- 4 Mayıs 2014
- 595
- 9
- 118
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #26.841
Ahh ahh ayşenur biz de o kadar çok bekledik ki bu günleri
Gerçekten hala gözüme çok geliyor benim 2,5 ay bile çünkü sabrımız da bitme noktasına geliyor yavaş yavaş
Ama siz de bizim olduğumuz şafaklara geleceksiniz hiç üzülme...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kzlar bu aralr yne pek giremdm buraya şafağı ble saymayı unuttum şu aralar görnce sevndm şmdi :))
bende girmiyorum eskisi gibi girsemde yazmıyorum sizde yoksunuz zaten. sen napıyon nasılsın tatlım:44:
İyiym canım napayım ya hayat değişik çabalıyoz işte bi yandan gün sayıyoruzSen napıyosun görüşmeyeli
bnde aynı ya hergün aynı geçiyor bnmde, şafağında güzelleşiyor ama artıksizinkiler gidince sıra bize gelcek seviniyorum
siz bizi bekliyosunuz bzde Çağla Hande onlar gtsn dye beklyruzeVT güzlleşyo artk güzlleşsn cnm yaa plakalara az klcak 100e bi inseydik :18:
evet sizde onları bekliyorsunuzaynen yaa bnmde hedefim şuan 200lerden kurtulmak bakmıyorum zaten yine şafağa kendimi mutlu etmek istiyorum zaman geçsin biraz
Ben bakmaym desmde görüyorum ya illa ki :) Hedef koymak güzl oluyo cnm gelnce insan kendini iyi hissediyo
Bn kapattim ayarlardan safak tablolarini gormuyorum hic:) sizinkileri zaten gordukce iç çekiyorum caglalarinki filan cok süper darısı başımıza:)
Selam kızlarrr.Ay sonları bana fenalık getiriyoo. Emrede ay sonu geldimi şafak sıkıştırıyor diye mızmızlanmaya başlıyoo.
Sevdiklerimiz geldikten snra ay sonları hiç umrumuzda olmayacak bile.Zalimsin zamannn
İnşaAllah ablacım ya 🙏🙏
Onu ben samimiyet sözcüğü olarak şey etmiştim yakız teyze deseydin bari deli
Onu ben samimiyet sözcüğü olarak şey etmiştim ya((
takılıyorum kız, istediğini de tabiki
her yeri dolsun hemencecik çağlaa
rengarenk olsun haritamızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?