- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #3.041
Ah canım benim benimde pek olduğu söylenemez
Sorma walla ya öyle bi sıkıntı gitti ki içimden sabhtan beri ortalıkta leyla gibi dolanıyodum
Şanssız kızlar olarak tarihe geciyorum adlarımızı
Allahım sen bizi gör bahtımızı acık etAmin...
ben hergun oyleyim ya aman takma sen fazla bosver ,icin rahatsa tamam işte ne guzel
Valla biz şanslıyız eskiden hiç konusamıyorlarmış düşünsene o kadar ay sesini duymadan görmeden geçiyo. Ayy valla halimizde şükür bizim bugüne kadar hiç konusmadığımz gün olmadı. İlkini yaşıyorum bugün o yüzden debresifm bayaa bii :18:
Ben her gün öyle olsam hastanelik olurum bide bn şeker hastasıyım ondan kendime dikkat etmem üzmemem lazm oyüzden kendimi kücük yaştan beri motive edebiliyorum pozitif düşünüyorum hep üzüldügümde napiyim
Ama eskiden telefon falan hiç yokmuş zaten onlara göre de o normalmiş, sivildeyken iletişimin bol oluşundan dolayı zorlanıyoruz biz şimdi
Sizin iyiymiş be Hazal'cım yine biz şu 55 günün rahat bir 15 günü falan konuşamamışızdır ama sen de her gün konuşmaya alışınca zor geliyor tabi haklısın
Sizde ustada öyle hergün konusma fırsatı yakalıcaksınız canım. Evet dediğin gibi hergün alısmısım bosluğunu yasıyorum simdi çektiğimiz videoları izleyip teselli buluyorum
vayyy guzelmiş valla ben kendi kendimi sakinlestiriyorum ama icimde sıkıntı oluyo surekli
ne sekeri bu yasta gecmiş olsun bu arada
İnşallah yaa, böyle bedevilik daha devam ederse orada da rahat yüzü göremicez gibi
İzle ya en güzeli, ben de fotoğraflarımıza bakıp duruyorum
Sizde ustada öyle hergün konusma fırsatı yakalıcaksınız canım. Evet dediğin gibi hergün alısmısım bosluğunu yasıyorum simdi çektiğimiz videoları izleyip teselli buluyorum
Ay bakıyorumda ondan uzakta oturuyorum konusmuyorum pek filan şimdi olsaa abuuDeğerini anlıyorum baya baya.. Ona da diyorum gelince sana hiç trip bile atmıcam diye inanmıyo o tabi Ama cidden o günlerin değerini bilememişim gibi hissediyorum izledikçe :26:
İnş yaaaaaaaa rahat rahat konusalm artk yeter isyaaaannnnnnnnnnn
İlla ki öyledir canım bende alıstım askerliğe ama işte sürekli baska şehirlere göreve gittiği için aklım hep onda. Biz 4 ayı geride bıraktık şükürki alıstık öylede böylede geçiyor zamann.. Aynen allah sabrını veriyor herşeyin. geçicek işte bizde bitircez bi şekilde :44:
Özlem belimizi çok büküyor, çooook
allah sabır versin canım yani bizimde bitmiş diil yani aynı duyguları paylaşıyoruz...nerde yapıyo senin ki canım???
Eveeet benim de en korktuğum gün dağıtım izninden yerine geçtiği günü atlatabilmek ki tahmin ettiğim gibi çok zor olucak demek :18:
Ohh maşallah çok güzelleşmiş şafağınız
Kabul etmez miyiz, ilaç gibi geliyor bunlar, teşekkürler
korkmaa canım bnm o kadar korkulacak kadar zor diil zor olan acemilik yerine alışıyon en azından görüşmeler standarda biniyo ve dagıtım dönüşü gittiği yeri bilmiyon düze bozuluo olay bu dagtm dönüşüde ayrılık koyuyo ilk gidiş gibi sancılı geçio...
sonra bi kaç gün içinde alışıyon gittiği yeree...üzülmeee bizim son izni 3 hafta önce kullandı gidiş yine aynı ilk gidiş gibi zor son iki gün kala kawgalar artıyoo bu yüzdenşafak az kaldı ama dün kawga ettik hala haber alamadm cnm çok sıkkın....
Ağrı'da canım. Bugünde görev için doğubeyazıta gitti. Sizin neresi ?
anladım canım ustaya geçti mi canım ??bizimki denizlinin ilçesi ama sorma gün geçmiyor ki başımızdan olay eksik olmasın dogudan farkı yok dewriyede çatışmalar arabasına ateş açmışlar filan kafayı yiyoruzzzz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?