93/3 asker yolu bekleyenler

Kızlar ne güzel şafaklarınız görünce çok özeniyorum size hemde seviniyorum adınıza inşaAllah darısı bizim başımızaa 🙏🙏

Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine

Aman geçmş olsn hepsi üst üste gelmş şimdi iyiysen sorun yokta dikkat et yinede ihmal etme kendini

Sağolasın canım benim simdilik iyiyim ama bugun okulu ascam gibi hic gidesim yok

off daha günün yarısı mı??????????????
şimdiden çok yoruldum offff

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine :18:

Sağolasın sende Handecim, bitse de şu askerlik kurtulsak hepimiz artık

Son düzenleme:
Kızlar ne güzel şafaklarınız görünce çok özeniyorum size hemde seviniyorum adınıza inşaAllah darısı bizim başımızaa 🙏🙏

Canim biz de zamaninda simdi teskeresini alanlarin safaklarina ozenirdik, bu gunleri gorebilmek icin cok direndik ama inan suan bile cok gibi geliyor bize darisi basina olsun

Ahh ahh ayşenur biz de o kadar çok bekledik ki bu günleri
Gerçekten hala gözüme çok geliyor benim 2,5 ay bile çünkü sabrımız da bitme noktasına geliyor yavaş yavaş
Ama siz de bizim olduğumuz şafaklara geleceksiniz hiç üzülme...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende eski isimleri sevmem ama ona ayrı bir yakışıyor isim

Bide bu dediğim turuncu hesapta parandan biraz çeksen bile faizin bozulmuyor.
Faiz ne kdr işlerse işlesin kar kardır:)Sende iyi yapmışssın maaştan her ay 100 tl yi unutuyosun.Birde bnm maaş dışında sodexhom var.istersem birazını paraya çevirip ordan alığım para ilede altın yapabiliyorum yada köşeye atabiliyorum:) kendi çapımda byle arttırıyorum işte:)
aynen bn çeyiz nişan konusunda yapabileceğimi yapmayı düşünüyorum.Sıkıştığım noktada ailem devreye girer ztn:)

Selam kızlarrr.Ay sonları bana fenalık getiriyoo. Emrede ay sonu geldimi şafak sıkıştırıyor diye mızmızlanmaya başlıyoo.
Sevdiklerimiz geldikten snra ay sonları hiç umrumuzda olmayacak bile.Zalimsin zamannn

Bnm vadesiz hesabımda turuncu hesap gibi işte.O yönden iyi oluyo ugraştrmıyo bidaha bozdur fln filan.
Sodexho iyi bşy ya bozdurmasan bile eve yicek alışverişinide ordan yapabilrsnz belli marketlerden sanırm ama sen altın olarak yapmkla iyi yapmşsn işine ölesi daha cok gelr Bizde öğlen yemek cıktıgı için sodexhomuz yok :18:
İşe başlayınca ztn insan ister istemez aileme daha fazla yük olmiyim moduna bürünüyo haklı olarak.Hatta ailene yardm edince kendimi büyümş gibi hissettim bn şahsen Umarım herşey gönlünce olur hiç bşy içinde kalmadan güzelce yaparsnz nişanı çeyizi

Eve alışveriş yapma gbi bi şansım oluyor tabi.veya yemeğe çıkıyoruz eve söylüyoruz falan.Dışarı çıktığımda sodexho mu kullanıyorum bir şey yiyip içerken. Çoğu cafelerde geçiyor.
Herşey istediğim gibi olsun aman aklım kalmasın aman içimde kalmasın diye elimden geleni yapıyorum çok şükür bereketli heralde param:))
Bnde ev için çalıştığım süre boyunca birçok şey yaptım hoşuma gidiyo bnmde:)
İnşallah cnm hepimizin gönlünden geçtiği gibi olsun herşey:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…