- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #2.661
Orası öyle tabi ama işte neyse biz anladık ztn birbirimizi
Aynen öyle canımcıımVe sonuca bağlıyoruum Allah kimseyi 1 ay bile olsa sevdiklerinden sevdiğinden ayırmasın
Cok güzel bagladın canımAmin sevenler ayrılmasın yaaa offf bu askerligi cıkaranı bi bulursam var ya
Bugğn kaç günden sonra ilk kez camda gördüm yaa. Artık ay diyim. Kaç ay sonra ilk. Kez allahtan benmki açık değildide ağladğmı görmedi resmen buz gibi oldum ya nasıl heycanlandım nasıl duygulandımOff off..
Kıyamam yaO niye seni görmedi oda özlemştir
Ben hep gülümsemeye çalışıyorm elimden geldigince
Bilgisayrımda cam yok malsef benimBu hafta sonu erzurumdan dönerse bende açıcamm ins Ya insan ilk önce mutlu oluyo sonra 5 10 dakika geçince içine bi hüzün kaplıyo neden dokunamıyorum ona filan diye. Bilemiyorum ya valla çok zor ece ya ben düşürüyorum şafağı inceldiği yerden kopsun gerekirse tekrar eklerim napiyiimmmmmm of
Ayyyy bnde senn gibi oluyorm hep ya bi heycan acıyorm kamerayı snra kapatırken gülümsüyorm ama kapanınca içim hüzün doluyo keşke elimi uzatsam tutsam gitme desem diye ama yapılmıyo işte offİnş dönsün erzurumdan görüşürsünz karşılıklı ama aglama sakın üzme sevgilinide Düşceksen bnde düşcem ama cesaret edemiyorm
Valla azıcık daha araştırcam düşürcem ya görmek bile iyi gelir diye düsünüyorum o azıcık kalan günleriiimizii düşürelim bence sonra olamzsa ekleriiiz
Sen düşürürsen bnde düşürcem iyi tmmSen bi bak araştır bnada haber ver birlikte düşürelm
Ya baktım biraz mehmetçik bayramda evinde olcak 280 bin asker terhis olucak diyo. Ama bazı yerlerdede yılbasından önce diyo. Dur canım ben bi dalıyım bu konunun içine haber verirrmm düşürürüz
Tamam hazalcım bekliyorm
Ay ben cesaret edemedim ya her yere farklı bisi yazıyo tsknın istesine baktım orada bi açıklama yok :S sabah erken kalkıp haberlere bakiyim bi olmazsa. Valla bişi diyim mi bu kadar heveslendirken sonra düşürmezlerse asıl isyanı ben çıkartcam
İyi yapıyorsun cesaret etmemekle bence. Düşünmek dahi istemiyorum ama kendini bir düşürdüğün 95 günü geri eklerken hayal etsene. Edemedin sen de demi ... :95:
Ay ben cesaret edemedim ya her yere farklı bisi yazıyo tsknın istesine baktım orada bi açıklama yok :S sabah erken kalkıp haberlere bakiyim bi olmazsa. Valla bişi diyim mi bu kadar heveslendirken sonra düşürmezlerse asıl isyanı ben çıkartcam
Ya işte oyüzden bekleyelim bnce bi kesinleşsin meclisten mi nerden geciyosa gecsin öyle düşürelm ki bidaha ekleme ihtimali olmasın :26:
İşte ondan korkuyorum. Düşürmek güzelde eklemek.. Çok koyucak. O yüzden kalsın bari ya :26:
Ya işte oyüzden bekleyelim bnce bi kesinleşsin meclisten mi nerden geciyosa gecsin öyle düşürelm ki bidaha ekleme ihtimali olmasın :26:
Evet canım en doğrusu bu sanırım
Aynen öyle kızlar, ben de kendimi kolay tutuyor değilim bir anda 300 lü şafakların başını görücem ben de, hevesten heyecandan deli gibiyim ama olur da aksi giderse bazı işler, elim gitmez o şafağı artırmaya. Bugün değil de 1 hafta sonra 1 ay sonra düşürelim ama tam düşürelim, başka bir ihtimal söz konusu dahi olmasın
Aynen öyle kızlar, ben de kendimi kolay tutuyor değilim bir anda 300 lü şafakların başını görücem ben de, hevesten heyecandan deli gibiyim ama olur da aksi giderse bazı işler, elim gitmez o şafağı artırmaya. Bugün değil de 1 hafta sonra 1 ay sonra düşürelim ama tam düşürelim, başka bir ihtimal söz konusu dahi olmasın
Sabrın sonu selametmiş güzel olck inş düşücez oynaya oynaya merak etme
İnsallah ya siz bianda 300lere ben 200lere düşücem bundan güzel duygumu var yaaaa. Bide geniş kapsamlı düşnürsem eğer sevdiceğm yıl dönümümzde ve doğum günümde yanımda olucakkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?