93/3 asker yolu bekleyenler

Demiştim ben süreç biraz uzar diye, sağlık olsun diyelim. Umarım daha da gecikmez de 93/1 gidenler bari yararlanır bu yasadan

Aynen yazık şimdi hepsi seviniyodur ama ocakta cıkarsa kasımda gelcek olanların sevinci kursagında kalck :26: Ztn onların askerligi bitmş olck

Aynen yazık şimdi hepsi seviniyodur ama ocakta cıkarsa kasımda gelcek olanların sevinci kursagında kalck :26: Ztn onların askerligi bitmş olck

Zaten şimdi bile çıksa yasa 1 ay gibi bir süreden muaf olacaklardı gerçi o bile hiç yoktan iyidir ama görünüşe bakılırsa hiç yararlanamayacaklar maalesef :2:

Öyle tabi canım, sonuçta erken vursa da tühh aman diğerlerine niye vurdu demeyeceğiz biz de sevineceğiz. Sonuçta üst devreler bir bir gidecek ki sıra bize gelecek

Evet ya üstler gitsin alt devreler gelsin artk zaman ilerlesin
Kasımcılar daha yok ortada ztn ne zaman gelcekler ki :26:

Bencilce konusmş oldm yine ama napiyim işte bzmki olsunda gerisinede olursa sevinirim yani

Eğer 1 ay ieçrsinde çıkarsa 4 leri kapsıyomuş canım ama bayramdan sonra çıkarsa 3ler teskereyi alıyomuş hemen:) Kısa dönemlerde 4 ay için dilekçe flan veriyorlarmış

Eğer 1 ay ieçrsinde çıkarsa 4 leri kapsıyomuş canım ama bayramdan sonra çıkarsa 3ler teskereyi alıyomuş hemen:) Kısa dönemlerde 4 ay için dilekçe flan veriyorlarmış

İsyan cıkcak yakında ozamn bi protestoda bu yüzden cıkar şimdi kesin ama bna göre böyle olması en mantıklısı oldu.4ay yapcklarına hiç yapmasınlar bari yani

İsyan cıkcak yakında ozamn bi protestoda bu yüzden cıkar şimdi kesin ama bna göre böyle olması en mantıklısı oldu.4ay yapcklarına hiç yapmasınlar bari yani

Eheheh 120 gün askerlik bedelli gibi bişey Amaan bizim kini düşürsünler 92 3 leri 4 leri kapsasın hemen yasa çıksın baska bişi istemiyorumm valla. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin. 15 ay çok zor.. evli olanı çocuklu olanı var ne kadar büyük bir dönemi çalıyolar insanların hayatından..

İnsanlar bu süreçte mesleklerini bilgilerini unutuyo ya :26: Benm erkek arkadasım askerligi bitince unuturum diye bidaha kursa gidicek mesela

kısa dönemler bi durun Allah'ını severseniz demek istiyorum
askerliğin hepsi zor ama 6 ay dayanılabilir bence.
haziranda gitse aralıkta geliyor.
aynı sene içinde yani.

İnsanlar bu süreçte mesleklerini bilgilerini unutuyo ya :26: Benm erkek arkadasım askerligi bitince unuturum diye bidaha kursa gidicek mesela

Aynen öylee.. 15 ay az mı bi bebek doğuyo büyüyü bilee.. 12 ayda çok ama bununla bile yetiniyoruz hadi biz neyse de bir ev geçindiren çoluğu çocuğu olan insanlar var. Benm erkek arkdşm sölüyo bazen işte sıra mı verdim arkdşa kızıyla konuşucakmış o yüzden filan diyo o kdr üzülüyorum ki.Allah onlara sabır versin en çok. Hepimizde tabi.

kısa dönemler bi durun Allah'ını severseniz demek istiyorum
askerliğin hepsi zor ama 6 ay dayanılabilir bence.
haziranda gitse aralıkta geliyor.
aynı sene içinde yani.

Ya onların kide hasret özlem elbtte kesinlikle azınsmıyorum ama 6 ay zaten 4 ayı istemek neden ki ? 120 gün yapıcaklar yani üniversite mezunu farkı olsun diyorlar benim kaç tane tanıdğım üni mezunu olup da uzun dönem yapyo. Ne yani üni mezunu değil diye 15 ay çekmek ona müstehak mı ???

Konus walla hazal arkandayım Ben onlarıda anlıyorumda 4 ayda ne yani bn bi komutana ci diyip geliyorm der gibi
Ah ah onların bizi anlaması için başlarına gelmesi lazımdı

Konus walla hazal arkandayım Ben onlarıda anlıyorumda 4 ayda ne yani bn bi komutana ci diyip geliyorm der gibi
Ah ah onların bizi anlaması için başlarına gelmesi lazımdı

Yani canım 1 ay bile ayrı kalmak çok zor ama işte. Blmiyorum vallaa. Yorum yapmiyim kargaşa yaratmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…