93/3 asker yolu bekleyenler

Bak azıcık kaldı sadece 2 aycık bizim şafaklara bak da moralin yerine gelsinn

Demi ya. elimi tutmak için sormuştu be ilk zamanlar, şimdi bırak desem bıraktıramıyorum adama

Tabi şimdi utanılmıyor ama küçükken çok taktığımız için bu gibi durumları ağlamak isterdim resmen :)

Utanmistm cnku gec taktirdim:)gulerken ve konusurken bi sure elimle agzimi kapatiyodum:)ama ilk olarak alta takildi snradan uste takilinca aa telmi vardi snde diye yeni farkedende olmustu:)altta farkedilmiyo cok allahtan:)emre askerlik bitiyo hala cikarmadilarmi teli falan diyo:)

Bak azıcık kaldı sadece 2 aycık bizim şafaklara bak da moralin yerine gelsinn

Canım beni şafak sıkıştırmaya başladı sanırım 1-2 gündür aslıma geri dönüp depresif Çağla'ya bağladım yeni baştan, hayır olsun
Öyle deme hayatım ya sizin şafaklar yine iyi. Laf aramızda kalsın çömezlerle, torunların şafak çok fena şuanda yaa. Onları gördükçe geçer mi beee diyesim geliyo

Rusya dogumlu orda dogup buyumusler.ama muslumanlar.acikcasi anneannemin babasi dedeleri nereye dayaniyomus onu blmiyorm:)
Anneannem bembeyaz tenli sari sacli tabi snradan beyaz sacli:)mavi gozlu bi kadindi:)babasida beyaz tenli aksakalli:)orada herseyi birakip gelmisler miras hakkimiz var orda ama kmse gidip ugrasmadi.ileride bn ugrasmayi dusunuyorm:))
Ya cok sogukta iyi deil kat kat giyin.bi yere gttignde soyun snra bidaha sar sarmala kendini.ama antalya cok sicak gtmistm tatil icn.izmire hic gtmedm.
İstersen bnm yaptigima bak kutulari saya saya yap bn oyle yapmistm Çağlaninkine bakarak.

Evet altta belli olmuyor :) Çocuk bıkmış senin telinden

Aynen valla geçer mi diyorum bende sizi görünce de bizim ki geçer mi diyorum Senin tarihin belli mi tatlım ?

Ayy ne ton ton anneannedir gerçi anneannelerin hepsi tontondur :) Ayy neden şimdiye kadar uğraşmadınız al tabi ki hakkınızı :) Erkutlarda ermenistan göçmeni ama bunu pek söylemez insanlar önyargılı diye :)

Benimde teyzemler antalyada erkutlar da orda yasıyorlar yazları gidiyorum çok felaket sıcak bunalıyorum. Askerlik bitecek daha hala tabloyu yapıcam

Hahhaa ilk ele ele tutusma animiz ayni desene:)

Aynen Kübb hatta dün bi itiraf geldi bu konuda. Biz orada karşıdan karşıya geçiyo olmasaydık ben daha tutamazdım senin elini, içten içe yaa arkadaş gibi duruyoruz böyle olmuyo diyodum ama cesaret edemiyodum güzel bahane olmuştu dedi

Yok canım bizim henüz tarih açıklanmadı ama kendi hesaplarımıza göre 7 Ağustosta bitiyor, 8 Ağustos akşamı da kollarımda inşallah

2.5sene oldu biktim artk her ay discideyim aile gbi olduk:)skldm artk ama bnden biri gbi oldu bnca sene snra hahha:))dislerim cok sorunlu ama disaridan bakildignda hic sorun ykmus gbi gozukuyo.cevremdekiler ne varki dislernde tel taktn falan diyo.2operasyon gcrdm.3.de geciricem.disciden o kdr korkardm ki artk ck normal siradan oldu bnm icn:)
Anneannemin ailesi ck varlikliymis orda.bi yasa cikmisti seneler once mallari olan gelip alabilir gbisinden.ama cok masrafli isler diye kmse ugrasmamis.hepimizin aklinda ama bi gun halletcez ins falan diye:)
Bnde anneannemin rusya dogumlu orda yasayip buraya geldigini falan ilk baslarda soylemezdm bi rusya on yargisi oldugu icn:)
Sehirlerarasi iliskiniz var yani sizin?
Bnde 465panosu vardi 365bulamamistm.kac tane pano degistirdim en son bunlarda sabit kaldim:)

Evet canım güzel oldu

Benim finallere de kim çalışacak çok merak ediyorumm :)

Yaparsın halledersn dicem ama ihmal etme

Emrede bana omrumu yemissin yaslanmisim diye takiliyo:))

Takılmasalar olmaz zaten yaa

Demi ya. elimi tutmak için sormuştu be ilk zamanlar, şimdi bırak desem bıraktıramıyorum adama

Bırakırlar mı hiç banada uzatmştı bnde tuttm tutuş o tutuş patladı gitti

Aradı şimdi yatağndaymış ondan çıktım çok özledim ya çoook

bizim el ele tutuşma olayımız da şöyle olmuştu.
bankta yan yana oturuyoduk,
raşit "elini tutmamda sakınca var mı?" diye sormuştu çekinerek.
ben de tutmasını istemiyordum (o zamanlar çok çekingendim)
ama istemeye istemeye uzattım.
ne kadar güzel parmakların var, bembeyaz demiş ve parmak uçlarımı sırayla tek tek öpmüştü.
yüzük parmağım onun dudağına değdiğinde böyle içimi bi sıcaklık kaplamıştı :)
sanırım ona olan duygularım yavaş yavaş hoşlanmaktan aşka dönüşmeye başlamıştı o anda.

Hahha bna da emreden 1sene sonra itiraflar gelmisti:)biz emreyle ilk cikmaya basladigimizda o kastamonuda uni.okuyodu 1.5ay bekledm.subat sonu gbi gelmisti hatta sevgililer gunune yakin:)gorunce sarilicaz falan diyoduk opemedik bile brbrimizi:))

Beni bazen kızdırıyo yanındayken bırak elimi falan diye triplere giriyorum da daha bi sıkıyo hııı canım olduu, hı hıı diye diye pis pis gülerek böyle bi de Ayy çok fenalar ya düşündükçe daha çok seviyorumm

Hahha bna da emreden 1sene sonra itiraflar gelmisti:)biz emreyle ilk cikmaya basladigimizda o kastamonuda uni.okuyodu 1.5ay bekledm.subat sonu gbi gelmisti hatta sevgililer gunune yakin:)gorunce sarilicaz falan diyoduk opemedik bile brbrimizi:))

:)))))
ilk başlarda hepimiz ne acemi ne çekingenmişiz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…