- 4 Mayıs 2014
- 595
- 9
- 118
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #25.281
Selam kızlaar Nabersiniiz![]()
![]()
Ben hiç iyi değilim sabah otobüsten indikten sonra aramıştı bir daha aramadı ilk günü askerliğin 😥😥
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlaar Nabersiniiz![]()
![]()
Ben hiç iyi değilim sabah otobüsten indikten sonra aramıştı bir daha aramadı ilk günü askerliğin 😥😥
Ayy canm benim hoşgeldin aramıza aramaması norml ama acemide 3 gün hiç haber alamdgım olmştu benim çok zor gerçekten nereye gitti askerin ??
vuu sende fenaymışsın hee bende çarşı izinlerinde hemen ilk yüzüğünü soruyorum :)
Çanakkaleye gittibenimde öyle olucak gibi zaten arasada bir iki dakika konuşabilirmişiz gitmeden öyle söylemişti sıra olurmuş..
​HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer
:92: 07.MAYIS. 2014:92:
TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER
... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)
![]()
![]()
PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER
... Snt55 ... 22 ->>> EDİRNE'YE SELAM, YOLA DEVAM
... ARAZIM ... 73 ->>> ŞIRNAK'A SELAM YOLA DEVAM
... KUBB88 ... 77 ->>> YALOVA'YA SELAM YOLA DEVAM
... sweet71 ... 78 ->>> KARABÜK'E SELAM YOLA DEVAM
... apple2 ... 79 ->>> KİLİS'E SELAM YOLA DEVAM
----------------
![]()
-----------
-----
![]()
![]()
![]()
PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... Kanaryam35 ... 92
... zeytinagaci ... 92
... meritoo ... 95
... KorEc ... 99
... blss ... 99
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER
İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER
... Barney_Stinson ... 162
...NeLs ... 170
... tuqbaCadi ... 170
183 ..! YOLUN YARISI EDER !
... AskerYariyim ... 183
... dilanumut ... 185
YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... prety54 ... 224
İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER
... Bella9292... 272
... kobayfare ... 272
... wishw ... 272
... plaslan ... 275
:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:
HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER
![]()
​
Yani hatırlıyorumda 5 6 dk konuştuğumzda bayram ediyodum :) ama usta birliği çok rahat oluyo bide bz acemiyi ankarada yaptık aman o ne disiplin ne sıkı yer yaaBen askerliğe 2 3 ay alışamadım habire karşıma çıkcak gibi geliyodu ama geçiyo cnm bi şeklde bz yarıldıysak inan siznde geçcek üzülme sıkntı insanı hasta ediyo hayatmda uçuk çıkrmyn ben ilk defa ozmn çıkarmıştım
Ahh ahh
![]()
Hayırlısı ya elbet geçicek bu günlerde nasıl geçicek işte bir şekilde alışmak zorundayım ��
Çağlaaa süper görünüyo panomuuz Çok umut verici![]()
![]()
Demi yahuu ilk zamanlar herkes aşağılarda yığılıydı insan geçer mi be biter mi diyodu![]()
Zamanla alışcan cnm hiç bişey aniden olmuyo malesef![]()
Ama burda herkes o kadar iyi ki herşeyi konuşyruz canımz skldğnda berabr dertleşyruz çok iyi geliyo
Burdan tüüm yarenlre teşekkür edyoruum![]()
![]()
Aynen şimdi baksana herkes tepelerde vlla En sondayım dye ne üzülydum ilk zamnlar![]()
Sizinkiler ilerledikçe biz ilerliyoruz siznklrede görünce ayrı seviniyoruum![]()
Merhabalar![]()
Yahuu insan bu dönemde biri kavuşsa kendi kavuşmuş gibi seviniyor . Hani onlar bitirdi ya biz neden bitirmeyelim diye umut doğuyor be insana![]()
Haklısınız bende teşekkür ederim burda konuşmak az da olsa insanı rahatlatıyor.. Burdaki insanlar anlayabiliyor herkes aynı şeyi yaşıyor veya yaşamış olduğu için fakat gerek okuldaki gerekse çevremdeki diğer arkadaşlarım beni anlamıyor of amaan geçer nolcak boşversene diyorlar daha çok üzülüyorum..
Merhaba senin sevdiceğin nerde asker?
Haklısınız bende teşekkür ederim burda konuşmak az da olsa insanı rahatlatıyor.. Burdaki insanlar anlayabiliyor herkes aynı şeyi yaşıyor veya yaşamış olduğu için fakat gerek okuldaki gerekse çevremdeki diğer arkadaşlarım beni anlamıyor of amaan geçer nolcak boşversene diyorlar daha çok üzülüyorum..
Dışardan insanlara öyle geliyor canm bakma sen onlara. Başta Annem ! mesela dediği lafla '' uf geçer tuğba nye bu kdar abartysun sayma şu günleri '' faln filan![]()