- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #3.021
Bu habere çok üzüldüm ama hayırlısı olsun kızlar.İçimden hep diyordum onca kişi bir anda terhis olunca sonuçta geriye kalanlar nöbetlerde falan çok fazla zorluk çekicekti.Hazırlıklar tamamlansın inşallah yılbaşında açıklanır bizim sevdiklerimizde yararlanır bu yasadan.Bol bol dua edelim.
Benim de en son pazartesi aradı dağa çıkıcaz 2 gün kalıcaz dedi.Bugün aramasını bekliyordum ama aramadı.Hatta ilk defa bütün gün kendi kendime telefonla konuştum hadi çalsana hadi arasın artık falan diye .Gören deli sanıcak valla :26:
sorma ya cok kıymetlı tek erkek bıde 2tane abla var onla kaynanadan beter kı evlıler valla aynı apartmana gıdıcem kısmetse artık ne olucak bılemıyorum
ablam benım oraya evlı Ankara'ya 30dkka falan uzaklıkta bır ılce ama cok kucuk bır yer degıl orta buyuklukte bır ılce evet soguk oluyor gecelerı ozellıkle ama ustası bıraz rahat bır yermıs
sabredıyorum vallasımdı aılesını arasam haber aldınızmı falan desem kesın her gun aradı bızı der benımde sınırım bozulur benım kaynana bıraz kıskanc ne zaman arasam hergun arıyor dıyor benımkıne soruyorum caktırmadan yooo en son ne zaman senı aradıysam o zaman aradım dıyor bende onun ıcın mumkunse aramıyorum yoksa sınırlerım bozuluyor ıyıce ayh
Allah yardım etsin sna ozamn
Bnmkide iki kardes ikiside erkek ama teyzeleri dayısı fln ayrı bi düşkün Allah bnada yardım etsin
Nasıl bitecek bu kadar gün diye isyana bağlıcam şimdi, öyle böyle sıkılmadım. Moral vereyim insanlara diyorum ama olmuyor. Asabiyim de zaten bugün bağırdım çağırdım herkese bir de onlara üzüldüm, ciddi ciddi arayamadıkları günlere nasıl çözüm bulucaz biz yahu, bu belirsizlik bizi yer. Bir de seninki gezici gibi bir şey, ne olacak böyle :26:
Kadın bildiğin şirretmiş yalnız
Bi geldim topige herkesin yüzün güldü
Pozitif enerjimi sizede sacıyorm bn yazarken merak etmeyin
Aynı sekildeyim inan ki bu saat oldu hala haber alamadım en çok sinirimi bozanda o orda mutsuzken elimden hiç bişi gelmiyo olması. Aynen etraftakileride üzüüyorum böyle olunca ne yapiyim anlamıyorlar beni zaten bizi bizden baskası anlayamaz emin ol. Ne olcağını hiç bilmiyorum bi şekilde atlatıcaz ama nasıl bilmiyorum
ay sorma hemde ne ama oyle tatlı tatlı soyluyorkı yavrım kızım aa bızı hergun arıyor senıde fırsat buldugunda ısterse arar uzulme kızım gelınce dugununuzu yapıcaz sevıyoz bız senı dıyor cıldırmamak elde degıl valla
Aynı sekildeyim inan ki bu saat oldu hala haber alamadım en çok sinirimi bozanda o orda mutsuzken elimden hiç bişi gelmiyo olması. Aynen etraftakileride üzüüyorum böyle olunca ne yapiyim anlamıyorlar beni zaten bizi bizden baskası anlayamaz emin ol. Ne olcağını hiç bilmiyorum bi şekilde atlatıcaz ama nasıl bilmiyorum
Aynen ya gerçekten kimse anlamıyor, yemekte de çorbayı karıştırdım durdum annem fark etti sıkıntı olduğunu. Ne oldu yüzün asık falan dedi, ben de işte düşme meselesi ertelenmiş yılbaşına dedim, o meselede yan çizecekleri belliydi zaten dedi bir de pazar sabahından beri arayamıyor dedim. Amaan canım sende çok kafaya takıyorsun sayılı gün geçer işte ana kucağı değil orası asker ocağı falan, karşımdaki annem ama kaseyi ağzına vurasım geldi orada. Ne geçmesi anne senin tuzun kuru babamı beklememişsin ki sen askerliğinde ne bilicen falan dedim çarptım kapıyı geçtim odama. Ya sabıııır diyorum
slm canım üzmeyin kendinizi biliyorum zor ama dayanıcaz sabırlı olucaz...bende sizler gbi başlarda diodum nasıl geçcek bu kadar gün kafayı yicektim...hergün aradı arayacak yanımdan telefonu ayırmam baya sancılı geçti bizimde...gün gelir 2 gün arayamadıgı olurdu
doguda diildi ama yinede egitimdi şuydu buydu kafayı yedik amaa inanın allah sabrını verio kendimden biliyorum....
Amin canım valla Allah bizlere yardım etsin ya bı de ben 7senedır beraberız annesı boyle degıldı ya oglusu askere gıttı kadın ve gorumceler degıstı ıcımden dıyorum ama hele bır gelsın alsın teskeresını valla sıkayet edıcem anasını ve ablalarını onahele bızımkının bır anneannesı var kadının 70tane torunu var en cok sevdıgı benımkı olucek benımkı ıcın yanı bende toplam 4tane kaynana oluyor aslında
kızlaar allah sabır versin size daha zor şuan amaa bizde geçtik o yollardan o acemilikten ustaya geçiş ilk izinden ugurlayış hepsi apayrı zor ama en zoru o kadar beraber 10 günü geçir sonra şaka gibi koyup gidişi çok koyuyo...fakat tek gerçek war herşey gibi oda geçecek üzmeyin tatlı canlarınızıbiz bitirdik sayılır darısı sizlerin başına...allah yardımcınız olsun canlarımmşafak 130
sizlere bi nebze olsun destek vermek istedimnacizane kabul ederseniz tabiii....
Eceeeecim şu enerjiden bende istiyorummm bi zahmetBide bana sans getir
Doğruları söylüyrlar aslında ama işte yaşayan biz olunca bize geçmiyoAynenn sabır ki ne sabır..
Al canım al seninde olsun bnde şans yok ama sizlerin olsun inş
Enerjimide şuna borcluyum sanırım :26: Kendi kendimi motive ediyorm öyle oluyo
82 saat konuşamamaktan bahsediyorum ama ben çok da doğru değil yani söylediği , gidiyordu valla bizim bilmem kaç parça yemek takımı sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?