- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #27.181
evet tatlım birlikte aynı günleri saymamızda güzel oldu
Sen biraz fazladan atarlısın sankim
Ayyyyyyy şimdi çatlicam millet alıcılarını mı kapattı anlamıyorm ki :44:
kız bu arada nacinin kardeşiyle ar5am düzeldi bi aradım kızı yazık nasıl içten konuşuyo şimdi gün aşrı konuşuyoruz ben fesatlık yapmışım utandım kendimden hatta taşınmaya temizliğe yardıma geliyolardı annem zahmet etmeyn diye diye zor ikna etti tamammen yerleşince oturmaya gelcekler
Yok şu an gayet sakinim atarlanıcak bir durumda göremedim zaten niye öyle anlaşıldım o da enteresan..
Salak yapmak adettendir Tertoo, bu topik nelerini gördü
Zor ya su nobet isi Allah yardimcisi olsun tatlim
Nelerini gördüde bölesinide görmemşti sanırım
sizin diğer devreler nerde pelin? ben ikinizden başkasını görmedim, onlar ayrı bi yerde mi konuşuyolar? :44:
Genelde atarlanılcak bir durum olmuyor ama sen hemen asabileşiyorsun canım yazılarına hep denk geliyorum
evet tatlım onlar 94 yarenleri topiğindeler sanırım buraya yazmışlar kmse takmamış sanırım:44:
kız bu arada nacinin kardeşiyle ar5am düzeldi bi aradım kızı yazık nasıl içten konuşuyo şimdi gün aşrı konuşuyoruz ben fesatlık yapmışım utandım kendimden hatta taşınmaya temizliğe yardıma geliyolardı annem zahmet etmeyn diye diye zor ikna etti tamammen yerleşince oturmaya gelcekler
Yazıyla iletişim kurarken insanların yanlış anlaması olası.. Ses mümik ve jestleri kullanamıyoruz sonuçta.
Sen nacide yok ya ondan destek istedin arada problemler oldu neyseki sevndm hadi tatlım iyi olun en iyisi:)
öff çok sıkıldım, arayıp raşitle kavga mı etsem?
kavga konusunda deneyimli arkadaşlar herhalde sık sık kavga edince eğleniyolar
Ee cnku burasi 93/3 topigi
evet hayatım bende mutluyum şu an
Allah bozmasin tatlım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?