93/3 asker yolu bekleyenler

İnşaAllah ablacım ya 🙏🙏

Selam kzlar bu aralr yne pek giremdm buraya şafağı ble saymayı unuttum şu aralar görnce sevndm şmdi :))

bnde aynı ya hergün aynı geçiyor bnmde, şafağında güzelleşiyor ama artık sizinkiler gidince sıra bize gelcek seviniyorum

siz bizi bekliyosunuz bzde Çağla Hande onlar gtsn dye beklyruz eVT güzlleşyo artk güzlleşsn cnm yaa plakalara az klcak 100e bi inseydik :18:

siz bizi bekliyosunuz bzde Çağla Hande onlar gtsn dye beklyruz eVT güzlleşyo artk güzlleşsn cnm yaa plakalara az klcak 100e bi inseydik :18:

evet sizde onları bekliyorsunuz aynen yaa bnmde hedefim şuan 200lerden kurtulmak bakmıyorum zaten yine şafağa kendimi mutlu etmek istiyorum zaman geçsin biraz

evet sizde onları bekliyorsunuz aynen yaa bnmde hedefim şuan 200lerden kurtulmak bakmıyorum zaten yine şafağa kendimi mutlu etmek istiyorum zaman geçsin biraz

Ben bakmaym desmde görüyorum ya illa ki :) Hedef koymak güzl oluyo cnm gelnce insan kendini iyi hissediyo

ya aynen, ayın 20 si olduğunda uzuyor da uzuyor artık bana günler offffffffffff

23 dakika konuştuk hemencik geçiverdi sanki iki dakika gibi ah ah çok özledim sevdiceğimi çooook..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…