- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #2.621
defterime ilk günlerde yazdıklarıma bakıyorumAslında geçen güne bakınca baya geçti be diyor insan ama kalanları görünce sıkıntı zaten
Aslında geçen güne bakınca baya geçti be diyor insan ama kalanları görünce sıkıntı zaten
defterime ilk günlerde yazdıklarıma bakıyorum
15 gün oldu falan yazmışım
54 oldu beee az mı
Aman bnm kalanlara bakasım gelmiyo ztn içim kararıyo cünkü ama şu 95 gün düşünce o kalan günlerede bakıcam içim açılcak
Az olur mu hiç. Ciddi ciddi ben zamanın değerini anladım yani bu askerlik dönemiyle birlikte. Dakika hesabı yapar olduk acaba bugün kaç dakika sesini duyabilicez diye
Aynen valla benim de hiç bakasım gelmiyor ama öylece de hayvan gibi duruyor yani bakmasak da
Ben de o yüzden kendime küçük hedefler belirledim bir liste halinde, bu düşme mevzusu listeyi yeniden şekillendirecek inşallah ama şimdilik işte 300 lere düştüğümüz gün, tam bir yıl kala, işte 200 lere düşüş diye uzayıp giden bir listem ve karşısında bunların tarihleri var. Toptan şafağı beklemektense birer birer o listeye çizik atmak daha kolay bitmesini sağlyacak gibi.
460 düzenine göre mesela ilk hedefimiz 13 Ekim, o gün 300 lere düşüyoruz
Senn yöntemlerde ayrı bi güze Çağlacım
ben de aylık hedefler koyuyorum
bir aksilik olmazsa eşimi ayda bir defa ziyaret ederim diye düşünüyorum.
belki evci bile çıkar.
30 günden geri sayarak ilerisini hiç düşünmüycem
Sizin mesafe yakınlaştı tabi, iyi de oldu valla size. Evlisiniz de zaten git valla ayda iki kere bile git yani
Ben burada işte bir ayda 3 defa gördüm, 2 sini de ben gittim üstelik
Şimdi mesafe fazlalaşacak, benim için sorun değil de babamdan daha şimdiden veto yedi Ankara meselesi ama bakalım belkii diyorum
ben daha gittiğinden beri hiç görmedim. özledim çok ya
baban yumuşar bence.
çok da uzak değil sonuçta
Bence de değil hatta ben kalma teklifiyle falan da gitmiyorum diyorum ki cuma gecesi bineyim cumartesi sabah oradayım o gün görürüm akşam 5 ten sonra da ilk bulduğum otobüsle döner gelirim diye ama yok İso bu duruma sıcak bakmıyor
Sonunda uçakla beni Ankara'ya kaçırtacaklar o olacak yaniii
bence kandırırsın sen :)
işte gece yolculuğu yapacaksın diye endişeleniyordur
İnşallah yaa, kandıramazsam da zaten kaçıcam yani uçakla falan
Bence de değil hatta ben kalma teklifiyle falan da gitmiyorum diyorum ki cuma gecesi bineyim cumartesi sabah oradayım o gün görürüm akşam 5 ten sonra da ilk bulduğum otobüsle döner gelirim diye ama yok İso bu duruma sıcak bakmıyor
Sonunda uçakla beni Ankara'ya kaçırtacaklar o olacak yaniii
Şöyle yaparsın hiç izin vermezlerse1 2 ay önceden biletini alırsın uçak gidiş dönüş hem ucuzda oluyo bn ankaradan adanaya 24 tl ye gittigimi bilirim aynı gün içinde gider gelrsin bi bahaneyle evden cıkıp
Şöyle yaparsın hiç izin vermezlerse1 2 ay önceden biletini alırsın uçak gidiş dönüş hem ucuzda oluyo bn ankaradan adanaya 24 tl ye gittigimi bilirim aynı gün içinde gider gelrsin bi bahaneyle evden cıkıp
1-1.5 ay önceden falan kesin tarih belirleyebilirseniz çok ucuz uçak bileti de alabilirsin
Oooo sen de çok riskseversin, benim gibi
Aynen o niyetteyim valla bende başka yolunu bulamazsam
Ah keşke şu çarşı tarihleri de çok önceden belli olsa, neyse canım o günler gelsin de gider askeriyede görürüz ne yapalım
Ya en azından en kötü birlikte görrsünGörmş olcaksın sonucta onun tadı baska olur
Hükümet ilk Bakanlar Kurulu toplantısında yasa tasarısı haline getirilecek düzenlemeyi hızla Meclise gönderecek. Milli Savunma Komisyonu'nda ele alınması planlanan düzenleme, kabulü halinde Genel Kurul'a gelecek. Genel Kurulun da onayı halinde yasa, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayına sunulacak. Bu nedenle sürecin yıl başına uzaması bekleniyor.
Yazı böyle kızlar bizlik bşy yok ama erken cıksa iyiydi yani digerleri içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?