- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #27.561
her gün görüşmeyi ben de o kadar az tecrübe ettim ki.
önce ben lisede, o üniversitedeydi.
sonra ben üniversitede, o iş hayatındaydı.
2 ayda 1 falan görüşüyorduk.
sonra evlendik,
ben izmirin bi ucunda o diğer ucunda.
15 günde bir görüştük.
sonra tam 5 ay aynı evde kaldık ve askerlik yine ayırdıııııııı
Ah ahhh emrede saclarimi seffaf jeletine koyup saklamis.bilet alirken cuzdanini cebinden dusurunce itiraf etmisti icnde sclarin var ona uzuldum diye:)
Romantikligine dair elimde deliller varr karsisina sunabilirm her zmn:)
Bende emrenin hatirladigi bzi durumlari hatirlamiyorm aslinda vardir bndede odunluk agzim laf yapmaz mesela:)
Hahhaa cogu kisi ac gzdi galiba ilk baslarda:))
5.5seneden sonra artik alistm.hergun gorusmek nasil bi duygu acaba falan diyorum:)
Netlestimi nasil bi yol izleyeceginiz?
Ah ahhh emrede saclarimi seffaf jeletine koyup saklamis.bilet alirken cuzdanini cebinden dusurunce itiraf etmisti icnde sclarin var ona uzuldum diye:)
Romantikligine dair elimde deliller varr karsisina sunabilirm her zmn:)
Bende emrenin hatirladigi bzi durumlari hatirlamiyorm aslinda vardir bndede odunluk agzim laf yapmaz mesela:)
Hahhaa cogu kisi ac gzdi galiba ilk baslarda:))
vayyy emre enişte saç tellerini bile saklamış
offf ne aç gezmişiz ya.
raşit diyodu sen neden bişey yemiyosun.
yiyip de geldim diyodum.
ama dua ediyodum nolur midem guruldamasın diyeeee
su içerken bile gözünü dikip ben izliyodu, onu bile rahat içemiyodum.
ama su içeceğim zaman suyu bardağa koyar, ellerinin arasında ısıtırdı bi süre. üşütüp hasta olmayayım diye, ay kıyamam ya ne tatlıydı o halleri
2015 yaza inşallah evli olacaksınız ama siz öyle düşün bu sene sonnnn
Uzmanlık başvurusu yapacak Kübb açılmasını bekliyor. Ben de malum eylülde kpss ye giricem. Ayti uzman olur ben de atanırsam sürpriz bir evlilik gelecek gibi ben 2016 olur en erken bu durumda diyorum ama şartlar böyle olursa Ayti 2 sene beklemez
Sadece Aytinin uzmanlık işi olursa benim okulumun bitmesini beklicek ona kalsa o durumda sadece 3 sene bekler ( okul 2017 de bitiyo ) ama babam ben işe girmeden bu meseleye onay vermezBenim kpss m olur Ayti nin uzmanlık olmazsa senin atandığın şehre gelirim ben de orada iş bulur çalışırım ayrı kalmayız korkma diyor ama bunu ne kadar gerçekleştirebiliriz inan bilmiyorum . Ülke şartları malum ha diyince iş bulunmuyor maalesef
Aslında her şeyi ihtimaller üzerinden konuşuyoruz daha işler sınava bağlı olduğu için. En net olan şey bir aksilik çıkmazsa eylülde bir tanışma gerçekleşecek aileler arasında. Daha fazla ileriye atamıyorum çünkü bunu Aytiye kalsa ocakta izne geldiğinde yapacaktı
Yaaa midem guruldamasin diye bnde ck dua ederdm naparim guruldarsa diye dusunurdmm:)
Emrede ne incelikler vardi genctik o zaman der.ama hala incelikleri devam eder tabiki arada artik:)
Cok ince dusunceliymisss
çağla aytaç çok heyecanlı da, aileleri sen bence atabildiğin kadar uzağa at.
tamam sen onun ailesini, o senin aileni tanıyor. bence yeterli şimdilik.
aileleri tanıştırır ama sonra evlilik işlerini uzatırsanız "bence" aileler arası gerilimler yaşanabilir. en ılımlı ailelerde bile olur bence.
tanıştıktan sonra birbirlerine karşı sorumlu oluyorlar çünkü.
Ben de istemiyorum ki daha şimdiden tanışmalarını, çünkü tarihlerde bi netlik yok yani hep ihtimaller üzerine ama laf anlatamıyorum. Biraz fazla diretsem şu konuda daha erken diye, tabi sen istemiyorsun, işler ciddiye binecek diye gözün korkuyo , sevmiyosun falan demeye başlıyo. Ve şöyle de bi durum var ki evlilik isterse ( abartıyorum ) 2020 de olsun Aytaç dönünce iş resmiyete dökülsün istiyo en azından bi sözle.
Doğru söylüyorsun 137ye nasıl geldim dönünce geriye anlamıyorum :)Sizin de bir şey kalmadı canım. Ben hep derim 300 ler 200 ler benim için zulümdü. 100 ler nasıl geçti anlamadım diye
Bzde sehirler arasi yuruttuk hep smdide askerlik.evlenince kavusucaz bz artk falan diyoruz:))
Ehhehe aman ya kim nasil dusunurse dusunsun.insan olsun iyi olsunlar yeter.illa oldugu memlekete ait huyu suyu olcak diye seyler dusunuyo cogu insan.
Ya cok kolay excelde yaparsin hemencik
Ay aynı kaderi paylaşıyormuşuzz beni anlarsın sen o zaman :) Deneyeceğim canım tamam yoksa elde yaparım :) Siz kaç senedir uzaktan sevgilisiniz caım ?Burdanda bi romantiklik cktii:))
Seninki de romantikmiş yahuu
Tubikk Kübii bi bizimkiler mi odunmuş be karşıdan karşıya geçerken ketenpereye getirmişler bizi
hmm anlıyorum onu da, askerlikten sonra en azından adı konulsun istiyo.
aileler işin içine girince sülale de karışıyor ya ondan bunalırsınız gibi geliyo bana.
neyse bence aytaç geldiğinde konuşulur bu.
bence baban konuşur aytaçlaokul der iş der
2015 yaza inşallah evli olacaksınız ama siz öyle düşün bu sene sonnnn
Uzmanlık başvurusu yapacak Kübb açılmasını bekliyor. Ben de malum eylülde kpss ye giricem. Ayti uzman olur ben de atanırsam sürpriz bir evlilik gelecek gibi ben 2016 olur en erken bu durumda diyorum ama şartlar böyle olursa Ayti 2 sene beklemez
Sadece Aytinin uzmanlık işi olursa benim okulumun bitmesini beklicek ona kalsa o durumda sadece 3 sene bekler ( okul 2017 de bitiyo ) ama babam ben işe girmeden bu meseleye onay vermezBenim kpss m olur Ayti nin uzmanlık olmazsa senin atandığın şehre gelirim ben de orada iş bulur çalışırım ayrı kalmayız korkma diyor ama bunu ne kadar gerçekleştirebiliriz inan bilmiyorum . Ülke şartları malum ha diyince iş bulunmuyor maalesef
Aslında her şeyi ihtimaller üzerinden konuşuyoruz daha işler sınava bağlı olduğu için. En net olan şey bir aksilik çıkmazsa eylülde bir tanışma gerçekleşecek aileler arasında. Daha fazla ileriye atamıyorum çünkü bunu Aytiye kalsa ocakta izne geldiğinde yapacaktı
Ben bir kere yok aç değilim aç değilim dedim gün içerisinde. Sonra karnım öyle bir guruldadı ki yerin dibine girmiştim resmen
Evet seneye yazin insallah evlenmis olacagiz.askerlik btnce hersey daha guzel olacak diyorm hep:)
Hala vazgecmedi uzmanlik isinden.demek gercekten koymus kafaya istiyor bu durumu.insallah hicbir zorlugu yasamadan kurarsiniz duzeninizi.konustugumuz gbi kolay olur sizin icin.
Dedigin gbi keske ha diyince iş bulunabilse.Gunumuz sartlari malumm hicbirsey adil deil kmse hakkettigini yasayamiyo.Umarim şans sizinle olr Çağlacım.
Bencede artik aileler tanismalii:)12ay bekledin cocugu dile kolay.fakat aileler tanisinca siradaki adımı tahmin ediyosundur:)cok uzamaz bi adim atilir bnce :)
anlattıklarından belli oluyo kübra, emrenin seni çok sevdiği ve değer verdiği
büyük sorunlarınız da yok
olan ufak tefek şeylerde de ikiniz de sağduyulu yaklaşıyosunuz gözlemlediğim kadarıyla
Ünlü bir asker atasözü der ki:
"Şafak atar, baba yatar!"
iyi geceler ve sohbetiniz için teşekkürler kızlar, çok hoş vakit geçirdim sayenizde
Doğru söylüyorsun 137ye nasıl geldim dönünce geriye anlamıyorum :)
Ay aynı kaderi paylaşıyormuşuzz beni anlarsın sen o zaman :) Deneyeceğim canım tamam yoksa elde yaparım :) Siz kaç senedir uzaktan sevgilisiniz caım ?
Ayy romantik olur benim aşkitom bazenn :) OdunluğumuzdA çok olur ne de olsa karadenizlii
5.5 yıldır birlikteyiz.Anlarimm iyi bilirim mesafeleri,istedign an yaninda olamayislari.Ozel gunleri ayri gecirmeyi engeller oluslarini.
Yaa kafaya koymasının da sebebi malum. Askerlik yeterince sıkmadı mı Aytaç kafayı yedin sen iyice meslek olarak mı seçeceksin diyorum, hayallerimiz için başka şansım yok benim ev, eşya , düğün... diye listeyi sıralamaya bi başlıyo susuyorum ben de napıyım
Kübb sen bari yapma ya , Aytaç askerlikten sonra adım atılsın diye isteğini net bir biçimde şu ocaktaki izninde söylemişti. O günden sonra iki kere kahve falı baktılar bana. İkisinde de sen nişanlı - sözlü falan mısın dedi kadın yoo dedim, hıı o zaman en geç bu önümüzdeki kışa böyle bir olay yaşanacak yüzük görüyorum dedi, ikisi de hem de. Korkuyorumm yapmayınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?