93/3 asker yolu bekleyenler

Biz zaten en başından beri ayrı şehirlerde yürütüyorduk evlerimiz muğlada ama ben hep dışarıda okudum.. Benim endişem onun zorlanması seve seve özlerim gene birde telefon yok ya o büyük problem..

kartlı telefona da alışırsınız. sabahları pek arayamazlar eğitim olacağı için. öğle yemeğinden önce içtimadan sonra ya da gece 22 den önce arayabilir. 22den sonra pek aramazlar çünkü yat komutu verilir.

Sabah 6:30 gibi aradı ben vardım falan dedi askerlik yerine gidince de ararım dedi saatlerdir kulağımdan gitmiyo sesi :(((
ben ilk gidip aradığında hem heycanlanmıştım hem ağlıycak gibi olmuştum sanki ilk defa konuşuyomuş gibi değişik hisler ama bir haftaya kadar geçiyo

ben ilk gidip aradığında hem heycanlanmıştım hem ağlıycak gibi olmuştum sanki ilk defa konuşuyomuş gibi değişik hisler ama bir haftaya kadar geçiyo
Bakalım arıcam ben seni dedi akşamüstü anca arayabilir heralde şimdi bölükleri yatakları falan belli oluyordur tahminimce..

kartlı telefona da alışırsınız. sabahları pek arayamazlar eğitim olacağı için. öğle yemeğinden önce içtimadan sonra ya da gece 22 den önce arayabilir. 22den sonra pek aramazlar çünkü yat komutu verilir.

Teşekkür ederim ya ben bide şeyden korkuyorum ya söylemeye bile unatıyorum çünkü bana karşı hiç öyle ufak bişeyi olmadı ama aldatır mı beni askerdeyken şeytan aklıma sürekli bunu düşürüyo 😥

Teşekkür ederim ya ben bide şeyden korkuyorum ya söylemeye bile unatıyorum çünkü bana karşı hiç öyle ufak bişeyi olmadı ama aldatır mı beni askerdeyken şeytan aklıma sürekli bunu düşürüyo ��
bende kulaktan dolma şeyler duymuştum hep ama inanki öyle birşey olmaz tabi eğer sivil hayatında karakteri o yönde değilse.askerde zaten hep erkek çarşı izinlerinide internette seninle konuşarak geçirir.benim şuan içim rahat o yönde tabi kıskançlık var ama rahatım sende bi kaç zaman zonra anlarsın düzeni rahatlarsın hiç korkma.siz ne zamandır birlikteydiniz?

Son düzenleme:
bende kulaktan dolma şeyler duymuştum hep ama inanki öyle birşey olmaz tabi eğer sivil hayatında karakteri o yönde değilse.askerde zaten hep erkek çarşı izinlerinide internette seninle konuşarak geçirir.benim şuan içim rahat o yönde tabi kıskançlık var ama rahatım sende bi kaç zaman zonra anlarsın düzeni rahatlarsın hiç korkma.siz ne zamandır birlikteydiniz?

4 yıl 7 ay olucak üç gün sonra :nazar:

evet askerde çoğu ilişki bitiyor malesef erkekleri değiştiriyor askerlik bakalım benmki de değişirmi bilmiyorum ve bu döndüğündede devam edebiliyor hiç mi bir barışma umudu yok:18::18:

hiç bilmiyorum canım ama ben asla bi adım atmayı düşünmüyorum çünkü kurtarmak için çaba gösterdim karşılık gelmedi ona kalsa ayrılmıcaktık böyle devam edicekti ama ben çok yıprandım üzüldüm harab oldum resmen bitirdik.. hem ayrılmak hemde ayrılmamak istiyor bu belirsizlikle yaşayamazdım zaten..

Canım bizimde ilişkimiz dört yıldır devam ediyo. Son ayları onun. Askerlik öyle bişey ki insanı çok sarsıyo. Biz kendi açımızdan düşünüyoruz ama onun orda pskolojisi çok kötü. Eminim budur sebebi. Biz bile ilk zamanlar sorun yaşadk birbirimizi çok iyi tanımamıza rağmen. Orda güvensizlik duymuş olabilir, baskı ve emir altında olduğu için sivil hayatı boşvermiş olabilir. Düşün ki yiyecekleri yemeğe bile kendileri karar veremiyolar. Sağlık karar verme yetisini kaybetmiş olabilir. Ben üzülmemen gerektiğini düşümüyorım tabii bu elde değil ama. Oda daha yeni sayılır adapte olacak hatasını anlayacaktır. Sen bu arada bence sakin kal onun sana döndüreceği şekilde davranma. Eminim hatasını anlayacaktır. Umarım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet boşvermiş zaten sanki herşeyi beni çok hırpaladı nasıl düzelir bilmiyorum elbet pişman olucaktır ama

Teşekkür ederim ya ben bide şeyden korkuyorum ya söylemeye bile unatıyorum çünkü bana karşı hiç öyle ufak bişeyi olmadı ama aldatır mı beni askerdeyken şeytan aklıma sürekli bunu düşürüyo 😥

o kadar erkeğin içinde aldatacak kişiyi nereden bulacak :)
sevgilin bu 4.5 senede güvenini sarsacak bir şey yapmadıysa korkma.. :34:

Back
X