93/3 asker yolu bekleyenler

Bizim okuldan bi çocuk yaptı sanırım acemiliğini orda. Yanlışta hatırlamıyorsam şuanda ankarada yapıyor usta birliğini. Doğu çıksada üzülme doğuda şartlar artık daha iyi terör olayı yok. Benim eskisi sınıra çıktı ilk duyduğumda çok ağlamıştım ama gittikten sonra çok rahat olduğunu anlatıyordu. Batıda disiplin çok diye biliyorum doğuda daha rahat bırakıyorlar askerleri telefonla dolaşıyorlar bir şey demiyorlar. Yinede yanlış biliyorsam arkadaşlar daha tecrübeli yardımcı olacaklardır.

Yok rahatta olsa ben doğu istemiyorum tabi hayırlısı ama işte batıda olsun bana yakın olsun 🙏

Aynen canım kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla. Bakalım o 4-5 inden de kimler bu sürece saygı gösterecekler, gösterenle hiç düşünme başla zaten :16::16:

1 tanesi çok ısrarcıydı arkadaşça konuşayım dedim söyledimde baştan kabulde etti sürekli konuyu açıyordu sonunda o da delirdi :52::52: Annemde kızar zaten istemiyor :9::9: kendisi bulucak galiba :9::9: hayırlısı ya ama herkes bu şimdi kötü oldu ya bundan sonra onun ilacı olur diyor. İnşallah saygılı anlayışlı olduktan sonra herşey hallolur zamanla görücezz bakalım.

Hoşgeldin canım :3:

Hoşbuldummm :)) ben senin adını hatırlıyorummm sankii :)

Hoooop hoş geldin Bahriyelii, iyiyiz biz sen napıyosun bakalım, nasıl gidiyor :1::1:

Haahah Erkut da hep hooopp diye konuşur çok hoşuma gitti bu :16:

İyiyim bende bebeğim bugun pikniğe gittik arkadaşlarla yeni geldim çok yorulmuşum. Ama kafam dağıldı valla azıcık :)

1 tanesi çok ısrarcıydı arkadaşça konuşayım dedim söyledimde baştan kabulde etti sürekli konuyu açıyordu sonunda o da delirdi :52::52: Annemde kızar zaten istemiyor :9::9: kendisi bulucak galiba :9::9: hayırlısı ya ama herkes bu şimdi kötü oldu ya bundan sonra onun ilacı olur diyor. İnşallah saygılı anlayışlı olduktan sonra herşey hallolur zamanla görücezz bakalım.

Aynen tatlım saygı ve anlayış bu ikisi çok önemli. Dilerim bundan sonrası için her şey ama her şey gönlünce olur. :54::54:

Sülüsü 5 mayısmış Çağla.. Az önce aradı beni o kadar sevindim ki anlatamam bitanem benim yaa çok seviyorum onu 8. Bölüğe düşmüş acemilik 2 aymış yemin töreninden sonra komutanı telefon serbest demiş o kadar mutlu oldum kiiii anlatamam ya yemeği suyu hiç beğenmemiş komutanlar bi acayip falan dedi bide keşke okusaydım dedi çok üzüldüm umarım alışabilir yaa

İyiyim bende bebeğim bugun pikniğe gittik arkadaşlarla yeni geldim çok yorulmuşum. Ama kafam dağıldı valla azıcık :)

Canım bende 93/4 yarenlerindendim orda konuşuyorduk ya hakkariye çıkmıştı ağlıyordum yaa :52::52: bak uzun zaman uğramayınca böyle oluyor :ssz:

Öff bana da bulaştı buui hopp haytt , aytt heytt diye cevap veriyorum insanlara , asıl ben asker oldum iyice :52::52:
Huhhu iyi yapmışsın iyi gelmiştir değişiklik :32::32:

Canım bende 93/4 yarenlerindendim orda konuşuyorduk ya hakkariye çıkmıştı ağlıyordum yaa :52::52: bak uzun zaman uğramayınca böyle oluyor :ssz:

Hatırladım canımm şimdi bende sürekli giremediğim için unutabiliyorum :) Mesajlardan ben mi yanlış anladım ayrıldınız mı yoksa canım ? :26:

Back
X