- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #25.981
ay ıns gecer ya bide garson olarak secıldı gazınoda yapıcak askerlıgını buyuk ıhtımal oda benı tedırgın ettı bıraz komutanların eslerı dostları akrabaları gelıyo brı sarkar eder gıbılerınden
küçük bi kasaba
Inşallah verir canm.benmki izin almadi ya yarin dugunu olckms zaten istesede vermezlerdi
hemşeride çıktık senle ne zman gittin en son kırkağaca ben gtmeyeli bayağı bi olduBnde kirkagacliyim:)
yani oda var haklısın canım seninkide mı gazınoda yapıyo gıcık olurdum demıssın ya :)hmm bende gıcık olurdum ama güveniyosan sorun yok sonuçta sende dışardasın sanada birir sarkan eder onun gözünde
Yanlis alintilamisim yeni arkadasa yazcktm kirkagacliyim diye:))
küçük yerler her zaman daha iyidir :)
yani oda var haklısın canım seninkide mı gazınoda yapıyo gıcık olurdum demıssın ya :)
kırkağaç zor diye duymuştum ama önemli olan ustalık benmkini acemiliği rahat ustalığı zor denk geldi
yok değil tatlım senn yernde olsaydım diyorum benmki topçu[/QUOT]
ınsan ıster ıstemez tedırgın oluyo ama guvendıgımı hatırlamam lazım ıste :) sennkı nerde yapıyo askerlıgını
yok değil tatlım senn yernde olsaydım diyorum benmki topçu
ınsan ıster ıstemez tedırgın oluyo ama guvendıgımı hatırlamam lazım ıste :) sennkı nerde yapıyo askerlıgını
Hoşgeldin aramıza Allah kavuştursun sağ sağlim inş
evet bende zor dıye duymustum ama rahatı ıyı su anda canım acemılıgı rahat gecıyo yanı pek sıkmıyorlarmıs komutandan komutana degısıyomus gercı :)
aynen hayatım komutanı acemilikte iyidi ama burdan memnun değil
agustosta gel de
sende benm ki agustos 18 diyo inş bidahada izin yapmadan 10 gün öncesnden döner
hemşeride çıktık senle ne zman gittin en son kırkağaca ben gtmeyeli bayağı bi oldu
kız ben seni başka bi ilçeden sanıyodum sakız mı ne dediydin ya kırkağaçlıyım demedn:44:
Allah kavustursun.neresi hayirli ise orasi olsun.kotu dusunme ilk baslarda bnde byle dusunuyodm ama zamanla alisiyosun mecbur.bnm sevgilimde doguda jandarma karakolunda yapiyo askerligini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?