93/3 asker yolu bekleyenler

Aynen öyle canımcıım Ve sonuca bağlıyoruum Allah kimseyi 1 ay bile olsa sevdiklerinden sevdiğinden ayırmasın

Cok güzel bagladın canım Amin sevenler ayrılmasın yaaa offf bu askerligi cıkaranı bi bulursam var ya

Cok güzel bagladın canım Amin sevenler ayrılmasın yaaa offf bu askerligi cıkaranı bi bulursam var ya

Bugğn kaç günden sonra ilk kez camda gördüm yaa. Artık ay diyim. Kaç ay sonra ilk. Kez allahtan benmki açık değildide ağladğmı görmedi resmen buz gibi oldum ya nasıl heycanlandım nasıl duygulandım Off off..

Kıyamam ya O niye seni görmedi oda özlemştir
Ben hep gülümsemeye çalışıyorm elimden geldigince

Kıyamam ya O niye seni görmedi oda özlemştir
Ben hep gülümsemeye çalışıyorm elimden geldigince

Bilgisayrımda cam yok malsef benim Bu hafta sonu erzurumdan dönerse bende açıcamm ins Ya insan ilk önce mutlu oluyo sonra 5 10 dakika geçince içine bi hüzün kaplıyo neden dokunamıyorum ona filan diye. Bilemiyorum ya valla çok zor ece ya ben düşürüyorum şafağı inceldiği yerden kopsun gerekirse tekrar eklerim napiyiimmmmmm of

Ayyyy bnde senn gibi oluyorm hep ya bi heycan acıyorm kamerayı snra kapatırken gülümsüyorm ama kapanınca içim hüzün doluyo keşke elimi uzatsam tutsam gitme desem diye ama yapılmıyo işte off İnş dönsün erzurumdan görüşürsünz karşılıklı ama aglama sakın üzme sevgilinide Düşceksen bnde düşcem ama cesaret edemiyorm

Valla azıcık daha araştırcam düşürcem ya görmek bile iyi gelir diye düsünüyorum o azıcık kalan günleriiimizii düşürelim bence sonra olamzsa ekleriiiz

Valla azıcık daha araştırcam düşürcem ya görmek bile iyi gelir diye düsünüyorum o azıcık kalan günleriiimizii düşürelim bence sonra olamzsa ekleriiiz

Sen düşürürsen bnde düşürcem iyi tmm Sen bi bak araştır bnada haber ver birlikte düşürelm

Sen düşürürsen bnde düşürcem iyi tmm Sen bi bak araştır bnada haber ver birlikte düşürelm

Ya baktım biraz mehmetçik bayramda evinde olcak 280 bin asker terhis olucak diyo. Ama bazı yerlerdede yılbasından önce diyo. Dur canım ben bi dalıyım bu konunun içine haber verirrmm düşürürüz

Ya baktım biraz mehmetçik bayramda evinde olcak 280 bin asker terhis olucak diyo. Ama bazı yerlerdede yılbasından önce diyo. Dur canım ben bi dalıyım bu konunun içine haber verirrmm düşürürüz

Tamam hazalcım bekliyorm

Tamam hazalcım bekliyorm

Ay ben cesaret edemedim ya her yere farklı bisi yazıyo tsknın istesine baktım orada bi açıklama yok :S sabah erken kalkıp haberlere bakiyim bi olmazsa. Valla bişi diyim mi bu kadar heveslendirken sonra düşürmezlerse asıl isyanı ben çıkartcam

İyi yapıyorsun cesaret etmemekle bence. Düşünmek dahi istemiyorum ama kendini bir düşürdüğün 95 günü geri eklerken hayal etsene. Edemedin sen de demi ... :95:

Ya işte oyüzden bekleyelim bnce bi kesinleşsin meclisten mi nerden geciyosa gecsin öyle düşürelm ki bidaha ekleme ihtimali olmasın :26:

İşte ondan korkuyorum. Düşürmek güzelde eklemek.. Çok koyucak. O yüzden kalsın bari ya :26:

Ya işte oyüzden bekleyelim bnce bi kesinleşsin meclisten mi nerden geciyosa gecsin öyle düşürelm ki bidaha ekleme ihtimali olmasın :26:

Aynen öyle kızlar, ben de kendimi kolay tutuyor değilim bir anda 300 lü şafakların başını görücem ben de, hevesten heyecandan deli gibiyim ama olur da aksi giderse bazı işler, elim gitmez o şafağı artırmaya. Bugün değil de 1 hafta sonra 1 ay sonra düşürelim ama tam düşürelim, başka bir ihtimal söz konusu dahi olmasın

Aynen garanti olsun düşüşümüz İple halatla çekiyorum o günü ztn zor zaptediyorm kendimi

Sabrın sonu selametmiş güzel olck inş düşücez oynaya oynaya merak etme

İnsallah ya siz bianda 300lere ben 200lere düşücem bundan güzel duygumu var yaaaa. Bide geniş kapsamlı düşnürsem eğer sevdiceğm yıl dönümümzde ve doğum günümde yanımda olucakkkkkkkkkkkkkkkk

İnsallah ya siz bianda 300lere ben 200lere düşücem bundan güzel duygumu var yaaaa. Bide geniş kapsamlı düşnürsem eğer sevdiceğm yıl dönümümzde ve doğum günümde yanımda olucakkkkkkkkkkkkkkkk

Benimki yıl dönümümüzü kaçıracak ama doğum günümden kısa bir süre evvel yanıma gelecek ki bu sene doğum günümden bir gün önce teslim olmuştu. Bana bu sene gelen hediyeyle önümüzdeki sene arasındaki farka bakın, bırak kesinleşmeyi haber ilk yayınlandığında çıkıp balkona avaz avaz bağırabilirdim yani, o derecedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…