- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #3.121
Yine o ortamı en iyi onlar biliyo tehlikeli olup olmadğını filan ama. Risk almasına gerek yok bence konusmak filan güzel iyide yakalnınca hepsinin mutluluğunu alıp gidiveriyo. sonuçta 1 gün bile değerli bizim için
aramayacak die tek korkum başına bişi gelmiş olmasından yada kendine bişi filan yaparsa dieoff dün rahatszm diodu istirahatte filan mı ki ölede olsa bişi derdi kawgalıda olsak off allahm yardm et ecrin canım adım yaş 21...senin??
Bilmiyorm ki işte bi gitsin bakalm ztn koray bnden daha mantıklı düşünüp degerlendirr riskliyse kullanmaz.Hatta acemilikte bile içlerinden iki kişi kullanıyomş sevgilileriyle konusuyolarmş ama bn o riski almam boşuna dedi :26:
Hazal canım bende 20 yasındyım. Yapmaz canım bu kadarcık bişiden askerliğin son zamanlarına gelmişssiniz iyice sabrı tükenmiştir artık o yüzden arıcak merak etme. İçini ferah tut kötü seyler düsünme ki iyi olsun
umarım canım umarım ama askerde olunca bide daha çok korkuyo insansiz ne kadardır berabersnz canım??bu arada memnun oldm...
Acemilikte saçmalık zaten kullanılması gerçi benmki kullanıyoduAma çok rahattı komutanlaryla arkdaş gibiydi
Sennki işini garantiye almş ama komutanlarla arkads olunca
Bakalm biz napcz :26:
Kızlarrr bn yatıyorm yarın bayram temizligi için dedemin evine gidicekmşz
Annem bni iyice ev kızı yaptı ztn
Herkese iyi geceler
Yarın görşmek üzere...
Korkmaz mı istediğin zaman ulasamıyosun ne durumda olduğunu bilmiyosun. 4 yıldır birlikteyiz cnm bende memnun oldum
Kızlarrr bn yatıyorm yarın bayram temizligi için dedemin evine gidicekmşz
Annem bni iyice ev kızı yaptı ztn
Herkese iyi geceler
Yarın görşmek üzere...
maş.canım allah bozmasınburdakilerin bu kadar yakın olacagını hiç düşünmezdm cnm şu chat odaları gbi geyk muhb.yapılır sanıodum ama yanıldm çok süper insanlar warmış her ne kadar tanımasamda ismini dahi bilmesem kendi 40 yıllık herşeyini bildigin ark.lardan daha cana yakın daha içtenmiş...
ben şuan burda sizlerden gördüğüm ilgiyi kendi arkadaşlarmdan görmedm şahsen...iiyiki warsınız..herkes birbirini dinleyp teselli edio bi çıkarı olmadan çok güzel bişey...
Kesinlikle hepimiz aynı pskoljiyi yaşadığımız için birbirimizi daha iyi anlıyoruz.. Hepimiz derdi aynı sonuçta
wala korkutmak istemem ama durum bu canım bnmkide jandarma asayiş bu yüzden sürekli dewriyeye çıkıolar kaldıgı ilçe berbatmış yaa uyuşturucunun hammaddesi kenewir filan yetiştirenler filan oluyomuş öz.bu ilçe çok pislikmiş diğer ilçeler bu kadar diil diyordu oda zaten ilçeye düşerse rahatsın muhabbeti filan yalan ha rahat olan yokmu wardr illaki ama bzm degldi hiç başına gelmeyen kalmadı...
8 saat nöbet+dewriye oluyo bu ilçelerde genelde diger ilçeler 4 yada 6 sat nöbet olurmuş bunlarnki fazlaa...böle cnm allah sabır versin wala zorrr...
"Uygulamanın kasım ayı başında uygulamaya geçmesi durumunda kısa dönem askerlik uygulamasından ilk yararlanacak grup, 1992/4 tertip askerler olacak. Bu durumda yaklaşık 75 bin er/erbaş erken terhis olan ilk asker grubu olacak. Ancak, uygulamanın Şubat 2014te gerçekleşecek celp döneminde sarkabileceği ve ilk olarak 1993/1 tertip askerlerin yararlanabilme olasılığı da bulunuyor."
Bu bizi vurur da 92 lilere yetişmeyecek gibi görünüyor.
Günaydııııııınnnnnnnnnnn kızlarrrr
Yeni gün ve ben bitik durumdaym annem canımı cıkardı saolsun
gunaydınnn,
haha ne yaptında yoruldun bu kadar sabah sabah kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?