93/3 asker yolu bekleyenler

askerde arttı ama naci kıskanç biri öle kabul ettim onu ben umarım braz hafifler ama:26:

yok tatlım hafıflemez oyle gıder yapısı oyle demek benımkınınde sakın bı yapısı var takmıyo hıc bıseyı askere gıttı hala oyle bısı degısmedı yanı bole gıdermı bılmıyorum zaman gosterıck artık :1::1:

bi yere gidince haber ver diyoda nerden görüp haber vericem arkadaşıma gittim demedim hiç gittiğimde söledm bişey dmedi ama bakalım aramız bozulur diye gittiğim yerleri sölemiyorum çoğu zman:26::26:

canım sen soyle yıne de sonra bırınden duyar ya da agzından kacar neden soylemedn yalanmı atıyosun dıye daha kotu olur allah korusun :18:

canım sen soyle yıne de sonra bırınden duyar ya da agzından kacar neden soylemedn yalanmı atıyosun dıye daha kotu olur allah korusun :18:

kaçıyo zaten bazen o da sıkmasın beni söliyim söle diyip duruyo sölemem kafama kakar uğraşamam zaten o gelnce başkasını istemiyorum askerdeykende her gün gezdiğim yok arada 1 2 saat uğruyorum arkadaşlarıma:1:

kaçıyo zaten bazen o da sıkmasın beni söliyim söle diyip duruyo sölemem kafama kakar uğraşamam zaten o gelnce başkasını istemiyorum askerdeykende her gün gezdiğim yok arada 1 2 saat uğruyorum arkadaşlarıma:1:

Amann pembe yalan bunlar bısı olmaz agzınızın tadı bozulmasın onemlı olan o askerden gelınce hersey duzene gırer nasıl olsa :ssz:

en iyisini yapıyosun, havalar da güzelleşti, zaman geçmiyor evde!
ben de bi tatsızım, ağlamıyorum ama ne mutluyum ne mutsuz.. hislerimi almışlar gibi....
raşit çok sıkıldı özellikle aşçılıktan. hava ısındıkça ocak başında durmak işkence olacak diyor.
bi de sürekli içeride.
diğer askerler nöbete, devriyeye gidiyor, bizimki sürekli mutfakta kapalı.
o yüzden de bunaldı, bırakmak istiyor mutfağı ama yerine geçecek kimse yokmuş.
bi de özlem tavan yaptı artık.
biz daha 1.5 ay önce görüştük ama onun özlemi bana olduğu kadar evine, aile hayatımıza falan..
yani sosyal yaşama geri dönmek isteği ağır basıyor artık... :ssz: sabır işte bundan önceki 9 ay gibi yine sabırdan başka çare yok :52:

Hakli.Askerlik ztn berbat birsey birde ustune mutfaga tıkılıp kaliyor.Askerlikten skıcı olmayan birseyde beklenemez ztn..7ayı devirdik bzde.gecen aya deilde artik tamamen kalan 2 aya odaklandm.Bzn ck mutsuz oluyorm karamsar oluyorm bznde gecicek biticek moduna giriyorm.herkes icin farkli zorluklari var..
Snn icn durum daha farkli evlisiniz.onsuZ tek basina evi ceviriyosun.iyiki calisiyoruzda en azindan sabahlari kendimizi disari atiyoruz.eve geldigmde bgnde btti diyorm.
Emrede bunalmaya basladi nerdeydm smdi neredeym bi basima diyo.surkli plan prgram hayal..son aylari yasiyoruz brz daha sabir Gostercez Handecim.

Amann pembe yalan bunlar bısı olmaz agzınızın tadı bozulmasın onemlı olan o askerden gelınce hersey duzene gırer nasıl olsa :ssz:
ah bi gelse başkasını gözüm görmezdi zaten gezmekten tozmaktan başka yere gidicek vaktim bile yoktu eve 10da gelir 9da giderdim otel gibi kullanırdım çok özledim o günleri çoooook:ssz::ssz::ssz::14:

kübi ya kendi kendimize konuşmamız falan tamamen aynı :)
böyle ne çabuk karalanıyosunuz ama böyle geçmiyosunuz ki deyip konuşuyorum ben de :)
biriktirmek kesinlikle daha eğlenceli.
ama türkiye haritamı günlük işaretliyorum :72:

Heheh ayni seyleri yasiyoruz Handecim:)
Haritam guzellesmeye basladi rengarenk olmaya basladi:))Kaldirip haritayi bakiyorm falan 10gun kalsa elimle gosterebilcem safagi falan diye kendi kendime konusuyorm:))

ah bi gelse başkasını gözüm görmezdi zaten gezmekten tozmaktan başka yere gidicek vaktim bile yoktu eve 10da gelir 9da giderdim otel gibi kullanırdım çok özledim o günleri çoooook:ssz::ssz::ssz::14:

Aynen bende annem laf edıyordu artık otur da bı yuzunu gorelım dıye hergun sokakta gezmelerr tozmalarr ahh ah hatırlattın bak sımdı anılarım debrestı bende cok ozledım o gunlerı :26:

Back
X