93/3 asker yolu bekleyenler

Huhhhuuuu Raşit Asker gizli romantiklerden yalnızzzz

Hahha bna da emreden 1sene sonra itiraflar gelmisti:)biz emreyle ilk cikmaya basladigimizda o kastamonuda uni.okuyodu 1.5ay bekledm.subat sonu gbi gelmisti hatta sevgililer gunune yakin:)gorunce sarilicaz falan diyoduk opemedik bile brbrimizi:))

İlk zamanlar gerçekten komedi ya. Biz de mesela bazı aksilikler yaşandı düşün aynı şehir içerisinde 15 gün görüşememiştik. Hani özledimler görünce şöyle sarılıcam böyle sarılıcamlar havada uçuşuyo, bir karşılaştık asker arkadaşı gibi tokalaşmıştık sadece

Son düzenleme:

Sordugunda da evet desem olrmu hayir desem olrmu diye napcagimi bilemezdm heralde ben:)bide emre bak sn syle yapmistn ztn diye takilir bana:))
Ellerin cok guzel ahh bu erkekler:))
İlk el ele tutsma aniniz guzelmis romantik bnce:)

Yok canım bizim henüz tarih açıklanmadı ama kendi hesaplarımıza göre 7 Ağustosta bitiyor, 8 Ağustos akşamı da kollarımda inşallah
Ohh maşallah valla ne güzel sizinki bitince bende 60larda olacağım :)

Allah kurtarsın valla diş olayları çok zor o koltuğa oturmak çok zor bende çok çektim anlıyorum seni canm :)

Sen uğrasırsın artık :) Evet canım insanlarda bir önyargı oluyor erkut hala söylemez kimseye ben bazen diyorum dalga geçiyrum benim ermeni yabancı sevgilim var diye
Evet şehirler arası bir ilişki yurutuyoruz :) asker malzemesi satan bir yerden istedim tablo ama onlar tanıtım kartı gibi çok basitti

Ah ah anılarımz depreşti hepimiz aynı duyguları yaşamışız çekingenliklerde ayrı bi güzl di yaaa

Haha smdi ne rahatlar ama dmi:))bide yaptiklarini kabul etmeyip sn ilk syle yaptn byle yaptn falan der emre:))
Biz hep ayriydik maalesef.uni.btmesini bekledk snra izmite gtti orda ise basladi.haftada bir gorusurduk.smdide askerlikk

Sizin de bir şey kalmadı canım. Ben hep derim 300 ler 200 ler benim için zulümdü. 100 ler nasıl geçti anlamadım diye

Bzde sehirler arasi yuruttuk hep smdide askerlik.evlenince kavusucaz bz artk falan diyoruz:))
Ehhehe aman ya kim nasil dusunurse dusunsun.insan olsun iyi olsunlar yeter.illa oldugu memlekete ait huyu suyu olcak diye seyler dusunuyo cogu insan.
Ya cok kolay excelde yaparsin hemencik

Haha smdi ne rahatlar ama dmi:))bide yaptiklarini kabul etmeyip sn ilk syle yaptn byle yaptn falan der emre:))
Biz hep ayriydik maalesef.uni.btmesini bekledk snra izmite gtti orda ise basladi.haftada bir gorusurduk.smdide askerlikk

Amann Kübb şu durumda haftada bir falan birer nimet yani.
Bizim de askerlikten sonra şehirler ayrılabilir belki malum durumlardan bakalım biz napıcaz

Huhhhuuuu Raşit Asker gizli romantiklerden yalnızzzz

sorma, onda ne şiirler, ne sözler vardı da sonradan kütükleşti
gerçi ben ilk el ele tutuşmamızı kendiliğimden hatırlayamayıp az önce onun anlatmasıyla hatırladım
ben de biraz odun olmuşum :))))

Sordugunda da evet desem olrmu hayir desem olrmu diye napcagimi bilemezdm heralde ben:)bide emre bak sn syle yapmistn ztn diye takilir bana:))
Ellerin cok guzel ahh bu erkekler:))
İlk el ele tutsma aniniz guzelmis romantik bnce:)

aynen ben de çok panikliyodum bişey sorduğunda hep sessiz kalıyodum
bilmiyorum diye cevap veriyodum.
emri vaki ile hep kandırdılar bizi kübiiii

Ay evet ya yaninda yemek bile yiyemeZdm bi yerime bulasir falan diye:)

ne diyosun 1 seneden fazla her gittiğimiz mekanda sadece su içtim. aç gezdim aylarca beee

5.5seneden sonra artik alistm.hergun gorusmek nasil bi duygu acaba falan diyorum:)
Netlestimi nasil bi yol izleyeceginiz?

her gün görüşmeyi ben de o kadar az tecrübe ettim ki.

önce ben lisede, o üniversitedeydi.
sonra ben üniversitede, o iş hayatındaydı.
2 ayda 1 falan görüşüyorduk.
sonra evlendik,
ben izmirin bi ucunda o diğer ucunda.
15 günde bir görüştük.

sonra tam 5 ay aynı evde kaldık ve askerlik yine ayırdıııııııı

Ah ahhh emrede saclarimi seffaf jeletine koyup saklamis.bilet alirken cuzdanini cebinden dusurunce itiraf etmisti icnde sclarin var ona uzuldum diye:)
Romantikligine dair elimde deliller varr karsisina sunabilirm her zmn:)
Bende emrenin hatirladigi bzi durumlari hatirlamiyorm aslinda vardir bndede odunluk agzim laf yapmaz mesela:)
Hahhaa cogu kisi ac gzdi galiba ilk baslarda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…