93/3 asker yolu bekleyenler

Yok tatlım bu teslim tarihiniz. Şöyle örnekleyeyim bizim sülüs tarihimiz 14 Ağustostu. Teslim tarihimiz ise en geç 16 sıydı ve de sevdiceğim de 16sında teslim oldu. Ama askeriyede resmi olarak sülüs tarihinde başlamış sayılır askerlik. Yani son gün teslim olsa da sülüs tarihinde teslim olmuş gibi işlem görür. Sizin de birkaç gün öncesidir muhtemelen, öylelikle de birkaç gün kazanmış oluyorsunuz zaten. Sen bir askerine sorarsın sülüs tarihin kaçtı diye, sonra da gelir bana yazarsın. Hem senin panona yardımcı olurum hem de seni bizim ana panoya eklerim :34:

Peki o zaman aradığında sorayım birkaç güne sevineceğim hiç aklıma gelmezdi şu an gerçekten çok sevindimm

Bekleyen olmak işte böyle bir şey tatlım o sülüs tarihi muhabbetine biz de az sevinmemiştik zamanında. Az mı ortalama 2-3 gün kazandırıyor insanlara :16:

Normalde iki üç gün nedir ki hemen geçer ama konu sevdiğine kavuşmayı gözlemekse sanki bir ömür gibi bence..

Yok canım barışmadık öyle bir şeyde yok artık. 1 ay sonra kuzeni beni arayıp sinir krizine soktu annem zor sakinleştirdi o akşam numaramı değiştirdi ailem annem hak koydu eğer o çocukla konuşursan hakkımı helal etmem beni yok sayarsın dedi. Aman herneyse o defteri kapattım ben zaten.

Hmm kötü olmş cnm annende öyle dediyse boşver ozmn üstüne gtmeye gerek yok hayrlı değlmş demek

Ohh ohh bu şekilde zaman geçiyordur iyi açıdanda bakmak lazım :) uykusuzluğun yazın geçer az kaldı..
İyim bende hayatıma bakıyoruum :ssz:

Ohh canım en iyisini yapıyorsun sefan olsun. Az önce Tuğbikee yazdığını da okudum, terbiyesizlere bak sen ne de iyi etmişsin numaranı değiştirmekle. Üzme anneciğini de sakın ola ki değmez insanlar için :19::19:

Ohh canım en iyisini yapıyorsun sefan olsun. Az önce Tuğbikee yazdığını da okudum, terbiyesizlere bak sen ne de iyi etmişsin numaranı değiştirmekle. Üzme anneciğini de sakın ola ki değmez insanlar için :19::19:

Aynen canım değmez insanlar için çok zaman kaybetmişim 3.5 yıl boyunca bana yaptığı tek iyilik benden ayrılmak oldu. Allah kimseyi böyle insanlarla karşılaştırmasın. Canım annemi onun için çok üzdüm artık akıllandım ölüyorum desede dönüp bakmam annem üzülmesin yeter ki...

Aşık olmak zor zanaat..

Canım şimdi okudum sende yeni göndermişsin allah kavuştursun. İlk zamanlar gerçekten çok zor oluyor ben ilk aradığını hatırlıyorumda sanki yıllardır hiç konuşmamışız sesini duyduğumda heyecandan ölücektim :ssz: 10 güne kadar alışırsın ama yinede özlem olur. Allahım o günleri göz açayıp kapasıya geçirsin askerliğinide rahat geçirir inşallah.

Canım şimdi okudum sende yeni göndermişsin allah kavuştursun. İlk zamanlar gerçekten çok zor oluyor ben ilk aradığını hatırlıyorumda sanki yıllardır hiç konuşmamışız sesini duyduğumda heyecandan ölücektim :ssz: 10 güne kadar alışırsın ama yinede özlem olur. Allahım o günleri göz açayıp kapasıya geçirsin askerliğinide rahat geçirir inşallah.

Bu sabah 5te varmış sabah 6 buçuk gibi kart alıp aramıştı sesi hala kulağımdan gitmiyor daha da aramadı tahminimce arayamadı çünkü birliğe gidince arıcam seni demişti canı sağolsunda inşaAllah çabuk geçsin ikimiz açısından da ustalıkta güzel bir yere çıksın inşaAllah 🙏🙏

Bu sabah 5te varmış sabah 6 buçuk gibi kart alıp aramıştı sesi hala kulağımdan gitmiyor daha da aramadı tahminimce arayamadı çünkü birliğe gidince arıcam seni demişti canı sağolsunda inşaAllah çabuk geçsin ikimiz açısından da ustalıkta güzel bir yere çıksın inşaAllah 🙏🙏

İlk günü ya ondan şimdi işler karışıktır orda bi sakinlesin arar elbet sıkma canını sen. Nerede yapıyor acemiliğini?

Çanakkale merkez 116. Jandarma er eğitim alayı

Bizim okuldan bi çocuk yaptı sanırım acemiliğini orda. Yanlışta hatırlamıyorsam şuanda ankarada yapıyor usta birliğini. Doğu çıksada üzülme doğuda şartlar artık daha iyi terör olayı yok. Benim eskisi sınıra çıktı ilk duyduğumda çok ağlamıştım ama gittikten sonra çok rahat olduğunu anlatıyordu. Batıda disiplin çok diye biliyorum doğuda daha rahat bırakıyorlar askerleri telefonla dolaşıyorlar bir şey demiyorlar. Yinede yanlış biliyorsam arkadaşlar daha tecrübeli yardımcı olacaklardır.

Aynen canım değmez insanlar için çok zaman kaybetmişim 3.5 yıl boyunca bana yaptığı tek iyilik benden ayrılmak oldu. Allah kimseyi böyle insanlarla karşılaştırmasın. Canım annemi onun için çok üzdüm artık akıllandım ölüyorum desede dönüp bakmam annem üzülmesin yeter ki...

Aman zararın neresinden dönsen kardır. Küçükmüşsün de zaten ilk başladığınızda , en güzel çağında kurtuldun işte. Azımsama bir iyilik yaptı tam yaptı ama beyefendi, gölge etmesin bundan sonra kafi :34:

Aman zararın neresinden dönsen kardır. Küçükmüşsün de zaten ilk başladığınızda , en güzel çağında kurtuldun işte. Azımsama bir iyilik yaptı tam yaptı ama beyefendi, gölge etmesin bundan sonra kafi :34:

Valla çok doğru söyledin canım gölge etmesin başka bir şey istemem. Ayrıldıktan sonra özgüvenim geldi, taliplerim arttı :9::9:

Back
X