93/3 asker yolu bekleyenler

Gözünaydın canımm şimdiden
mutluluğu çok çok iyi biliyoruzz şimdi sana dakikalar yıl gibi geliyodur kavuşma heyecanıyla doya doya yaşan inşAllah

Gözünaydın canımm şimdiden
mutluluğu çok çok iyi biliyoruzz şimdi sana dakikalar yıl gibi geliyodur kavuşma heyecanıyla doya doya yaşan inşAllah

Cok cok teşekkr ederm
Kavuşma heycanını daha yaşayamadm ev silip süpürmekten
Ama son saatler yaklaşınca hazırlık fln yapmaya başlayınca kendimi düşünemiyorm
Keşke geldikten snra bnm için zamanı yavaşlatma gibi bi lüksüm olsaydı ama bunada şükür diyorum

Zaman çabuk geçsin ki gitsin hemen gelsin bi de bu yönden bak

:)))) yüreğine indirecek ya off

Günaydın kızlar benimki hala aramadı bır arasın zaten basıcam kalayı dagıtıma cıkıcaktı bugun gece evde olur buyuk ıhtımalle 10gunu zehır edıcem ona

Günaydın kızlar benimki hala aramadı bır arasın zaten basıcam kalayı dagıtıma cıkıcaktı bugun gece evde olur buyuk ıhtımalle 10gunu zehır edıcem ona

Cok erken konusuyosn bunun için bence
Bi arasın bak nasıl yelkenleri suya indiriyosun görrsün

yok ya ındırmem asla cok sınırlendım ruh gıbı dolanıyorum evde sınırden 1kılo vermısım bı sey yıyemıyorum hastahanelık olursam yakındır valla

Allah korusun canım ya dikkat et kendine Mutlaka arar :26:

Ayh zaman gecmiyo haberde yok offff cok haycan yaptım

Hadi ya kötü olmus aradğı numaraya dönseydin keske hemen belki açan biri olurdu :26: Da arar ya bidaha :26:

Aradım ama mesgul çalıyodu sürekli.Az önce aradı daha adanaya gelmemşler kac saattir yolda niye bu kadar uzun sürdüyse anlamadm wallahi :26:

Neyle geliyor canım normalde kaç saat sürüyor yol ?

Otobüsle geliyo ama askerlerin oldugu bi otobüs sanırım herkesi oturdugu ile göre bırakıyo :26: Bana öyle geldi yani :26:
Normalde 8,5 saat ama 9 saat fln oldu işte :26:

Otobüsle geliyo ama askerlerin oldugu bi otobüs sanırım herkesi oturdugu ile göre bırakıyo :26: Bana öyle geldi yani :26:
Normalde 8,5 saat ama 9 saat fln oldu işte :26:

Herkesi bırakacağını zannetmiyorum ya :26: Dur bakalım canım belki seninki yine seni kandırmıstır.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…