93/3 asker yolu bekleyenler

Bella biraz zaman tanıyın birbirinize, ama askere gitmeden önce değişmeye başladı diyorsun, askerlikten başka bir sebebi olabilir mi acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım biz şanslıydık Allah doğuya düşenlere yardım etsin. İyi oldu burunları sürttü işte:) sivil hayatın kolaylığını, rahat yaşamı, istediğini yapmanın değerini anlamışlardır. Benim erkek arkadaşım 89 lu gidenlerden büyüktü sanırım seninde öyle, buda zor oldu onlara bu alt üst olayı. Amann bi kere yaşıycakları tecrübe kazasız belasız atlatsınlar yeter.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet sanslisiniz cogunluk doguya cok nadir batiya falan veriyo bilecik.biz doguya dustuk tuncelide.
Bnm erkek arkadasimda 88li.cogu benden kucuktu diyodu bilecikte.tuncelidede cogu kucuk bikac tane yasitim yada bndn buyuk var dmsti.gec gidincede iste emir verildignde 3kurusluk insnlar sivil hayatta kaile almycagim insanlar laf syluyo o zor oluyo dmsti.
Neyseki az kaldi bilecik ve tunceli adini duymak istemycem bi daha:)
Aynen kazasiz belasiz bitirseler az kaldii

ya hic bisey yok ortada bi anda cikisti bana,, sonradan anladim her zamanki gibi sinirle dedi ama surekli ayni sey oluo yawas yawas yumusuyor ama kesinlikle mesaj atmiyorum bu sefer burnu surtcek hep ayni seyi yapio cunku

Ahh cnm ya hepsinde var bu huy heralde.askere gtti akillanip gelirler diyorz ama bnlar askerligi bahane edip sacmaliyolar.umarim akli basina glr

Evet sanslisiniz cogunluk doguya cok nadir batiya falan veriyo bilecik.biz doguya dustuk tuncelide.
Bnm erkek arkadasimda 88li.cogu benden kucuktu diyodu bilecikte.tuncelidede cogu kucuk bikac tane yasitim yada bndn buyuk var dmsti.gec gidincede iste emir verildignde 3kurusluk insnlar sivil hayatta kaile almycagim insanlar laf syluyo o zor oluyo dmsti.
Neyseki az kaldi bilecik ve tunceli adini duymak istemycem bi daha:)
Aynen kazasiz belasiz bitirseler az kaldii

Evet az kaldı canım Allah sabır versin sanada kavuşma günün bayram olsunnnn:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydinlarrr kızlarrr:3: Mayıs hızlı geciyor gibi sanki ve ve sonunda cift hanelerrr :10:

Son düzenleme:
Back
X