93/3 asker yolu bekleyenler

Bilmiyorm ki işte bi gitsin bakalm ztn koray bnden daha mantıklı düşünüp degerlendirr riskliyse kullanmaz.Hatta acemilikte bile içlerinden iki kişi kullanıyomş sevgilileriyle konusuyolarmş ama bn o riski almam boşuna dedi :26:

Hazal canım bende 20 yasındyım. Yapmaz canım bu kadarcık bişiden askerliğin son zamanlarına gelmişssiniz iyice sabrı tükenmiştir artık o yüzden arıcak merak etme. İçini ferah tut kötü seyler düsünme ki iyi olsun

Acemilikte saçmalık zaten kullanılması gerçi benmki kullanıyodu Ama çok rahattı komutanlaryla arkdaş gibiydi

umarım canım umarım ama askerde olunca bide daha çok korkuyo insan siz ne kadardır berabersnz canım??bu arada memnun oldm...

Acemilikte saçmalık zaten kullanılması gerçi benmki kullanıyodu Ama çok rahattı komutanlaryla arkdaş gibiydi

Sennki işini garantiye almş ama komutanlarla arkads olunca
Bakalm biz napcz :26:

Kızlarrr bn yatıyorm yarın bayram temizligi için dedemin evine gidicekmşz
Annem bni iyice ev kızı yaptı ztn
Herkese iyi geceler
Yarın görşmek üzere...

Son düzenleme:
Sennki işini garantiye almş ama komutanlarla arkads olunca
Bakalm biz napcz :26:

Öyle keske simdide acemiykenki gibi olsa Ordan oraya gidip duruyo canım benim ya :18: Uf havada soğuktur simdi kim bilir ne düsünüyo arayamadım diye de üzülmüstür simdi.

Son düzenleme:
Korkmaz mı istediğin zaman ulasamıyosun ne durumda olduğunu bilmiyosun. 4 yıldır birlikteyiz cnm bende memnun oldum

maş.canım allah bozmasınburdakilerin bu kadar yakın olacagını hiç düşünmezdm cnm şu chat odaları gbi geyk muhb.yapılır sanıodum ama yanıldm çok süper insanlar warmış her ne kadar tanımasamda ismini dahi bilmesem kendi 40 yıllık herşeyini bildigin ark.lardan daha cana yakın daha içtenmiş...

ben şuan burda sizlerden gördüğüm ilgiyi kendi arkadaşlarmdan görmedm şahsen...iiyiki warsınız..herkes birbirini dinleyp teselli edio bi çıkarı olmadan çok güzel bişey...

Kesinlikle hepimiz aynı pskoljiyi yaşadığımız için birbirimizi daha iyi anlıyoruz.. Hepimiz derdi aynı sonuçta

Kesinlikle hepimiz aynı pskoljiyi yaşadığımız için birbirimizi daha iyi anlıyoruz.. Hepimiz derdi aynı sonuçta

ya ölede şimdi herkesde bir olmuyo be cnm nice arkadaşalarm wardı sewgilisi askerde olan ama bnm halimi anlayan olmadıbelki bnde onları anlamadm bilmiorum artk:)

eyvahlar olsun
benimkine söyleyeyim de ne yapsın ne etsin merkezde kalmaya gayret etsin bari.

"Uygulamanın kasım ayı başında uygulamaya geçmesi durumunda kısa dönem askerlik uygulamasından ilk yararlanacak grup, 1992/4 tertip askerler olacak. Bu durumda yaklaşık 75 bin er/erbaş erken terhis olan ilk asker grubu olacak. Ancak, uygulamanın Şubat 2014’te gerçekleşecek celp döneminde sarkabileceği ve ilk olarak 1993/1 tertip askerlerin yararlanabilme olasılığı da bulunuyor."

Bu bizi vurur da 92 lilere yetişmeyecek gibi görünüyor.

Günaydııııııınnnnnnnnnnn kızlarrrr
Yeni gün ve ben bitik durumdaym annem canımı cıkardı saolsun

Evet ya yetişmicekti madem bide bazı yerlerde bayramda terhis olcksnz fln demşler bari kesinleşmeden umutlandırmayın milleti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…