93/3 asker yolu bekleyenler

Ben hiç iyi değilim sabah otobüsten indikten sonra aramıştı bir daha aramadı ilk günü askerliğin 😥😥

Ayy canm benim hoşgeldin aramıza aramaması norml ama acemide 3 gün hiç haber alamdgım olmştu benim çok zor gerçekten nereye gitti askerin ??

Ayy canm benim hoşgeldin aramıza aramaması norml ama acemide 3 gün hiç haber alamdgım olmştu benim çok zor gerçekten nereye gitti askerin ??

Çanakkaleye gitti :( benimde öyle olucak gibi zaten arasada bir iki dakika konuşabilirmişiz gitmeden öyle söylemişti sıra olurmuş..

Çanakkaleye gitti :( benimde öyle olucak gibi zaten arasada bir iki dakika konuşabilirmişiz gitmeden öyle söylemişti sıra olurmuş..

Yani hatırlıyorumda 5 6 dk konuştuğumzda bayram ediyodum :) ama usta birliği çok rahat oluyo bide bz acemiyi ankarada yaptık aman o ne disiplin ne sıkı yer yaa :47: Ben askerliğe 2 3 ay alışamadım habire karşıma çıkcak gibi geliyodu ama geçiyo cnm bi şeklde bz yarıldıysak inan siznde geçcek üzülme sıkntı insanı hasta ediyo hayatmda uçuk çıkrmyn ben ilk defa ozmn çıkarmıştım :50: Ahh ahh :14:

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:
​

:92: 07.MAYIS. 2014:92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)

:16::16:
gif_dividers_12.gif

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

... Snt55 ... 22 ->>> EDİRNE'YE SELAM, YOLA DEVAM :72:

... ARAZIM ... 73 ->>> ŞIRNAK'A SELAM YOLA DEVAM :72:

... KUBB88 ... 77 ->>> YALOVA'YA SELAM YOLA DEVAM :72:

... sweet71 ... 78 ->>> KARABÜK'E SELAM YOLA DEVAM :72:

... apple2 ... 79 ->>> KİLİS'E SELAM YOLA DEVAM :72:

:69: ----------------:69:
:69: :69::69:----------- :69::69::69:
:69::69::69::69: ----- :69::69::69::69:
:69::69::69::69: :69::69::69::69:
:69::69::69: :69::69::69:
:69::69::69::69:
:69::69::69:
:69:

gif_dividers_12.gif

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

... Kanaryam35 ... 92

... zeytinagaci ... 92

... meritoo ... 95

... KorEc ... 99

... blss ... 99

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER:9:

:4: İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER :4:

... Barney_Stinson ... 162

...NeLs ... 170

... tuqbaCadi ... 170

:1: 183 ..! YOLUN YARISI EDER ! :1:

... AskerYariyim ... 183

... dilanumut ... 185

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61:

... prety54 ... 224

:40: İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER :40:

... Bella9292... 272

... kobayfare ... 272

... wishw ... 272

... plaslan ... 275

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

:51: HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER :51:

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer :54::72:​

Çağlaaa süper görünüyo panomuuz Çok umut verici :52: :52:

Yani hatırlıyorumda 5 6 dk konuştuğumzda bayram ediyodum :) ama usta birliği çok rahat oluyo bide bz acemiyi ankarada yaptık aman o ne disiplin ne sıkı yer yaa :47: Ben askerliğe 2 3 ay alışamadım habire karşıma çıkcak gibi geliyodu ama geçiyo cnm bi şeklde bz yarıldıysak inan siznde geçcek üzülme sıkntı insanı hasta ediyo hayatmda uçuk çıkrmyn ben ilk defa ozmn çıkarmıştım :50: Ahh ahh :14:

Hayırlısı ya elbet geçicek bu günlerde nasıl geçicek işte bir şekilde alışmak zorundayım 😥

Hayırlısı ya elbet geçicek bu günlerde nasıl geçicek işte bir şekilde alışmak zorundayım ��

Zamanla alışcan cnm hiç bişey aniden olmuyo malesef :50:
Ama burda herkes o kadar iyi ki herşeyi konuşyruz canımz skldğnda berabr dertleşyruz çok iyi geliyo
Burdan tüüm yarenlre teşekkür edyoruum :42: :52:

Son düzenleme:
Demi yahuu ilk zamanlar herkes aşağılarda yığılıydı insan geçer mi be biter mi diyodu :27::27:

Aynen şimdi baksana herkes tepelerde vlla En sondayım dye ne üzülydum ilk zamnlar :52:
Sizinkiler ilerledikçe biz ilerliyoruz siznklrede görünce ayrı seviniyoruum :9:

Son düzenleme:
Zamanla alışcan cnm hiç bişey aniden olmuyo malesef :50:
Ama burda herkes o kadar iyi ki herşeyi konuşyruz canımz skldğnda berabr dertleşyruz çok iyi geliyo
Burdan tüüm yarenlre teşekkür edyoruum :42: :52:

Haklısınız bende teşekkür ederim burda konuşmak az da olsa insanı rahatlatıyor.. Burdaki insanlar anlayabiliyor herkes aynı şeyi yaşıyor veya yaşamış olduğu için fakat gerek okuldaki gerekse çevremdeki diğer arkadaşlarım beni anlamıyor of amaan geçer nolcak boşversene diyorlar daha çok üzülüyorum..

Aynen şimdi baksana herkes tepelerde vlla En sondayım dye ne üzülydum ilk zamnlar :52:
Sizinkiler ilerledikçe biz ilerliyoruz siznklrede görünce ayrı seviniyoruum :9:

Yahuu insan bu dönemde biri kavuşsa kendi kavuşmuş gibi seviniyor . Hani onlar bitirdi ya biz neden bitirmeyelim diye umut doğuyor be insana :16::16:

Yahuu insan bu dönemde biri kavuşsa kendi kavuşmuş gibi seviniyor . Hani onlar bitirdi ya biz neden bitirmeyelim diye umut doğuyor be insana :16::16:

Kızlar şu an en sonda ben olacağım sanırım çünkü bugün bizim ilk günümüz askerlikte..

Haklısınız bende teşekkür ederim burda konuşmak az da olsa insanı rahatlatıyor.. Burdaki insanlar anlayabiliyor herkes aynı şeyi yaşıyor veya yaşamış olduğu için fakat gerek okuldaki gerekse çevremdeki diğer arkadaşlarım beni anlamıyor of amaan geçer nolcak boşversene diyorlar daha çok üzülüyorum..

Dışardan insanlara öyle geliyor canm bakma sen onlara. Başta Annem ! mesela dediği lafla '' uf geçer tuğba nye bu kdar abartysun sayma şu günleri '' faln filan :37:

Ya dalıyorum konuya biraz ama öyle insanların ağzına iki tane çakasım geliyor. Soruyorlar mesela bana ne kadarı kaldı diye diyorum 3 ay gün bazında da 92 gün diyee, ooo Çağla bitmiş ki yemişsiniz zaman ne de çabuk geçmiş diyor. Ben de davulun sesi uzaktan hoş geliyor diyorum yani :57::57:

Dışardan insanlara öyle geliyor canm bakma sen onlara. Başta Annem ! mesela dediği lafla '' uf geçer tuğba nye bu kdar abartysun sayma şu günleri '' faln filan :37:

Ama aslında saymamak lazım yani en azından bir süre ben yarıladıktan sonra sayıyım diyorum ama yarıladığını bilmem içinde saymam gerekir uf en iyisi saymak..

Back
X