- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #27.541
bizim el ele tutuşma olayımız da şöyle olmuştu.
bankta yan yana oturuyoduk,
raşit "elini tutmamda sakınca var mı?" diye sormuştu çekinerek.
ben de tutmasını istemiyordum (o zamanlar çok çekingendim)
ama istemeye istemeye uzattım.
ne kadar güzel parmakların var, bembeyaz demiş ve parmak uçlarımı sırayla tek tek öpmüştü.
yüzük parmağım onun dudağına değdiğinde böyle içimi bi sıcaklık kaplamıştı :)
sanırım ona olan duygularım yavaş yavaş hoşlanmaktan aşka dönüşmeye başlamıştı o anda.
Hahha bna da emreden 1sene sonra itiraflar gelmisti:)biz emreyle ilk cikmaya basladigimizda o kastamonuda uni.okuyodu 1.5ay bekledm.subat sonu gbi gelmisti hatta sevgililer gunune yakin:)gorunce sarilicaz falan diyoduk opemedik bile brbrimizi:))
bizim el ele tutuşma olayımız da şöyle olmuştu.
bankta yan yana oturuyoduk,
raşit "elini tutmamda sakınca var mı?" diye sormuştu çekinerek.
ben de tutmasını istemiyordum (o zamanlar çok çekingendim)
ama istemeye istemeye uzattım.
ne kadar güzel parmakların var, bembeyaz demiş ve parmak uçlarımı sırayla tek tek öpmüştü.
yüzük parmağım onun dudağına değdiğinde böyle içimi bi sıcaklık kaplamıştı :)
sanırım ona olan duygularım yavaş yavaş hoşlanmaktan aşka dönüşmeye başlamıştı o anda.
Ohaa yalnız. Kızlar bu karşıdan karşıya geçme olayı taktikmiş de biz uyanamamışız yahu duruma
Hahhaa karsidan karsiya gecerken ilk el ele tutusanlar burayaaaa:))
:)))))
ilk başlarda hepimiz ne acemi ne çekingenmişiz yaa
Ohh maşallah valla ne güzel sizinki bitince bende 60larda olacağım :)
Yok canım bizim henüz tarih açıklanmadı ama kendi hesaplarımıza göre 7 Ağustosta bitiyor, 8 Ağustos akşamı da kollarımda inşallah
2.5sene oldu biktim artk her ay discideyim aile gbi olduk:)skldm artk ama bnden biri gbi oldu bnca sene snra hahha:))dislerim cok sorunlu ama disaridan bakildignda hic sorun ykmus gbi gozukuyo.cevremdekiler ne varki dislernde tel taktn falan diyo.2operasyon gcrdm.3.de geciricem.disciden o kdr korkardm ki artk ck normal siradan oldu bnm icn:)
Anneannemin ailesi ck varlikliymis orda.bi yasa cikmisti seneler once mallari olan gelip alabilir gbisinden.ama cok masrafli isler diye kmse ugrasmamis.hepimizin aklinda ama bi gun halletcez ins falan diye:)
Bnde anneannemin rusya dogumlu orda yasayip buraya geldigini falan ilk baslarda soylemezdm bi rusya on yargisi oldugu icn:)
Sehirlerarasi iliskiniz var yani sizin?
Bnde 465panosu vardi 365bulamamistm.kac tane pano degistirdim en son bunlarda sabit kaldim:)
Kızlar topiğin adını tezkeredn snra değiştirelim
İlk zamanlar gerçekten komedi ya. Biz de mesela bazı aksilikler yaşandı düşün aynı şehir içerisinde 15 gün görüşememiştik. Hani özledimler görünce şöyle sarılıcam böyle sarılıcamlar havada uçuşuyo, bir karşılaştık asker arkadaşı gibi tokalaşmıştık sadece
Huhhhuuuu Raşit Asker gizli romantiklerden yalnızzzz
Allah kurtarsın valla diş olayları çok zor o koltuğa oturmak çok zor bende çok çektim anlıyorum seni canm :)
Sen uğrasırsın artık :) Evet canım insanlarda bir önyargı oluyor erkut hala söylemez kimseye ben bazen diyorum dalga geçiyrum benim ermeni yabancı sevgilim var diye
Evet şehirler arası bir ilişki yurutuyoruz :) asker malzemesi satan bir yerden istedim tablo ama onlar tanıtım kartı gibi çok basitti
Allah kurtarsın valla diş olayları çok zor o koltuğa oturmak çok zor bende çok çektim anlıyorum seni canm :)
Sen uğrasırsın artık :) Evet canım insanlarda bir önyargı oluyor erkut hala söylemez kimseye ben bazen diyorum dalga geçiyrum benim ermeni yabancı sevgilim var diye
Evet şehirler arası bir ilişki yurutuyoruz :) asker malzemesi satan bir yerden istedim tablo ama onlar tanıtım kartı gibi çok basitti
Ay bende anlatmazsam çatlarım
Yürüyen merdivenlerden iniyorduk teklif ederken tutup bırakmıştı 2-3 sanıyelik ömür boyu elini tutmak istiyorum diyee
Haha smdi ne rahatlar ama dmi:))bide yaptiklarini kabul etmeyip sn ilk syle yaptn byle yaptn falan der emre:))
Biz hep ayriydik maalesef.uni.btmesini bekledk snra izmite gtti orda ise basladi.haftada bir gorusurduk.smdide askerlikk
Huhhhuuuu Raşit Asker gizli romantiklerden yalnızzzz
Sordugunda da evet desem olrmu hayir desem olrmu diye napcagimi bilemezdm heralde ben:)bide emre bak sn syle yapmistn ztn diye takilir bana:))
Ellerin cok guzel ahh bu erkekler:))
İlk el ele tutsma aniniz guzelmis romantik bnce:)
Ay evet ya yaninda yemek bile yiyemeZdm bi yerime bulasir falan diye:)
Ay bende anlatmazsam çatlarım
Yürüyen merdivenlerden iniyorduk teklif ederken tutup bırakmıştı 2-3 sanıyelik ömür boyu elini tutmak istiyorum diyee
Amann Kübb şu durumda haftada bir falan birer nimet yani.
Bizim de askerlikten sonra şehirler ayrılabilir belki malum durumlardan bakalım biz napıcaz
5.5seneden sonra artik alistm.hergun gorusmek nasil bi duygu acaba falan diyorum:)
Netlestimi nasil bi yol izleyeceginiz?
sorma, onda ne şiirler, ne sözler vardı da sonradan kütükleşti
gerçi ben ilk el ele tutuşmamızı kendiliğimden hatırlayamayıp az önce onun anlatmasıyla hatırladım
ben de biraz odun olmuşum :))))
aynen ben de çok panikliyodum bişey sorduğunda hep sessiz kalıyodum
bilmiyorum diye cevap veriyodum.
emri vaki ile hep kandırdılar bizi kübiiii
ne diyosun 1 seneden fazla her gittiğimiz mekanda sadece su içtim. aç gezdim aylarca beee
Seninki de romantikmiş yahuu
Tubikk Kübii bi bizimkiler mi odunmuş be karşıdan karşıya geçerken ketenpereye getirmişler bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?