93/3 asker yolu bekleyenler

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
​

:92: 31.MAYIS.2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)

... Snt55 ... ->>> BURDUR(MERKEZ) / AĞRI(MERKEZ)

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... ARAZIM ... 49 ->>> MUŞ'A SELAM YOLA DEVAM

... KUBB88 ... 53 ->>> RİZE'YE SELAM YOLA DEVAM

... apple2 ... 55 ->>> SAMSUN'A SELAM YOLA DEVAM

... seymasklgn ... 63 ->>> ŞANLIURFA'YA SELAM YOLA DEVAM

... Kanaryam35 ... 68 ->>> AKSARAY'A SELAM YOLA DEVAM

... zeytinagaci ... 68
->>> AKSARAY'A SELAM YOLA DEVAM

... meritoo ... 71 ->>> KIRIKKALE'YE SELAM YOLA DEVAM

... blss ... 75 ->>> ARDAHAN'A SELAM YOLA DEVAM

... sweet71 ... 75 ->>> ARDAHAN'A SELAM YOLA DEVAM

... KorEc ... 80 ->>> OSMANİYE'YE SELAM YOLA DEVAM

----------------
-----------
-----

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER

... Barney_Stinson ... 136

...NeLs ... 146

... tuqbaCadi ... 146

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... AskerYariyim ... 159

... dilanumut ... 161

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... prety54 ... 200

... Bella9292... 248

... wishw ... 248

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Okulu yarıda bıraktı, aslında o da haklı kendince şuan için en garanti iş maalesef ki o uzmanlık gibi. Hayallerimiz için , ikimiz için diyor başka da birşey demiyor zaten ve de haklısın daha da ne düşündükleri vardır da biz bilmiyoruzdur. Erkekler kapalı kutular çünkü ne kadar açığım deseler de içlerinde daha neleri var bu söylediklerinden kat ve kat daha fazla...
Evet ben de senelerce sözlü, nişanlı kalınmasının sıkıntı yaratacağını düşünüyorum. Hani herkes olayın içinde ve bu durum beni fazlasıyla geriyo.
Onun ve de ailesinin de bu düşüncesine çok kızamıyorum aslında. Babası ben de kız babasıyım, yarın bir gün bizim oğlan oraya gidip geliyor diye bir laf eden olur o insanların canı sıkılırsa ben de üzülürüm diyormuş keza Aytaç da böyle düşünüyor. Gelip gördü de benim oturduğum yeri, küçük bir yer. Aytaç'ı yabancı gördüler diye dönüp dönüp tip tip bakan kaç kişi oldu 5 dklık mesafeyi yürürken, gerginlik çıkacaktı neredeyse
Aileleri tanışmış bir çift olarak siz tecrübelisiniz aslında bu anlamda eğer dediğin gibiyse düşünebilirim tanışma işine bari bu kadar diretmemeyi ama Aytaç'ı da babasını da biliyorum çok tezcanlılar. Ben tanışma diye getiririm bi dahaki gelişimizde isteyelim der diye korkuyorum babasını, yapar çünkü biliyorum

Bz ne planlar kuruyoruzda bakalim karsimiza neler cikacak.belkide btn planlar degisir hic ummadiginiz bir iş olur bellimi olr hayat bu..
Ah su mahalle baskisi bitmedi gtti.Sanki ayip bisey yaptiniz.Sz ciddi dudunuyosaniz bnce ailelerin tanismasi cok normal.sonucta sen bi kiz evladisin ailenin guvenip hayatina aldigi insani taniyip ailesini bilmesi ck yerinde bi karar.ztn sık sık bi gorusme durumu olmaz ailelerin.
Sz kndi aranizda konusucaksiniz ztn.sana sormadan Tanismaya gelip isteme gbi bi durumla seni karşı karşıya birakirsa eger Aytaç ayıp etmis olr.seni zor ve şok bi durumda birakmis olur.bi ihtimal belki Aytaçla kndi aranizda yuzuk takabilirsiniz.Byle bi ihtimalde olur.Buda bi bağlılık,adım niyetini belli etmek sncta:)

Hunililer naber bende bir huniliyim hemde doğuştan Allah kavuştursun hepinizi

Son düzenleme:

Hayat karşımıza ummadığımız birşeyler bir an önce çıkarsın Kübb ya her olayımız belirsiz yani bu da adamı belli bir noktadan sonra sıkıyor
Bak sen şu tanışma mevzusunda fena gazladın beni, ağustosta geldiğinde hadi tanıştırmıyor muyuz dediğinde iyi hadi eylülde olsun bakalım diyebilirim senin sayende
Yok yaa ben öyle kendi aranda yüzük meselesine karşıyım keza babam da hoşlanmaz zaten öyle şeyden. Ee dışarıda takıp da evde çıkaracağım bir yüzük de bana uymaz. Aileleri beklemek en mantıklısı olacak da bakalım neler olacak yani inan çok merak ediyorum. 2014 ün sonu benim için baya bir hareketli geçecek bu anlamda. Gerçi asıl hareket sende olur, yanlış hatırlamıyorsam 6. yılda bir söz planı vardı

Ahh Çağla'cım aynı şeyi yaşıyoruz tanışma mevzusu falan korkuyorum :) Seninde okul engel benimde öyle sen kaçıncı sınıfsın hayatım ?

Ahh Çağla'cım aynı şeyi yaşıyoruz tanışma mevzusu falan korkuyorum :) Seninde okul engel benimde öyle sen kaçıncı sınıfsın hayatım ?

Birinci sınıfım canım ben yaa ( geçen sene hazırlıktaydım ) .
Ama okul da uzayabilir bir sene , benim başka alanlara yönelmem lazım da nasıl olacak bilmiyorum

Birinci sınıfım canım ben yaa ( geçen sene hazırlıktaydım ) .
Ama okul da uzayabilir bir sene , benim başka alanlara yönelmem lazım da nasıl olacak bilmiyorum

Yani askerlik bir engel ama okul daha fazla bir engel asıl şafak bizler için bu sanırımm

Okulunu uzatmamaya bak canım çok çalış ekstra kpss yi de bırakma inşallah en güzel şekilde olur hayallerimiz biran önce

Uzaması garanti bişey hayatım ilk dönemden derslerim kaldı, bu dönemden de kalacak gibi bazı problemler yüzünden bu sene okul hak getire bi vaziyetteydi yani. O sebeple başka bi yerden bişey çıkmalı diyorum artık yani zaten 5 seneydi okulum 6 seneye katlanamam

Oyy benim de uzuyo 1 sene yaa :) yusuf kiziyo surekli uzatma die.. Bizde de ayni konu mevcut :) ama yusuf sıkıştırmıyo beni :) ben daha var falan diyorum susuyor :)

Oyy benim de uzuyo 1 sene yaa :) yusuf kiziyo surekli uzatma die.. Bizde de ayni konu mevcut :) ama yusuf sıkıştırmıyo beni :) ben daha var falan diyorum susuyor :)

Ya okul meselesinde uzama olma durumunu söylesem olsun hayırlısı olsun bir sene daha bekleriz ne olmuş yani der de üzülür biliyorum. 2017 normalde benim mezuniyet yılım, en fazla 3 sene beklerim diyip duruyodu okul sebebiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…