93/3 asker yolu bekleyenler

aynen bende butun gun onun aradıgı butun numaraları kaydettım bı de melodı ayarladım onlara aynı o melodıyı caldırdım butun gun arada bır annemın telınden cagrı yaptım kendıme acaba telefonummu bozuk yada cekmıyormu dıye kontrol ettım annemde zavallı benım kız delırdı dıyor

sorma ya cok kıymetlı tek erkek bıde 2tane abla var onla kaynanadan beter kı evlıler valla aynı apartmana gıdıcem kısmetse artık ne olucak bılemıyorum

Allah yardım etsin sna ozamn
Bnmkide iki kardes ikiside erkek ama teyzeleri dayısı fln ayrı bi düşkün Allah bnada yardım etsin

ablam benım oraya evlı Ankara'ya 30dkka falan uzaklıkta bır ılce ama cok kucuk bır yer degıl orta buyuklukte bır ılce evet soguk oluyor gecelerı ozellıkle ama ustası bıraz rahat bır yermıs

Allah allah , beni fena yemişler o zaman
Topçuydu demi sizin yer de

Topcu ve fuze okul komutanlıgı ankara polatlı galıba bıraz yemısler senı

Kadın bildiğin şirretmiş yalnız

kızlaar allah sabır versin size daha zor şuan amaa bizde geçtik o yollardan o acemilikten ustaya geçiş ilk izinden ugurlayış hepsi apayrı zor ama en zoru o kadar beraber 10 günü geçir sonra şaka gibi koyup gidişi çok koyuyo...fakat tek gerçek war herşey gibi oda geçecek üzmeyin tatlı canlarınızıbiz bitirdik sayılır darısı sizlerin başına...allah yardımcınız olsun canlarımmşafak 130

sizlere bi nebze olsun destek vermek istedimnacizane kabul ederseniz tabiii....

Allah yardım etsin sna ozamn
Bnmkide iki kardes ikiside erkek ama teyzeleri dayısı fln ayrı bi düşkün Allah bnada yardım etsin

Amin canım valla Allah bizlere yardım etsin ya bı de ben 7senedır beraberız annesı boyle degıldı ya oglusu askere gıttı kadın ve gorumceler degıstı ıcımden dıyorum ama hele bır gelsın alsın teskeresını valla sıkayet edıcem anasını ve ablalarını ona hele bızımkının bır anneannesı var kadının 70tane torunu var en cok sevdıgı benımkı olucek benımkı ıcın yanı bende toplam 4tane kaynana oluyor aslında

Aynı sekildeyim inan ki bu saat oldu hala haber alamadım en çok sinirimi bozanda o orda mutsuzken elimden hiç bişi gelmiyo olması. Aynen etraftakileride üzüüyorum böyle olunca ne yapiyim anlamıyorlar beni zaten bizi bizden baskası anlayamaz emin ol. Ne olcağını hiç bilmiyorum bi şekilde atlatıcaz ama nasıl bilmiyorum

Aynen ya gerçekten kimse anlamıyor, yemekte de çorbayı karıştırdım durdum annem fark etti sıkıntı olduğunu. Ne oldu yüzün asık falan dedi, ben de işte düşme meselesi ertelenmiş yılbaşına dedim, o meselede yan çizecekleri belliydi zaten dedi bir de pazar sabahından beri arayamıyor dedim. Amaan canım sende çok kafaya takıyorsun sayılı gün geçer işte ana kucağı değil orası asker ocağı falan, karşımdaki annem ama kaseyi ağzına vurasım geldi orada. Ne geçmesi anne senin tuzun kuru babamı beklememişsin ki sen askerliğinde ne bilicen falan dedim çarptım kapıyı geçtim odama. Ya sabıııır diyorum

Tövbe yarabbi bildiğin nispet yapıyor kıskandırmaya çalışıyor kadın, allah yardımcın olsun canım ne diyeyim

slm canım üzmeyin kendinizi biliyorum zor ama dayanıcaz sabırlı olucaz...bende sizler gbi başlarda diodum nasıl geçcek bu kadar gün kafayı yicektim...hergün aradı arayacak yanımdan telefonu ayırmam baya sancılı geçti bizimde...gün gelir 2 gün arayamadıgı olurdu

doguda diildi ama yinede egitimdi şuydu buydu kafayı yedik amaa inanın allah sabrını verio kendimden biliyorum....

Doğruları söylüyrlar aslında ama işte yaşayan biz olunca bize geçmiyo Aynenn sabır ki ne sabır..

İlla ki öyledir canım bende alıstım askerliğe ama işte sürekli baska şehirlere göreve gittiği için aklım hep onda. Biz 4 ayı geride bıraktık şükürki alıstık öylede böylede geçiyor zamann.. Aynen allah sabrını veriyor herşeyin. geçicek işte bizde bitircez bi şekilde :44:

Belki evlatları varken şimdi cocuk bize bşy der diyip sna bşy belli etmiyo olabilrler
Cok fenaymş kayınvaliden yaaa

Eveeet benim de en korktuğum gün dağıtım izninden yerine geçtiği günü atlatabilmek ki tahmin ettiğim gibi çok zor olucak demek :18:
Ohh maşallah çok güzelleşmiş şafağınız
Kabul etmez miyiz, ilaç gibi geliyor bunlar, teşekkürler

Eceeeecim şu enerjiden bende istiyorummm bi zahmet Bide bana sans getir

Al canım al seninde olsun bnde şans yok ama sizlerin olsun inş
Enerjimide şuna borcluyum sanırım :26: Kendi kendimi motive ediyorm öyle oluyo

82 saat konuşamamaktan bahsediyorum ama ben çok da doğru değil yani söylediği , gidiyordu valla bizim bilmem kaç parça yemek takımı sorma

Valla biz şanslıyız eskiden hiç konusamıyorlarmış düşünsene o kadar ay sesini duymadan görmeden geçiyo. Ayy valla halimizde şükür bizim bugüne kadar hiç konusmadığımz gün olmadı. İlkini yaşıyorum bugün o yüzden debresifm bayaa bii :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…