- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #26.821
Dayan tertooo, bugünü de yarıladık bakk
Gunaydinlarrrr canlarımmm dun gece serumu yiyince kendime geldim yavas yavas atiyorum bezgin ruh halimi 2 gun sonra plakalardayim
Dun cok berbat bi haldeydim Cagla, sevdicegim sabaha kadar yoldaydi gece bindi malum biz de varana kadar msjlastik uykusuzdum agladim biraz da gun boyu ustune bi de regl oldum bi agri anlatamam, sevdicegimin de yoklugu eklendi kaldiramdim aksam acillik oldum serumu yiyince acildi benim gozler
off daha günün yarısı mı??????????????
şimdiden çok yoruldum offff
geçmiş olsun canım, dikkat et kendine :18:
Aman geçmş olsn hepsi üst üste gelmş şimdi iyiysen sorun yokta dikkat et yinede ihmal etme kendini
off daha günün yarısı mı??????????????
şimdiden çok yoruldum offff
geçmiş olsun canım, dikkat et kendine :18:
Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine
Kızlar ne güzel şafaklarınız görünce çok özeniyorum size hemde seviniyorum adınıza inşaAllah darısı bizim başımızaa 🙏🙏
Hımm rahatsa iyiyse sorun yok canım
İnşallah sende en kısa sürede güzel haberler alırsın
inş. canım benım allah hepımıze kolaylık versın
Aminn tatlımm inşallahh
Seninle kalan safak gunlerımız aynı tatlım :13:
Kızlar ne güzel şafaklarınız görünce çok özeniyorum size hemde seviniyorum adınıza inşaAllah darısı bizim başımızaa 🙏🙏
Evet aynı olan birşey daha var
Sevdiklerimizin isimleri aynıHüseyin
aaa oylemı o zaman baya ortak tarafımız var canm benmEskiden hüseyin ismini sevmezdm bana cok eskı bı ısım gibi gelırdı ama nısanlımla tanıstıktan sonra dunyanın en guzel ısmı gıbı gelıyo artık
Bende eski isimleri sevmem ama ona ayrı bir yakışıyor isim
Sevdiğinde olunca daha bi farklı oluyo en güzeli gibi geliyo
Benimde ayrı bi vadeli hesabım var günlük faizle çalışan.Her ay otomatik maaşımın 100tl sini oraya atıyo.İstedigin zaman cekebiliyosun üstüne para yatrdıkca faizide artıyo.Hani cok bi faiz almıyo ama yinede birikim birikimdir.Sende iyi düşünmşsün nişandı düğündü çeyiz derken çok para gidicek hatta ya bn bu kadarı nasıl harcadm bile diyebilrsin
Bide bu dediğim turuncu hesapta parandan biraz çeksen bile faizin bozulmuyor.
Faiz ne kdr işlerse işlesin kar kardır:)Sende iyi yapmışssın maaştan her ay 100 tl yi unutuyosun.Birde bnm maaş dışında sodexhom var.istersem birazını paraya çevirip ordan alığım para ilede altın yapabiliyorum yada köşeye atabiliyorum:) kendi çapımda byle arttırıyorum işte:)
aynen bn çeyiz nişan konusunda yapabileceğimi yapmayı düşünüyorum.Sıkıştığım noktada ailem devreye girer ztn:)
Bnm vadesiz hesabımda turuncu hesap gibi işte.O yönden iyi oluyo ugraştrmıyo bidaha bozdur fln filan.
Sodexho iyi bşy ya bozdurmasan bile eve yicek alışverişinide ordan yapabilrsnz belli marketlerden sanırm ama sen altın olarak yapmkla iyi yapmşsn işine ölesi daha cok gelrBizde öğlen yemek cıktıgı için sodexhomuz yok :18:
İşe başlayınca ztn insan ister istemez aileme daha fazla yük olmiyim moduna bürünüyo haklı olarak.Hatta ailene yardm edince kendimi büyümş gibi hissettim bn şahsenUmarım herşey gönlünce olur hiç bşy içinde kalmadan güzelce yaparsnz nişanı çeyizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?