93/3 asker yolu bekleyenler

Bmc şfrü ama geçen gün benzlnlğe geçmisti. Bu görev nerden çıktı anlamadım:44:

dur tatlım ya, dönememişlerdir gittikleri yerden.
kötü düşünme, hiç de bişey olmayacak merak etme, ya da döndükleri saat geç olduğu için direkt uyumuştur.
senin böyle meraklanacağını o da biliyordur ama arayamamıştır.

Umarım öyledir canım neden gittiğini bilmiyorum bile. Umarım dediğin gibi dönmüstür de uyuduğu için arayamamıstır:18:

Bmc şfrü ama geçen gün benzlnlğe geçmisti. Bu görev nerden çıktı anlamadım:44:

Belki ihtiyac olmştur büyük bi birlik degldir sanıyorum.Haber verir yarın merak etme tek başına gitmiyo sonucta yanında bi sürü asker komutan oluyodur :26:

İyi geceler kızlar, yarın görüşürüz inşallah

Snt55 lütfen artık kötü düşünmeyi bırak
Yarın uzun uzun konuşabileceksiniz bence

Yok değil de of blmiyorum :44: İçim hiç rahat değil:44:

Sen alışkınsın ya bide her gün konusmaya ondan da oluyo böyle düşüncelerin :26:
Bugün güzel güzel uyicaksın yarında sevdiceginle konuscaksn içinide boşuna sıktıgınla kalck görceksin

Sen alışkınsın ya bide her gün konusmaya ondan da oluyo böyle düşüncelerin :26:
Bugün güzel güzel uyicaksın yarında sevdiceginle konuscaksn içinide boşuna sıktıgınla kalck görceksin

İnş dediğin gibi olur ya pek uyuyabiliceğimi zannetmiyorum ama :18: Bu arada aksam haberleri izledin mi ?

yaaaaaaaa benim eşimin ustalığı denizli çıktı
bayramdan sonra gidecek
jandarma asayiş

umarım denizli merkezde kalır ya
korktum bu anlattıklarını okuyuncaa :2:

wala korkutmak istemem ama durum bu canım bnmkide jandarma asayiş bu yüzden sürekli dewriyeye çıkıolar kaldıgı ilçe berbatmış yaa uyuşturucunun hammaddesi kenewir filan yetiştirenler filan oluyomuş öz.bu ilçe çok pislikmiş diğer ilçeler bu kadar diil diyordu oda zaten ilçeye düşerse rahatsın muhabbeti filan yalan ha rahat olan yokmu wardr illaki ama bzm degldi hiç başına gelmeyen kalmadı...

8 saat nöbet+dewriye oluyo bu ilçelerde genelde diger ilçeler 4 yada 6 sat nöbet olurmuş bunlarnki fazlaa...böle cnm allah sabır versin wala zorrr...

Hanımlar 06.30 da kalktım bugün, yatağa bayılmak niyetindeyim artık.
Hepinize iyi geceler dilemekteyim

Saat 12 yi geçmedi ama, gün benim için bittiğine göre :

Mehtaaaaaap : 1

umarım arar canım 12 yi bekliyorum nöbete filan gelirse die ama gelmezsede yada gelirde aramazsa bu gece uyku yok bana...ya aslında annem grmişti o yüzden kapadm kızdm için diil ama tekrar aradı açmadm bnde kızınca oda saydrdı bnde saydrdm...

şimdide bi yanımm araması için beklio bi yanımda çok kırgın....seninkide mi aramadı canım???

Yok benmki görevdeydi gelmedi sanırım daha aramadı hiç yapmazdı böylede illa ki vardır bisi diye bekliyorum ama dediğin gibi bende bugün hiç zannetmiyorum uyuyabiliceğimi

İnş dediğin gibi olur ya pek uyuyabiliceğimi zannetmiyorum ama :18: Bu arada aksam haberleri izledin mi ?

Yok izleyemedim misafir fln geldi ondan bakamadm canım ama bi gelişme oldugunu sanmıyorm

Yok izleyemedim misafir fln geldi ondan bakamadm canım ama bi gelişme oldugunu sanmıyorm

Ya bayramdan sonraya kaldığını ama tezkerelerin hemen verilmiceğini kademeli teskere olucağını söyledi ilk 15 ayının içinde olan askerler çıkıyomuş.Sonra 14 sonra 13 diye gidiyomuş. Bianda hepsi çıkmıcakmıs.

Nasıl ya kafam karıştı şimdi
İlk kimler cıkıcak yani 93/bilmem kac olarak söyle bna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…