsiniHakkari'de askeri araç takla atmış!! nasıl olduysa artık. 3 tane şehit varmış,Allah ailelerine sabır versin tüm askerlerimizi korusun,sağsalim kavuşalım
of samette askeri araç kullanıyo hergün trafikte Allah korusun inşallah bütün hepsini
böyle şeyleri duyunca uzman çavuşluk fln hiç istemiyorum şu aralar öyle bi düşüncemiz var ama yok ya yapılcak iş değilbu kirpiymiş o yapmış kazayı.kaza olduğuda malum kimbilir ne oldu. Amin canım Allah hepsini korusun.
böyle şeyleri duyunca uzman çavuşluk fln hiç istemiyorum şu aralar öyle bi düşüncemiz var ama yok ya yapılcak iş değil
şimdi başvuru yok daha ama sırf garanti iş diye istiyo aslında bide maaşı güzel ama çok kararsızız bi istiyoruz bi istemiyoruz:26: uzman çavuşlar her akşam evinemi geliyorlar yoksa gidip bir hafta bir ay gelmediklerimi oluyo biliyomusun nasıl çalışma şartları ?bizde istiyrduk uzman çavuşluğu ama geçen kaçırılma olayları filn oldu ya bnmki pek istemedi bunlar olurken nasıl gireyim dedi. başlamadı dimi daha başvurular:44:
şimdi başvuru yok daha ama sırf garanti iş diye istiyo aslında bide maaşı güzel ama çok kararsızız bi istiyoruz bi istemiyoruz:26: uzman çavuşlar her akşam evinemi geliyorlar yoksa gidip bir hafta bir ay gelmediklerimi oluyo biliyomusun nasıl çalışma şartları ?
Tühdaha çok üzüldüm şimdi ;(
selam ayşenur
aramıza hoşgeldin
umarım çabucak geçer bu dönemmm
selam ayşenur
aramıza hoşgeldin
umarım çabucak geçer bu dönemmm
aa eşinin çok iyi girsin demesine şaşırdım genelde eşlerin yorumu hep olumsuz ama demekki memnun olanlarda var of iyice kafam karıştı bide 25 yaş sınırı varmış galiba yani benımkı askerden sonra başvuru hakkı kalmıyo malesef bi an önce karar vermeliyiz :44:evet maaşı filn çok güzelmiş benmkinin arkadaşı var u.çavuş şuan ağrıda çalışıyor daha yeni evlendi karısıda yanında duruyor. kızla konuştukta çok iyi girsin filn dedi.valla altlarına araba filn çektiler yani maaş açısından çok cazipte tehlikeli ya askeriye offff
Acemiliği nerde yaptı şu an nerde yapıyor hayırlısıyla gelir inşaAllah..
İnşaAllah çabuk geçer ama ben pek umutlu değilim günlerdir ağlıyorum canım yemek yemek istemiyl hiçbir şey yapmak istemiyorum sorun şurdaki daha yarın asker oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?