- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #3.501
İyi değilim canım ya misafir dolu ve birde parmağımı arabanın kapısına sıkıştırdım tırnaklarm mosmor kıpırdatamıyorum resmen. O halde çay koy falan bunaldım attım kendimi odayaSevdiceğimde iyii onbası oldukkk Yarında iznimiz var inş Sen nasılsın seninki neler yapıyor nasıl geçiyo günleriniz
Aa çk hosmus bunların hazırları var bende bilgisayarıma indirdim 3 ayıda düştüm izinleri filanda düsürüyo iyi oldu baktıkça içim açılıyoİzinlerle 3 ayı düşürmeden şafak karanlık diyodu bakasım gelmiyodu
Çok tesekkür ederim canım. ya normalde severim misafir ama zaten parmaklarımı oynatamıyorum çay isteyince çok katamamda denmiyo en son attım ablamın üstüne geldim valla zaten el öpmekten gına geldi alıskanlık yapıcak artık nerde insan görürsem eline yapısıcamGecmş olsun Hazalcım ya
O misafirler bnide cinnet gecirtiyo ama bayramlar hep böyle işte yapck bşy yok
Geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine
Oo çok güzel hadi hayırlısı olsun, inşallah inşallah
Ben iyiyim, ne yapsın o da iyi. Şimdi bir arkadaşında orada kalacak bu akşam, azat ettim bir gece, sabahtan görüştük nasılsa diyeNe yapalım görüşmeye çalışıyoruz her gün, iki gün görüşemedik sadece biri bayramın ilk günüydü işte. Onlarda oturduk, bayram günü ziyaretlerimizi yaptık, dün ve bugün de gezdik işte optimum falan. Yarın da ona sürpriz doğum günü partimiz var, her anı değerlendirmeye çalışıyoruz, ama zaman da çok daraldı artık yaa onun hüznü de çöküyor ufaktan
Sitesinin falan linkini atabilir misin canım yaa, ben de istiyorum
Çok tesekkür ederim canım. ya normalde severim misafir ama zaten parmaklarımı oynatamıyorum çay isteyince çok katamamda denmiyo en son attım ablamın üstüne geldim valla zaten el öpmekten gına geldi alıskanlık yapıcak artık nerde insan görürsem eline yapısıcam
tesekkür ederim canım. Olsun canım bunlarında bi güzelliği var ne güzel işte zamanı değerlendiriyorsunuz en azından dolu dolu. Gidicek sonra asıl askerlik baslıcak zorlucak ama bidaha bi zorluk çekmiceksiniz hem gidip gelirsinde günü birlik. Hiç çökmesinnn o hüzüünn acısınıı bilirim o yüzden her zaman teselli edebilriim seni burdyım
Atiyim canım ama Asker şafak programı diye geçiyor çeşitleri var sen bir bak istersen bulamazsan bende atiyim
Dün akşam sıkı sıkıya sarılınca bile sanki vedalaşıyormuşuz gibi geldi, gözlerim doldu hemen neredeyse ağlamaya başlıyordum. Pazar akşamı bu saatlerde 40 dkdır falan yolda olacak. Nefesim daralıyor gibi şimdiden. Bu askerlik öylesine saçma bir düzen ki senin olanı sevgilini canından bir parçayı bir daha ne zaman göreceğini bilmiyorsun ya var mı böyle saçmalık
Bakarım canım sağol
link gelmemis bidaha attım ama sen görmedin bu defa sanırım Asker Şafak Programı İndir - Askerler İçin Şafak Sayma Programı - Tamindir
İnsan her sarılışınca o vedalaşmanın hüznü aklına geliyo zaten bide o kdar özlem çekince tekrar o günlere dönmek korkutuyor ama bu son gidicek izine filan gelmezsede sen gidersin bi şekilde geçiyo canım ya baksana biz kaç aydır görüsmüyoruz bi camdan görüştük 2 kere oda ne kadar özlemini giderir ki insanın.Öylede böylede geçicek yani
Ben hiç izne gelsin istemiyorum zaten oradan ne kadar erken temelli olarak döndü o kadar iyi, gitmeye çalışıcam garantisi yok bunun ama elimden geleni yapıcam, zaten ben gidemezsem kalkıp da nasıl diyeyim ona sen izin kullanma diye, dayanamaz ki gelir. Geçsin gitsin yaa, geldiği ilk gün iyidi güzeldi hoştu ama gideceği gün yaklaştıkça yine zor gelmeye başladı
İşte bende anlatmştım ya sana istemiyorum böle böyle bian önce gelsin diye. Sonradan oda bende gelmek istemiyorum dedi ne kdar erken kavusursam okdr iyi diyo. 1 ay erken kavusmak ne kadar güzel düşünsene. 1 ay bizim için uzun bi zaman. Oda dayanamam diyordu ama oraya gidince değişiyorlar artık dayanamam edemem kalmıyo bian önce geliyim snaa kavusiyim erken ve temelli geleyim istiyorlar. Şimdi izne gelse yine aynı sekilde olucak kısıtlı bi zaman olucak ve her ayrılışta ilk günki gibi acı çeksin. Bunun zorluğunuda bir ay çekersin en fazla insanın alısamıcağıbişi yok mesela bizim evlerimiz bile çok yakın hergün görüşüyorduk askerlik yaklastıkça hergn ağlaşıyoduk nasıl yapıcaz nasıl dyaanıcaz diye. Simdi camdan 5 dakika görmek 3 ay yetiyor. Fazlada yıpratmamak gerekiyo kendini çünkü elimizden gelen bişi yok eninde sonunda bu askerlik yapılıcak. :26:
Öyle canım ama dediğin gibi her gelişi acıyı tazeliyor, en iyisi temelli gelene dek izne gelmemesi ama dur bakalım biz ne yapıcaz. Şimdiden başladım ağlamaya napıyon sen bismillah bi dur diyolar
Şimdiden de baslamaa canım gidiceğini unut günleri değerlendir güzel geçir. Valla banada bugün şafak kaç diolar söylüyorum aa daha yeni gitti gibiydim ne kdar az kalmıs diyorlar dalga geçer gibi gelin bide bana sorun işte:44:
Aman ya bizimkiler 16 kişi birlikte hareket ettigi için herkes izine cıkmak isterse bizimkinin bn izin istemiyorm deme şansı yokmş mecbur cıkmak zorundaymş ondan bn izinleri düşemiyorm
Ne saçma iş yaa, valla billa bu askeriyenin her şeyi saçma. Paşaları falan pataklayasım geliyor isyana bağladım şu sıra
Sorma kin biledim resmen komutanlara fln.17km yolu sevgilim ayagını sürüye sürüye yürümüş ayagını bot vurmş.Komutanda yanındaymş hiçte dememş bi mola verelim dinlenin yada sna noldu diye sormamş bile insafsız bunlar ya
Ne soracaklar canım sanki umurlarında mı onların, sözde emanet bu çocuklar askeriye kurumuna ama nerede onlarda o özen
Bide telefonda konusma kuralları varmş hep iyiyim komutanlar iyi birlik iyi fln demk zorundaymşsnBende diyodm bizimki niye hep iyi iyi diyo
Şimdiden de baslamaa canım gidiceğini unut günleri değerlendir güzel geçir. Valla banada bugün şafak kaç diolar söylüyorum aa daha yeni gitti gibiydim ne kdar az kalmıs diyorlar dalga geçer gibi gelin bide bana sorun işte:44:
Aytaç'ın şerefsiz bunların hepsi diye sövdüğü kadar varlar desene, ne söyleyeceklerine bile karşıyorlar
Öyle gercekten canlarını cıkarmşlar resmen ama gıkı cıkmadı mecburiyetten hiç birisininNe kadar süründürmşler ya yat kalk sürün yat kalk sürün yapa yapa korayın cigerlerine toz kaçmş bide terliler mesela üstlerini gece değiştirmiyomş komutan öyle durcaksnz diyomş Cocuk geldiginde acayip öksürüyodu cigerlerini üşütmş
Terden tozdan hepsi öyleler zaten, ne kadar zorlarsak o kadar kardır gözüyle mi bakıyorlar nedir anlayamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?