93/3 asker yolu bekleyenler

Evet canım 3 ay olucak. Denizli sakindir aslında ama Allah kolaylık versinn..

sorma denizli merkezde olsa sakin, ilçe olunca uyuşturucu olayı filan eksik olmuyo bide böl.kom.şoförü öle olunca ne dewriyesi eksik ne çatışması...we şşuandada ayrılık derecesnde kawgalıyz geceden beri haber alamıyorummmsinirlerim acayip bozuk...

Aa neden?? :44:

Nelere sabrediyoruz ztn yahu bi sabrettiklerimizi döksek ortaya millet kacar wallahi

Eeee asker bekliyoruz. İyi taraflarıda var biliyo musun. Değerini anlıyoruz yaşadığımız anların zamanların çok değerli olduğunu anlıyoruz sabretmeyi öğreniyoruz sevgimizin gerçekliiğini anlıyoruz. Bu yönleride var yani . Pollyana görevini ben üstlendim bugünlük sanırım ececim kusura bakmaa

ya canım dün sabah anneme kızdm ona atar yaptm durduk yere sonrada akşam gönlünü alırm die beklerkn aradı sert çıktı biraz bnde kzdm kapadm teli açmadm bi dhada işte birsürü laf etti kırdı yalancymşm oyunck olmş sewgmde yalanmş blmem ne kaptrdı gtti cnm çk ktü skıldı halada ses yok geceden beriii(((

Dönüşümlü yaparız pollyannalıgı ya hiç sorun degl
Dogru diyosun iyi taraflarıda var ama kötü tarafları daha cok ondan iyi yönleri gözüme pek görünmüyo :18:
Cok özledim yaaaaaaa şu özlemi dengelicek iyi bi tarafı var mı söyle bakiyim pollyanna hazal

Kavusmanıza azıcık kaldıı canımcım bütüünn özleminiii gidericeksinnnn Diğer günler içinb işi diyemicem sanırım :26: Bu noktada Pollyanada yan çiziyo üzgünümm

Hmm ne kadar zaman geçsede askerliğe alıssakda bazen bencillik yapıyoruz. Keske öyle kapatmasaydın o konusup konusup susardı :26: O pskolijyle söylemiştir o lafları arar seviyorsa öyle iki dakikada silip atamaz hiç bişeyi hele ki askerdeyken :26: Merak etme sıkma canını aramamasınında vardır bi sebebi. Üzülme illa ki düzeliceksiniz

Son düzenleme:

yaaaaaaaa benim eşimin ustalığı denizli çıktı
bayramdan sonra gidecek
jandarma asayiş

umarım denizli merkezde kalır ya
korktum bu anlattıklarını okuyuncaa :2:

Kavusmanıza azıcık kaldıı canımcım bütüünn özleminiii gidericeksinnnn Diğer günler içinb işi diyemicem sanırım :26: Bu noktada Pollyanada yan çiziyo üzgünümm

Bizim durumumuza kim olsa yan çizer ztn

Öylede ne biliyim :18: Aklıma gelenleri sana bi saysam otuturu birlikte ağlarız valla nasıl kuruyorum kafamda bilemezsin

Askeri arabalarla gidip geliyolardır canım telaş yapmana gerek yokki hem gittigi yerde kötü bi yer degl bnm halamlar 5 yıl dogubeyazıtta kaldı cok memnunlardı Kötü düşüncegin hiç bşy yok yani gidip gelcek inş hayrlısıyla

İnş canım ne için gittiklerini oda bilmiyo o yüzden meraklıyım bu kadar :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…