93/3 asker yolu bekleyenler

ben hergun oyleyim ya aman takma sen fazla bosver ,icin rahatsa tamam işte ne guzel

Ben her gün öyle olsam hastanelik olurum bide bn şeker hastasıyım ondan kendime dikkat etmem üzmemem lazm oyüzden kendimi kücük yaştan beri motive edebiliyorum pozitif düşünüyorum hep üzüldügümde napiyim

Ama eskiden telefon falan hiç yokmuş zaten onlara göre de o normalmiş, sivildeyken iletişimin bol oluşundan dolayı zorlanıyoruz biz şimdi
Sizin iyiymiş be Hazal'cım yine biz şu 55 günün rahat bir 15 günü falan konuşamamışızdır ama sen de her gün konuşmaya alışınca zor geliyor tabi haklısın

vayyy guzelmiş valla ben kendi kendimi sakinlestiriyorum ama icimde sıkıntı oluyo surekli
ne sekeri bu yasta gecmiş olsun bu arada

Sizde ustada öyle hergün konusma fırsatı yakalıcaksınız canım. Evet dediğin gibi hergün alısmısım bosluğunu yasıyorum simdi çektiğimiz videoları izleyip teselli buluyorum

Sizde ustada öyle hergün konusma fırsatı yakalıcaksınız canım. Evet dediğin gibi hergün alısmısım bosluğunu yasıyorum simdi çektiğimiz videoları izleyip teselli buluyorum

İnşallah yaa, böyle bedevilik daha devam ederse orada da rahat yüzü göremicez gibi
İzle ya en güzeli, ben de fotoğraflarımıza bakıp duruyorum

vayyy guzelmiş valla ben kendi kendimi sakinlestiriyorum ama icimde sıkıntı oluyo surekli
ne sekeri bu yasta gecmiş olsun bu arada

Teşekkr ederm 2,5 yaşından beri var bu hastalık bnde oyüzden hayatımın bir parçası gibi
Bna bşy olursa sevgilimde cok üzülür oyüzden iyi olmam lazm

İnşallah yaa, böyle bedevilik daha devam ederse orada da rahat yüzü göremicez gibi
İzle ya en güzeli, ben de fotoğraflarımıza bakıp duruyorum

Ay bakıyorumda ondan uzakta oturuyorum konusmuyorum pek filan şimdi olsaa abuu Değerini anlıyorum baya baya.. Ona da diyorum gelince sana hiç trip bile atmıcam diye inanmıyo o tabi Ama cidden o günlerin değerini bilememişim gibi hissediyorum izledikçe :26:

İnş yaaaaaaaa rahat rahat konusalm artk yeter isyaaaannnnnnnnnnn

Özlem belimizi çok büküyor, çooook

allah sabır versin canım yani bizimde bitmiş diil yani aynı duyguları paylaşıyoruz...nerde yapıyo senin ki canım???

korkmaa canım bnm o kadar korkulacak kadar zor diil zor olan acemilik yerine alışıyon en azından görüşmeler standarda biniyo ve dagıtım dönüşü gittiği yeri bilmiyon düze bozuluo olay bu dagtm dönüşüde ayrılık koyuyo ilk gidiş gibi sancılı geçio...

sonra bi kaç gün içinde alışıyon gittiği yeree...üzülmeee bizim son izni 3 hafta önce kullandı gidiş yine aynı ilk gidiş gibi zor son iki gün kala kawgalar artıyoo bu yüzdenşafak az kaldı ama dün kawga ettik hala haber alamadm cnm çok sıkkın....

Siniri geçsin elbet arar canım sıkma canını, her veda ilk günkü gibi oluyo zaten hiç farkı yok

Ağrı'da canım. Bugünde görev için doğubeyazıta gitti. Sizin neresi ?

anladım canım ustaya geçti mi canım ??bizimki denizlinin ilçesi ama sorma gün geçmiyor ki başımızdan olay eksik olmasın dogudan farkı yok dewriyede çatışmalar arabasına ateş açmışlar filan kafayı yiyoruzzzz....

Evet canım 3 ay olucak. Denizli sakindir aslında ama Allah kolaylık versinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…