- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #26.001
Bnm sevgilimde Ispartada yaptı acemiliğini.Sanırım eşiniz komando ama sevgilimle aynı kışlada kalmşlardır.İç güvenlik piyadeydi erkek arkadaşımında.Doğuya gönderiyo genelde evet.Ama iç güvenlikte bazı timleri kaydırma birlik olarak trabzon bayburt gibi her an olay cıkarsa yine doğuya gidebilcek bi noktaya gönderebiliyolar.Bizimkiside öyle oldu şuan Bayburtta.Ama komando nasıl olur bilmiyorm ztn zamanla kışladaki bilgileri öğrenirsin
Benim eşimde iç güvenlik piyade orada komando eğitimi görüyolarmış herşeye hazırlıyolarmış off doğuya gitmesin ya çok korkuyorum
Günaydın kızlar
gunaydınn canımmmm :)
kızlar merhaba hepinize ben aranızda yenıyım benımde nısanlım 7 mayısta teslım oldu 8 gun oldu ama ben hala alısamadım asker yolu beklemek cok zormus ıstedıgın zaman konusamamak, anlatmak ıstedıklerını 2 dk lık tel konusmasına sıgdırmak cok zor allah hepımıze sabır versın ıns bıran once sevdıklerımıze kavusuruz :)
hosbulduk canım :) kırkağaçta uzun donem malesef
Öyle canım ama bak seninki bitmiş nerdeyse çok az kalmış ama biz evlendik doyamadan 4. gün gitti şafak daha 354
Gunaydin kizlarrr.
Tuncelide karakol insaati icn yine taciz atesi acilmis.İnsallah ileri gitmezler
Gunaydin kizlarrr.
Tuncelide karakol insaati icn yine taciz atesi acilmis.İnsallah ileri gitmezler
Ya normalde iç güvenlik piyade olarak gitti ama oraya gidince komutanlar siz piyade komandosunuz demişler bende tam anlamadım :/Yani kendisi komando mu yoksa iç güvenlik piyade mi ? İç güvenlik piyade olanlarda kendisine komando diyo bazende oyüzden soruyorm :26:
Evlenip yollamissin zor seninde.nereye gtti?nerede yasiyosunuz?
Saol cnm suan safak brz zor gciyo gbi biZe
Ya normalde iç güvenlik piyade olarak gitti ama oraya gidince komutanlar siz piyade komandosunuz demişler bende tam anlamadım :/
Hmmmm o gaz vermek için ozamn tatlım askerlere öyle diyince bi havaya giriyolar nedense erkeklik işte :18: Piyade kısaca bnm erkek arkadaşımda aynı şekildeydi.Alanı ne peki havancı,sıhiyeci,mayın dedektörcüsü,... vs dalları var herkese bi görev düşüyo.Böle bşy dedi mi sana :44:
Hayır öyle bişey söylemedi sadece iç güvenliğiz falan dedi hatta daha az önce konustuk %90 doğuya göndericekler ama korkma biz iç güvenlik olduğumuz için karakolda nöbet tutucaz çoğu zaman dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?