- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #25.181
aynen ya tam gezmelik her yer ama gezcek kafa dengi kimsem yok hep naciyi istiyorum hiç arkadaşım yok ondan başka yalnız değilim görünüşte çok arkdaşım var ama kalabalıkta yalnızım resmen tam açıklaması bu hayatımın okul bitince yümden yalnız kalıcam görünüştede yalnız normaldede yalnız
sizin de az kalmış
Evet bilecikte yaptı:) bende öyleyim şehiri duyduğum an radarlarım açılıyo😊 merkezdeydi 9. Jndrma eğitimdeydi. Sizde zorlandınız mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
başa bu askerlik gelince anladım ki ben de öyleyim.
bi sürü arkadaş var ama çoğu fasa fiso
Aynen canım 3 dakika içinde olan oluyor nasıl geldiğimizi bile hatırlamıyorum sonra. Senin uğraştığın bişey falan varmı canım benim birazda boşluktan oluyor açıkçası. Ahşap boyama gibi bişeyler yapmak istiyorum kafam dağılsın diye birde dua falan edicem yani bu hırçınlığım normal değil
bende okuyorumm hayatım okul bayağı bi zaman öldürüyo ya tatilde delircek gibi olmuştum ahşap boyama iyi fikir
Aa ayni yerde yapmislar ve ayni donemler:)
Bilecigi ndn haritaya koymuslar diyolardi:))
Bilecigi soruyorsan evet zorlandi yemekleri yataklari berbat diyodu.icerde uyusturucu bagimlisi tinercisi kacaksisi ne ararsan var diyodu.ziyarete gttigmde gordugum tipler bni sasirtmisti.ama smdi sordugmda bilecikteki arkadaslik buraya gore daha iyiydi brda insan yok diyo.
Bnde neden kavga ettigimizi sorunun nerden ciktigini hatirlamiyorum.ama cagla guzel seyler yazmis okudum hepsini kendimi sorguladim.zaten soz verdm kndime uzmicem onu diye sozumde durmk istyrm artik. Bn calisiyorum canm bisey yapmaya vakit kalmiyo aksamlarida ders calisiyorum kpss. Ama ahsap boyama filan yapabilirsin güzel oyalayici seyler desen filan calisirsn ilerde evinde kullancagin seyleri yapabilirsin mesela tepsi taki kutusu gibi:) duayida et tabi bn her fırsatta okurum..
aynen ya tam gezmelik her yer ama gezcek kafa dengi kimsem yok hep naciyi istiyorum hiç arkadaşım yok ondan başka yalnız değilim görünüşte çok arkdaşım var ama kalabalıkta yalnızım resmen tam açıklaması bu hayatımın okul bitince yümden yalnız kalıcam görünüştede yalnız normaldede yalnız
Ben gececiyim okulum 2.5 saat bazen 3.5 saat sürüyor geri kalan zamanlarımda boşum arkadaşlarla çıkıyoruz bazen ama açıkcası sürekli görüştüğüm arkadaşlarla gidip bi cafeye oturmak bana zevk vermiyor değişik birşey istiyorum oda okuduğum şehirde pek yok.
1000 parçalık puzzle yada ahşap boyama düşünüyorum şimdilik fikirleriniz varsa bana söyleyin lütfeenn
Evet suan bizi anlayan çıkmaz ALlahtan bnm arkadslarminkilerde askerde gerci bi tanesi kavustu gecenlerde birininde haziranda gelck.ama en azindan dertlesebiliyosun siz gibi olmasalrda ayni deviriz ya sizle daha iyi anliyoruz aslinda.. annenle filan cik bn annemle geziyom çoğunlukta ceyiz alisverisi filan yapiyoruz eğlenceli oluyor:)
Ohh valla sen çalışıyorsun gündüzleri kafan dağılıyordur ne güzel canım :) Evet Çağlanın dedikleri çok doğru ve uygulamamız lazım yazık onlarada...
Bu arada birde gemi modeli yapıyorlarmış. nette gördüm ama benim gibi bir acemi yapabilir mi hiç bilmiyorumm
resim yapabilirsin ben gzl sanatlarda okuduğumdan resim yapmak beni rahatlatıyo mesela tatlım nerde okuyosun
Resime hiç yeteneğim yok canım maalesef cin ali bile zor çizerim ama hep istemişimdir keşke yapabilsem diyee
Erzurumda okuyorum canımm
aynen annemle çıkıyorum bende kızlar izmirde olan varsa buluşup bi kahve içelim
Gemiyi bi daha gormek istermi bilmiyorum seninki:) bazen bikiyorlar ya askerlikle ilgili seylerden ama ona özel bisey yapabilirsin gemileri seviyorsa suan tatlım. Evet kendimize dikkat edelim laflarimiza kırıcı olmadan konuşalım zaten sıkıntıdalar bizde üzülüyoruz hep.
Bnm icim iyi oldu iş ya evde kafayi yerdim gercekten aradi aramdi ne zmn aricak biseymi oldu yer dururdm artk kndimi:)
çok rahatlatıyo gerçekten ben yazında yapmayı düşünüyorum anneme falan tablo kıyamam hep isterdi boş vaktim olmazdı
Heh işte o dediğini ben yapıyorum her dakika ve kafayı yiyorum yedirtiyorumm
Meslekten dolayı gemiye bayılıyor aslında ama onu yapcak yetenek var mı bende onu bilmiyorumbaşka şeyler aklıma gelmiyor zaten :)
Bn izmirdeyim ama bnmkine anlatamamki buluscam diye zaten buraya takiliyom diyede kavga etmiştik isin gercegi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?